Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kaimiņu atceļ no Zakatistova vietnieka amata

No partijas KPV LV frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amata šodien atbrīvots deputāts Artuss Kaimiņš, aģentūru LETA informēja KPV LV deputāts, Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētājs Kaspars Ģirģens.

Viņš norādīja, ka par šo lēmumu balsojis vairākums no frakcijas sēdē klātesošajiem 11 deputātiem. Nākamnedēļ paredzēts lemt par jauna kandidāta virzīšanu uz frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amatu, un jebkurš deputāts var izvirzīt sev vēlamu kandidatūru, norādīja politiķis.

Ģirģens skaidroja, ka frakcijā ir nolemts, ka ir jāveic pārmaiņas partijā, kārtīgi jāstrādā pie programmas izpildes, jānodrošina demokrātiskāks darba process, kur frakcijas deputāti ir vienlīdzīgi un tiek respektēts frakcijas citu parlamentāriešu viedoklis.

Kā ziņots, Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs iepriekš biedru sapulcē aprīļa beigās norādīja, ka partijai vajadzīga komanda nevis vienpersonisks līderis, jo viņš ir pamanījis, ka partijas Saeimas frakcija "krīt un ceļas" par darbiem, lai gan paralēli tam ir manāmas "šķeltniecības" pazīmes, ko noteikti neorganizē tā dēvētā partijas opozīcija.

Taujāti par Zakatistova izteikumiem, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) un Kaimiņš pauda, ka nesaredz problēmas KPV LV darbībā valdībā.

Top komentāri

Itamars Toledano
I
Laiks izdara korekcijas. Kaimiņa sākotnējais neprāts ir stipri mazinājies, bet dvēsele un sejas meti gaišāki tapuši. Par to var tikai priecāties, jo no tā būs ieguvējs ikviens un krietns šīs valsts patriots. Citādi ir ar to Gobzemes elles COMMANDO, kuras moto tas pats, kas Aušvicē - ŠEIT IZEJAS NAV!
Zakatistova vietnieks
Z
labs amats
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Šitie izmantoja pajoliņu, lai tiktu Saeimā. Nevajadzīgos vienmēr atšuj.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas