Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Kaktiņš: LPP/LC un SC kopīgs starts Saeimas vēlēšanās ir ļoti reāls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
riņķī apkārt
r
Šlesers ir nelietis - tā ir aksioma, bet vēlēšanu dienā viņš kļūs par tādu kā lakmusa papīrīti Latvijas pilsoņiem - latviešiem. Caur viņu, pēc vēlēšanu rezultātiem mēs varēsim sevi notestēt, kas tad īsti un kādi mēs esam.
''iz naivistu parij&
&
Ir faktu fiksaciija ,bet ..gribas teikt: ''BITĪT MATOS !'' Politisko partiju savstarpējo teoretisko pingpongu spēlītes līdz kaklam ,kad varēs izlasīt konkretu darbu ,vai nedarbu uzskaite vai atskaite?
garāmejot
g
lpp/lc un sc komanda - nu ko, bāleliņi, aplauzāties, kad ar balsošanu par sc domājāt parādīt vidējo pirkstu latvju zagļu partijām? sc ir tieši tāds pats, tikai ar bik citu izkārtni. visi viņi vienādi, visi.
gm
g
:) kāpēc tādi tipi kā Osis vai Sausnītis vispār tiek laisti pie vārda? Domāts - Strautiņš nevis Sausnītis.
Tā būtu nāve latviešu taut
T
Tad ar latviešiem ir cauri! Nevienu balsi Krievijas iztapoņām!
gm
g
"..kas notika ar EM ierosinātajām perspektīvajām nozarēm. Norēja visi kā viens. Un kāpēc - tāpēc ka visi grib pie krejuma tikt. Un visiem likās, ka tūlīt viņus aptdalīs." ------------------ Nedomāju, ka norēja visi. Visi - nē. Diemžēl skaļākās balsis pieder tā saucamajiem politbiznesmeņiem. Tāpat jāatceras, ka tā saucamiem lielākie un veiksmīgākie bija cieši saistīti, iemesla pēc, ar iepriekšējo eliti. Viņiem ir grūti sagremot, ka tagad var kaut kas mainīties. Tam vajadzīgs laiks. Arī prese pēc veca ieraduma dod viņiem lielāku "balss spēku". Piemēra pēc - kāpēc tādi tipi kā Osis vai Sausnītis vispār tiek laisti pie vārda? Kopumā Latvijā ir mazliet kā ASV ar Obamu. Nelīdz, ka viņš viens pats saka, ka "Laiks Pārmaiņām". Kamēr visa sabiedrība to nesāks darīt, tikmēr maz ko varēs panākt. Tam ir vajadzīgs laiks, pacietība un neatlaidība. Starp citu, Godmanis būtībā tiešām ir OK. Viņš gan bija iestidzis un savas pēdējās valdīšanas laikā joprojām bija politelites zampā par ko liecina vairāki lēmumi. Pat nepieminot (pagaidām?) neskaidro Parex lietu. Šobrīd Godmanis beidzot izkļuvis Briseles stabilajā maizē beidzot kļuvis neatkarīgāks uzvedībā un domāšanā un faktiski balsta pašreizejo uz pārmaiņām tendēt valdību. Laikam vislabāk par visiem saprot ko nozīmē būt zampā un vēl mēģināt strādāt. Par Šleseru runājot - nu ir ar viņu kā ar bitēm. Nekad nevar zināt ko viņš izdomās. Tad jau seriāls Hamaleonu rotaļas ir daudz prognozējamāks. Pēdējās vēlēšanās vņu balstīja neliels, bet zombēts latviešu elektorāts un pamatīga puslatviešu, puskrievu daļa ar totālu krievu preses atbalstu. Jo viņš jau sen reāli viņiem sola "cieņas atgūšanu" - jau sen Šlesers atbalsta ideju par nepilsoņu vēlēšanu tiesībām un tādā garā vēl daudz ko. To sadzird un uz to cer. Tāpat saprot, ka viņš to var reāli panākt tikai iegūstot varu Saeimā. Tā kā nākošajās vēlēšanās šī daļa turēsies vēl pamatīgāk. Jaunai latviešu konsolidācijai hroniski trūkst tieši .... Šlesera, tas ir tikpat enerģiska līdera kā Šlesers. Pašreiz starp viņiem tāds nav redzams. Diemžēl.
nedrīkstam to pieļaut
n
Latvijas ceļš, kas pie varas bija Atmodas sākumā, noslēgs savu dzīvi patiešām kā Pleskavas ceļš.
Ērglis
Ē
Jā, un pār pasauli valda masoni un žīdi :D Atbilstošs niks, starp citu :)
Ērglis
Ē
Par nelaimi Šleseram nauda vairs šeit nespēlē tik lielu nozīmi. Nu, iepumpēja apmēram 3 milijonus kampaņā sakostiem zobiem - rezultāts knapi 15% no Rīgas. Uz valsts fona tas ir kādi 4 - 5% ja nemaldos no balstiesīgajiem. Pārējās vietās LPP/LC nemaz tik spīdoši negāja. Turklāt - ar ko viņi ies? Ar solījumiem - dodiet mums pagarinājumu mūsu iepriekšējiem solījumiem, viss bus kruta? Visi vērtēs rezultātus Rīgā, taču līdz nākošā gada rudenim Rīga būs knapi sākusi plusos atkal iet. Domāju, ka cilvēki, kas nobalsoja par LPP/LC, to darīja "pēdējā izmisuma" rezultātā (visi griež nost, visi saka ka slikti, Šlesers saka ka labi būs - visi pieķērās meliem kā pēdējam salmiņam). Viņi vai nu nākošajās vēlēšanās nepiedalīsies, vai balsos par kaut ko būtiski citu un jaunu.
daunitis to gm
d
Atmoda bija liels, KGB organizēts, teātris, ar noteiktu lomu sadalījumu. Čekisti Godmanis, Rubiks, Jurkāns un citi savas lomas nospēlēja spīdoši- mūsu stulbā tauta sekmīgi sagremoja tai iespraustos batonus.
Ērglis
Ē
Kā patriotam Godmanim sirds bija savā vietā. Kā ekonomists viņš gan diezgan švaks ir, jo neredz tālāk par pirmajām eglēm. Viņam par attaisnojumu jāsaka, tas skaitījās un joprojām skaitās slikts stils izlēkt un piedāvāt kaut ko radikālāku nekā līdz šim darīts - paskaties, kas notika ar EM ierosinātajām perspektīvajām nozarēm. Norēja visi kā viens. Un kāpēc - tāpēc ka visi grib pie krejuma tikt. Un visiem likās, ka tūlīt viņus aptdalīs.
gm
g
"* LPP/LC elektoriāts ir praktiski nekāds. Paķēra uz izmisuma cilvēkus un aizskrēja. Par šo gadu līdz vēlēšanām Šlesers nepaspēs absolūti neko, jo nauda reāli sāks ripot kasē tikai nākamgad rudenī - ja ripos" ----------------------------------- Nezinu, nezinu. Gan jau Kremlī kaut ko sarunās. Viņiem jau var izskatīties visai interesanta iespēja, ka Ušakovs & Šlesers pārņem varu Latvijā. Tik daudz jau naudas atradīs.
Jepis
J
Kopš Rubika un Godmaņa pretstāvēšanas ir pagājuši 20 gadi. Politikā tas ir vairāk kā ilgs laiks. No Tēvzemiešiem tik vien šajos gados kā saukļi. Paši gan trekni kļuvuši.
gm
g
1.Godmanis jau tagad sēž vienos ratos ar rubikiešiem. ------ Jā un nē. LC joprojām ir tikai "piekabināts" LPP. Tas joprojām ir nedabisks savienojums, ko tas pats Godmanis saprot un ar pārējiem nav īpašā sajūsmā. Tas bija izmisīgās politiskās izdzīvošanas jautājums. Tāpat arī šobrīd LPP/LC ir tikai koalīcijā Rīgā. Šaubos vai LC spēs aprīt vēl vienu "krupi" ir patiešām nonākt vienos ratos ar Rubiku. Apienojoties ar SC tieši tas arī notiktu. ------------- "ārprāts bija cekas ideoseka Gorbunova - pablas līdera Meierovica tandēms" ---------------- Vecais Vinstons Č. gluži nepiekristu. Izšķirīgo brīžos ne tadas savienības vien iespējamas. Meireovica pieredze, zināšanas deva krietnu iespēju neievilkt Latviju austrumu sliedēs, ko toreiz ietekmīgajā LC varēja panākt speciālisti no otras puses. Tas bija risnankts solis, bet vajadzīgs. To jāspēj novērtēt. Ideoseks Gorbunovs drīzāk bija konjunktūrists, kurš pielāgojas vējiem, bet tos vējus kādam vajadzēja uzturēt. Ak vai cik tēlaini sanāca!
Pensionāre
P
Uz ko tie duraki cer,kāpēc nemaina vēlēšanu likumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas