Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Kalvītis neizslēdz, ka pēc Saeimas vēlēšanām valdību vadīs SC premjers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Putins Maskava deva instrukcijas, Kalvitis ari izpilda, sak gatavot sabiedrisko domu ka kads no Kremla partijas bus Latvijas valdnieks..
SWSS
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu...
Divas Latvijas
D
vakar LNT dziedošās ģimenes- tik īsti cilvēki, krietnas, godīgas sejas. Bet, atver "Dienu" - un pretī kalvīša taukmūlis, šķēles vieplis, šlesera tukšpaura izteiksme.
teetis
t
JL nav sorosisti, bet TP ir šķelisti-kampēji
skats no malas
s
Var zīlēt, kas VADĪS valdību, bet ir pilnīgi skaidrs, kas to NEVADĪS - tā būs Tautas partija (ja vispār vēl būs).
filozofs
f
šii muldeešana pieder pie teepistu taktikas , proti baidiit ar to ka buus tie kuri tagad vot Riigu izvaalee..., bet lai kaa 5% teepistiem gruuti buus dabuut , šoriit gan radiofonaa ziņoja ka teepistu reitingu Šķeelem izdevies jau paraut uz 3,5...
ES
E
Kā nu nē , Kalvīt, ja TP visus šos gadus pie tā ir srsnīgi strādājusi. Un Šķēles atgriešnās arī ir iemesls kāpēc daudzi balsos par SC. nEVAJAG TIK BEZDIEVĪGI ZAGT UN NOVEST VALSTI LĪDZ KRAHAM.
77
7
vienīgā izeja lai tas nenotiktu ir nebalsot par kalvīsiem šleseriem lembergiem šķēlēm,utt. Tādā gadījmā Latvijas vēlētājs ievēles citus. Un neticu ka sc un pčolas dabūs 50%balsi,stulbi jau nu mēs esam bet nu ne tik traki.
jau atkal
j
līdz vēlēšanām vēl krietns laika sprīdis, bet jau saķusies masu iebiedēšana ar krieviem un sorosītiem. Vai kāds no partiju vadoņiem spēj attīstīt kaut cik konstruktīvas idejas latvijas tālākajai attīstībai? Laikam jau nē, tāpēc rīkosies, kā RD vēlēšanu laikā, kad labējo partiju vienīgais glābiņš bija cīņa pret Šleseru.
Treknais
T
Kalvīša un TP merkantīlās intereses vienmēr ir bijušas saistītas ar Krieviju. Ir ticams, ka morāli bankrotējusī TP meklēs iespēju par katru cenu bloķēties ar vienalga ko, lai paliktu pie siles. Tā savā laikā izdarīja LPP bloķēdamies ar LC. Skumji, ka vēlētāji šādas shēmas nespēj izvērtēt un katrās vēlēšanās izvēlas sliktāko no variantiem. Rezultātus mēs visi tagad izbaudām un baudīsim vēl ilgi.
Alma
A
aha, Rīgas Dome vēl nav aizvadījusi sniegoto ziemu :)))
Ābece
Ā
Ak vai, vēsturniek... "nointervējusi" ... Tik pat labi tu varēji rakstīt - noiztaujājusi... :(
vēsturnieks
v
Tiem, kas te dūšīgi lamā Kalvīti un pašreizējo Dienu, kas viņu nointervējusi, derētu atgādināt, ka pirms 9.Saeimas vēlēšanām Ēlertes vadītā Diena mācīja vēlētājus balsot cita starpā arī par Tautas partiju.
Kuilītim
K
Trešo bloku veidos tie latvieši, kas pārzaguši jēgu. Un nav ko malt "krievi nāk", viņiem jau vairs nav nekas zogams atstāts.
Zelma Birzniece
Z
Čekists uz mūžuPutins realizē gudro ķīniešu militāristu mācību,ka iekarot pretinieka valsti bez karadarbības.Kalvītis ir saņēmis no Putna gan dāvanas,gan izdevīgus piedāvājumus apmaiņai pret Latvijas neatkarības zaudēšanu.Piebilstu.ka okupācijas laikā tikai čekisti un ziņotāji vareja spekulēt.Šķēle varēja iepirkt Nīderlandes tulpju sīpolus par spīti dzelzs priekškaram.Domāsim

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas