Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Kalvītis par savu lielāko kļūdu uzskata JL neiesaistīšanu valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Vai to drausmīgo augstprātību,kas nāca no viņa paša ,vai to vispār var kāds kādreiz aizmirst ,ieraugo viņa MŪLI..Ļoti šaubos.Viņam bija jāsāk ar atvainošanos Latviešu tautai nevis jāturpinā RUKŠĒT.
kaka
k
nah man jaaskataas uz shito sproaagoni?
dzintra
d
es kalvīti mīlu tādu kāds viņš ir resns un pretīgs
ES
E
Un kurš tad darīja visu, lai JL atstātu opozīcijā? Kurš brēkājam par visas tautas doto mandātu? Izniekojāt uzticību? Izniekojāt. Tad nu pietiks blēņoties politikā!
kNN
k
es nodevīgi bēgu, jo vēlos palikt un strādāt.......kur loģika, resnais?
ishs
i
Lielākā kļūda JL neiesaistīšana valdībā ___________________________________________ Prot ams, tagad varētu visu atbildību nogrūst viņiem. Un ātrāka aiziešana nelīdzētu. Domāt un strādāt valstij vajadzēja, tad tauta atcerētos ar labu vārdu.
klans
k
Te prasas pec anekdootes vardiem, - cik tad tev gadu ? aa nu ja abortu taisiit ir pa vēlu !
reālists
r
to kļūdu tev bija ļoti daudz,bet viens ir skaidrs ka šito ārprātīgo POPULISMU,gan no varas partijām gan no opozīcijas, valstī varēja apturet tikai SVF ,un par to arī viņiem milzīgs PALDIES.Apriebušies šitie debesmannas solītāji (kuras nav).Ir cerība ka vienreiz šos noliks pie realitātes pie reāla budzēta ,utt.Protams lielākai daļai bauru tie solījumi un populisms ir kā salda mūzika,nu ko pienāksies atgriezties reālā dzīvē,nevis gaidīt ka jums kāds iedos ,piešķirs,utt
NOTHING SPECIAL
N
NOTHING SPECIAL BANDA , GANGSTERU - PRIHVATIZATORU PARTIJA !!! BIZNESA HAIZIVIS PAR VISAS TAUTAS UN VALSTS KASES NAUDU ...... NOKAMPT , NOZAGT , " UZSIST GAaZI GRIiDAa " PARTIJA ! "SKAISTIE " BIZNESA PROJEKTI : KAMPEEJU PILS MAHINATORU TILTS SNIEGBALTITES - PADAUZAS KONCERTZAALE............................
lno
l
"Būtu Jaunais Laiks valdībā, nekad drošības likumi nebūtu darba kārtībā," atskatoties pagātnē, teic A. Kalvītis. ________________________ Ar to arī pateikts viss. Vārds nav putns - nenoķērsi. Jūtams kā tpjo un pirmo bērniem ar īpašam vajadzībām sācies brīvlaiks:)
QA
Q
Izskatās, ka taukmūlis uzsācis priekšvēlēšanas kampaņu. Izsaku līdzjūtību šī resnā meļa, nobarotās cūkas radiniekiem!
Pikselis
P
Lai nu kā, bet oranžajām Šķēles raustītajām tauklellēm ir paniskas bailes no Vienotības.
dakteris
d
Loti zel ka Kalvisa, Godmana, Skeles, Lemberga, Slesera tevs nelietoja prezervativus vai vinu mates laicigi neveica abortus, tad Latvija sadi izdzimteni, degenerati, garigie un fiziskie kropli nebutu piedzimusi, par to gan varam mes visi nozelot.
taisniba
t
Kalvitit ir pelnijis lodi vai karatavas.
Prezis
P
Tas tikai pierada to,ka Latvijas valsti ir vadijusi vietejie banditi un to pat nekautrejas atklat pasts bandits Kalvitis. Freiberga,alkatiga, ciniska, nekauniga, aprobezota baba ir darijusi visu, lai palidzetu vietejiem banditiem LC, TP, LC/LPP, ZZS, TB izlaupit Latvijas valsti un apzagt Latviajs iedzivotajus, lai pati si nekauniga, alkatiga, iedomiga, augstpratiga, stulba maita Freieberga varetu dzivot uz valsts rekina valst dzivokli un izmantot slulainu, vergu svitu. Kalvitis ir jatiesa un jasoda ar naves sodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas