Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Kalnmeiers: jāizšķiras, vai varam nest šo nastu tālāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laukakmens
L
“Bet atvainojiet, ja man jābaidās no šādām nepamatotām aizdomām, tad jau šeit vispār nedrīkst strādāt." Bet varbūt arī nevajag šādi strādāt.
chinese man
c
Ja jāvērtē objektīvi laikam nosvēršos par ZZS un Lembergu, jo tas ir mazākais ļaunums turklāt ar Lembergu priekšgalā varam sagaidīt manuprāt racionāli labas izaugsmes iespējas.
filozofs
f
Lembergs nav labs ... viņš apzaga valsti ,arii mani un Juus tai skaitaa.
Krīgers
K
Kaut kā pārāk daudz jaunumu pēdējā laikā par politisko rosību. Liekas, ka pēkšņi visi sāks apstrādāt ta saucamās nelietības, lai tik paspētu iekļauties laikā, kas patlaban ļoti spiež. Un lai kā arī būtu vai nebūtu es vēlēšanās savu balsti atdošu par Lembergu un aicinu citus darit tā pat. Es ticu tam,ka nekas te netiks atklaats. Taa ir tikai tukša perinashana, kas tagad te notiek, lai tikai ieviestu cilvekos ticamiibu, ka patiesham Lembergs nav labs.
Lembergs - varonis! to all
L
Nē, vienkārši latvietis, kurš rūpējas par valsts nākotni un redz savu atbildību par to. Mēs esam - mana ģimene, kas balsos par ZZS, lai Aivars būtu premjers, vik zinu tā darīs lielākā daļa latviešu, skatīt dažas dienas atpakļ ziņas par iedzīvotāju aptauju, kur Lembergs bija 1. vietā! Un tādi stipendiāti vispār neeksistē! Tā lūk pilsoņi, uz Jusu veselību! - arī Tev Martin1 2 3 4 - cheers!
Martins1
M
Kas ir tie mēs? Stipendiāti? Es zinu vienu, kura nebija iekļauta stipendiāta sarakstā, lai kā viņš gribētu arī viņai piešķirt. Viņa bez caurlaides var iekļūt saimā un pilnvaras tai neierobežotas. Neatceros vārdu, bet uzvārds bija Kaulainā.
Lembergs - varonis!
L
Lembergs - The Best, Aivar - turies, mēs ar Tevi!!!
Martins1
M
Smieklīgi ir argumenti par dubulto morāli. Pat īsti nezinu vai smieklīgi. Kā pats tikko minēji, uzskatot Vienotību par lielāko ļaunumu, tas visu izskaidro. Abstrahēsimies no konkrētiem apvienojumiem un personālijām, pieņemsim kad zog un melo visi. Pieņemsim, kad tas ir cilvēka dabā ielikts kopā ar pašregulējošiem mehānismiem, kuri cenšas izskaust šīs domas un iespējamās rīcības. Bet ir daži indivīdi, kuri melo un zog uz katra soļa un ir kā alkoholiķi, to neapzinās un noliedz. (likumīgie alkoholiķi) Viņu iespējas nonākt sākumpunktā (kur pazīst morāli) līdzinās nullei. Nu lūk, man ir radies iespaids, kad tu pārmet dubulto morāli, tiem kuri vēl zin kas ir morāle, bet tos otrus tu vispār nepiemini, laikam tamdēļ kad bezcerīgi.
Buba
B
Tātad pēc meijerkalna - viss likumīgi, jeb ,kā saka, figurants likumīgais zaglis ( вор в законе).
Balso!
B
Lembergu par Ministru prezidentu!!!!
Temīda
T
Biedrības "Grupa A" katrs izglītots cilvēks var apskatīties kā beidzās "inventarizācija" par vienu no iespējams lielākām valsts nozagšanām - Pareksbanku: Labā ziņa ir tāda, ka nekas nav mūžīgs. Latvijā tiks atjaunots tiesiskums. Bet bez Mafijas iebīdītā Bičkoviča un Kalnmeijera.
ha to Grāls
h
ja ar niku Grāls komentē Juristu biedrības šefs Borovkovs, kurš agrāk dreselēja par prokuratūru, tad varu teikt, ka pats nekāds strādnieks nekad nav bijis, tikai runātājs, bet par viņa saistību ar SWH grupu, Ventspils uzņēmumiem un pašu papu jau nevienam nav noslēpums, tāpēc būtu labāk paklusējis, jo var iznāk, ka inventūras rezultātā zaļā gaisma tiks dota tieši viņa darbībām
Par Lembergu
P
Nu ja - vakar delna, sodien sis - labi samaksats visiem - ļoti labi. Tautas acīs ir jānomelno labākais un spēcīgākais kandidāts uz ministra krēslu, lai tiktu kaut kāds kārtējais zaglis, piemēram, no jenotības vai kāda cita spēka, kas mērķē uz pēdējo Latvijas izzagšanu. Uzskatu, ka jābalso par padarītiem darbiem, nevis tukšiem vārdiem, Paskatos uz Ventspili un zinu, ko likt valsts vadītāja vietā!!!
Grāls
G
svaki lasiji to gramatu. Tu parak labi doma par vinjiem.
Grāls
G
es jau teicu, ka visi ir vienadi, un, ja kads netiek pieminets - tas nenozime,ka nav. manas zinashanas un info saka man, ka Latvijai lielakais ljaunums ir Vienotiba, kuras sastava JL laikam ir mazakais no ljaunumiem, neskatoties uz sastradatajiem mesliem. Vinji vismaz ir kaut ko darijushi, kljudijushies un taisijushi tadas pashas rebes ka citi, tikai tik nemakuligi, ka muzhdien ir piekjerti pie rokas. Vinju veiksme, ka pakalpigi mediji un vel kadi shis lietas ir izlikushies nemanam. Pec zadzibam KNAB sabiedribai gandriz tika ieskaidrots Loksutova publisko histeriju sakara, ka savejie zagt drikst .... Es nepienjemu sho dubulto morali !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas