Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Kalnmeiers: Svaigi pārlietas asinis tomēr uzlabo organisma asinsriti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pelēkais Vilks
P
Vienīgais glābiņš ko redzu ir atjaunot tāda mēroga tautas kontroli pār vēlēšanu norisi, kād bija t.s. Atmodas laikā. Nekādi Airopas novērotāji palīdzēt tur nevar, jo tos izgājienus ko spēj sakombinēt vietējie falsifikatori, Airopas "baltrocīši" savos baisākajos murgos nevar samurgot.
Pelēkais Vilks
P
izbijis valsts patriots » ------------------------------ 11:04 . Mēs visi gribam būt asprātīgi ,bet savēlam Jaundžeikerus ,Aivarus ,Ainārus ================== Neesi naīvs! Mēs neko nevēlam. Izvēlas varas mafija un vēlēšanu komisijas sakārto dokumentāciju, kuras oriģinālus pēc tam steidzami (pēc 10 dienām) iznīcina.
Lelle
L
Un kas notiek, ja organisms šis pārlietās asinis nepieņem?
ciepa
c
nu maizītis jau arī neizcēlās ar īpašu darbīgumu. jaunas asinis vajadzētu ielaist arī saeimā. vēlu ērikam veiksmi , varbūt kautkas mainīsies uz labo pusi,
nu nu
n
pārlejot asinis, organisms var dabūt visādus draņķus, HIV un AIDS vai C hepatītu
dzeris
d
Ja tik tās pārlietās asinis jau nav inficētas ar AS2 vīŗusu.
A.B.
A
asinsrite uzlabosies teim ko prokuratūra centās piežmiegt,piemēram, Lembergam.
Jukums
J
Kalnmeijer, kā tad tur bija ar to Venstpils jauniešu pēc būtības neizmeklēto slepkavības lietu? Iespejams, ka notiesātie namz nav vainīgi, bet izmeklēšana pēc būtības tā arī nav veikta. Kāpēc tiek ignorēti radio žurnālista Tomsona savāktie fakti?
knariņš
k
Tu gan esi asprātis!Bez tevis mēs nu patiesi domātu,ka Kalnmeiers SAVAS asinis gāzīs iekšā citiem prokuroriem,savācot viņu nederīgās.Ilgi tu to sadomāji?Mēs arī domājam pārnestā nozīmē -- CILVĒKU RESURSI,pajoliņ.
Idiņiem, kam nepielec
I
Tēlaino teicienu izmanto samērā bieži. Pastāv tāds jēdziens, kā pārnestā nozīme.
izbijis valsts patriots
i
Mēs visi gribam būt asprātīgi ,bet savēlam Jaundžeikerus ,Aivarus ,Ainārus Andrus ,Aigarus,bet pēc tam brīnamies kas notiek valstī. Prokratūra un ne tikai prokratūra tiek ietekmēta un mēģina to darīt nepārtraukti.Kas--nu ne jau bomži to dara.Padomājiet ar to daiktu kas ir uz pleciem. Mums vispār valstī pat valsts amatpersonas atklāti ņirdz par tiesām utt. Svaigas asinis ieplūst minimāli. Tad izslēgsim vēlēšanās tos ZZS LPP LNNk vecbiedrus un viņu līdzskrējējus no iespējas iekļūt saeimā ,bet pēc tam paskatīsimies kas notiks. Pašlaik pat Jēzus Kristus Latvijā neko neizdarīs pilnvertīgi, Latvieši viņu otrā dienā sitīs otreiz krustā ja tas iedomāsies uzlikt roku dzelžus Latvijas īstajiem izzadzējiem. Mēs negribam skatīties patiesībai acīs.
pojene
p
Sākums ir satriecošs,ja Kalnmeiers sevi uzskata par svaigām asinīm,studējis vēl krievu laikos tā laika likumdošanu un sajēgu par cilvēktiesībām.Vēl te var pieplusot Kļockinu un Apsīti un 1/2 no Saeimas.Visi ar "svaigām"asinīm kā Andrjuša Bērziņš/LC/.
Человек
Ч
«Piekrītu, ka dažu personu vainas pierādīšanai nepieciešami daudz lielāki prokuratūras resursi – tas ir darba organizācijas jautājums –, tomēr prokuratūrai nevajadzētu pārtērēt savus resursus kādu personu kriminālvajāšanai, pamatojoties tikai uz šīs personas iespējamo statusu sabiedrībā. Resursu sadalīšanai pirmām kārtām būtu jābūt samērīgai ar izdarītā nozieguma smagumu un radītajām sekām,» saka prokurors. - На преследование Лембергса, Шкеле и Шлесерса прокуратура очевидно pārtērējusi savus resursus, pamatojoties tikai uz šīs personas iespējamo statusu sabiedrībā:-)
Человек
Ч
"Ē.Kalnmeiers saka, ka prokuratūras attieksmei pret katru jābūt likumīgai un taisnīgai." - А, по-моему, прокуратура должна быть, наоборот, несправедливой, должна творить суд и расправу, брать взятки, прислушиваться к олигархам и сажать в тюрьму честных людей:-)
pamela
p
Kungi,vai jaunais Dienas Bojārs ir vicemēra radiņš,ka ieviesis cenzūru?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas