Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kalniete: pārmetums par nepiepildāmiem solījumiem ir morāla kategorija, bet visi tā rīkojas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Argentīnas Tango
A
Vispār jau taisnība! Vai mēs balsotu par tiem kuri nesola?
Balsojiet
B
par krievu partijām! Viņām nav jāmelo - to intereses IR skaidras un NAV paslēptas zem pūderētas verbālās ekvilibristikas !
WC
W
Nu kā var nesolīt !
Ha hi
H
Stulbas zoss rīcība
tulks
t
bezkaunīgā pērkamā škura, tukši solījumi esot morāla kategorija, ko tu neteiksi! šis izteikums ir tik absurds un pat, jāteic, stulbs, ka trūkst vārdu, lai to komentētu, skatoties uz šo nu jau vecās sievietes fotogrāfiju, kļūst skumji par to, cik maz ir nesuši "garie gadi" un darbs augstos amatos.
stulbums
s
Nu Sandra vismaz, atšķirībā no Sarmītes, vairs nemuld par ''godīgu politiku, jo šķiet ir sapratusi šo jēdzienu nesavietojāmību.
Zurku Jeska
Z
Jocigi, kadel tads satraukums? Kalniete pateica skaidri un gaisi - nevis neveikli - ka lietas isteniba sastav jebkura politiska kampana. Jabrinas par to, ka Kalnietes kundze tik atklati to saka prieksvelesanu laika. Vai tagad vinai jaklup virsu par to, ka pateica, ko visi dara, bet par ko neruna? Bet tiesi to visu zinot, domajoss veletajs balso par kadu partiju vai kandidatu skatoties, ko si partija vai kandidats ir darijis agrak, ka balsojis, kadas vertibas aizstavejis. Lai to zinatu, nevajag jau studet astrofiziku, vienkarsi jatur acis vala un jaskatas, ko katra partija ir darijusi nevis tikai ko nu atkal sola tuvojosas velesanas.
jautājums
j
Ja viņa tiešām tā ir teikusi, tad tas ir ļoti slikti.
monitors
m
Galvenais, lai Šlesers un Šķēle neigūst tik daudz vietas, lai kopā ar SC varētu veidot koalīciju. -------- Tu vēlies, lai Vienotība veidotu koalīciju ar SC?
:):):)
:
pilnīgi piekrītu,Karambam,tik melīga,lišķīga...
Karamba
K
Kalniete tikai aplieciena kārklu inteliģences spožumu un postu.. Visu gribas tā baltos cimdos, bez piepūles pamācīt baurus no briseles gaiteņiem.. Līdz eu vēlēšanām kundze spietoja pa medijiem.. ak vai, mana Latvija.. Ievēlēja...Dāma sapakoja čemodānus un pazuda " aizstāvēt intereses".. :) Pēc taisnības, Sandra, ja nu Jūs šitos komentus lasiet- Jums kaut vai par Latvijas zemnieku subsīdijām jau sen bija jābadojas pie augstās mītnes ieiejas.. Vai tad ne?.. A nē, ērtāk jau pūkainā ķeblī snaust,.. "smalko politiku" pa gaiteņiem tukši čabināt.. Tādi savlaika CCCP tautas deputāti,starp divām lašmaizītēm : " ko nu mēs varam.. maz esam.. " .. :)
....
.
Jāsvītro tā Kalniete ārā vēlēšanu biļetenos. Viņa palikusi neadekvāta. Vispirms atšķēlās no JL, tas vien jau bija nesmuki. Sandrai vieta pensijā. Punkts.
Senais>Erglim
S
Tātad par dzērieniem, vai dzeriem runa. Nevarētu būt, ka Jūs ironizējiet par šo ļaužu ētiski morālo tīrību. Es ticu viņiem uz vārda, sevišķi, kad tie , nevainīgām acīm noraugās no bildes. :)) Tagad , sekojot ieteikumam, sākšu melot, ko , savas muļķības dēļ, neesmu darījis kopš jauneklības, ja neskaita pieprasītos melus padomju sistēmā, ko gan Kalnietes kundze, toreiz biedre Kalniete, arī praktizēja. Varbūt viņa, kā daudzi, nespēj tikt galā ar inerci?
cony
c
Tikai Latvijas valsts pārvaldē strikti jānodala,nedrīkst savejiem palīdzēt..........t.i. Valsts Vara jeb Kārtība..............Sociālais taisnīgums...............Brīvs bizness,brīvā valstī.............
Inta
I
Kalniete lielākā intrigante Latvijas politikas vēsturē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas