Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Kampars nestartēs Saeimas vēlēšanās

Ekonomikas ministrs Artis Kampars (V) nolēmis nestartēs gaidāmajās Saeimas vēlēšanās.

Savu lēmumu Kampars šodien paziņoja partijas "Jaunais laiks" kopsapulces dalībniekiem, kuri pulcējušies, lai lemtu par partijas reorganizēšanu un iekļaušanos "Vienotībā".

Savu lēmumu Kampars gan sīkāk nepaskaidroja, vien uzsvēra, ka visu savu enerģiju nolēmis veltīt "Vienotības" izveidē, lai nostiprinātu to par tādu politisko spēku, kas attaisno uz sevi liktās cerības.

Savā uzrunā Kampars uzsvēra paveikto ekonomikas jomā, vienlaikus arī atzīstot, ka ir bijušas arī viņa darbā kļūdas, tomēr viņš nekad nav pārkāpis "Jaunā laika" godīguma un ētikas principus.

"Raugoties mūsu kopīgā darba pieredzē, viens no nozīmīgākajiem faktoriem vēlētāju uzticības atgūšanā pēc partijas sašķelšanās bija tieši organizācijas stiprināšana, darbs ar reģionālajām nodaļām, jaunu biedru un ideju piesaistīšana. Grūts, smags komandas darbs ar skaidru mērķi - radīt sabiedrībā uzticību politiskajam procesam. Šobrīd daudz kas no tā, tikai jaunā kvalitātē, būs jāsāk no nulles, veidojot "Vienotību" par spēcīgu, plaši pārstāvētu, labi koordinētu un sabiedrībā atzītu politisku spēku," uzsvēra Kampars.

Viņš norādīja, ka jaunu Saeimas vēlēšanu priekšvakarā katram no mums jāapzinās, ka taustāmi rezultāti uzticētajā darba laukā būs sasniedzami vienīgi ar grūtu, pašaizliedzīgu darbu. "Pēdējos divus ar pusi gadus kopā ar kolēģiem Valda Dombrovska (V) valdībā esmu veltījis Latvijas ekonomikas konkurētspējas atjaunošanai. Šis ir bijis un arī šobrīd ir ārkārtīgi nozīmīgs laiks, lai atkal nostādītu uz kājām to sarežģīto mehānismu, ko saucam par mūsu valsts tautsaimniecību," savā uzrunā sacīja Kampars.

Ministrs arī uzsvēra, ka ražošana, kas nekustamo īpašumu spekulāciju buma laikā bija pabērna lomā, atkal ir valsts atbalsta galvenais mērķis. Acīmredzami, ka izaugsme atjaunojusies uz starptautiskās konkurētspējas palielinājuma rēķina, kas dod cerību stabilai attīstībai un izaugsmei arī nākotnē, norādīja Kampars.

Jau ziņots, ka kopsapulces dalībniekiem būs jāapstiprina reorganizācijas līgums, kas paredz partijas "Vienotība" izveidi, reorganizācijas ceļā apvienojot JL, partiju "Pilsoniskā savienība" un partiju "Sabiedrība citai politikai".

Tāpat kopsapulces darba kārtībā plānota apvienības "Vienotība" un JL valdes priekšsēdētājas, Saeimas priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas uzruna.

Kopsapulces dalībnieki tiks iepazīstināti arī ar jaundibināmās partijas "Vienotība" statūtu un programmas projektiem.

Kā ziņots, 16.jūlijā JL kopsapulcē nebija kvoruma, tādēļ jāsasauc atkārtota kopsapulce.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas