Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Kampars: Tālāku muļļāšanos ar budžetu sabiedrība negrib pieņemt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Kamparu ziepēs!
Gunārs
G
Pēc Kampara runas, uzreiz arī darbi....TĀ KĀ SOCIĀLIE PABALSTI NEVAR PANĀKT STRAUJI AUGOŠO Latvijas EKONOMIKU, tad sociālo pabalstu ierobežojumi ir pagarināti uz 2014 gadu (ierobežojums bija līdz 31.12.2011)...TĀ KĀ VISS NOTIEK !
b2
b
Tiktal Kamparam taisniba, tos 50 miljonus vel kaut ka izmullaja, nakamos miljonus vairs nav kur nemt.. nakamos miljonus var dabut tikai samazinot birokratiju un reformejot valsts aparatu. Bet rezerves ir lielas piemeram 1 piemers kur ar Lembergu saistiti cilveki par kulturas internet lapu no valsts panema 780 000 latu!!!! kad specialisti saka ka vareja maksat ne vairak ka 10 000 latu.. tatad rezerves mums ir milzigas, miljardi un miljoni iztereti nevajadzigu eku buvei piemeram VID laika kad valsti stav tuksas 150 ekas! taja skaita nesen uzceltas! Rezerves kur nemt naudu ir milzigas..
pīstens
p
kampar! sabiedrības viedoklis skaidrs - kraties dillēs!
Ventspils Muļļ
V
par visu vairaak noriebusies muļļaašanaas gar to Ventspils Minhauzenu , nu metiet taču beidzot viņu aiz resteem ....
Barons
B
Kampariņ, kur tad palika strukturālās reformas? Atkal kautkāda vispārīga nekonkrēta bezdēšana publiskajā telpā. Ja Tu pateiktu, 1.aprīlī slēdzam pusi no ministrijām, likvidējam aģentūras, samazinām deputātu skaitu uz pusi, samazinām valsts prezidenta kanceleju u.t.t., tad es sāktu Tevi cienīt. Bet šitāda tukša pļurināšana par kautko ko vēlējuma izteiksmē bez konkrētiem termiņiem un darbībām ir pilnīgi garām. Kā gan to var nesaprast? Darbs, datums. Darbs, datums. Darbs, datums. Ja nespēj, tad vācies nost no skatuves.
koloboks
k
Domāju, ka vajag masveidīgas protesta akcijas, patiešām masveidīgas. Kā Ēģiptē! Ceturtdien vajadzētu pie Saeimas kādiem 10.000 protestētājiem sanākt, tad varbūt sāks ieklausīties tautas balsī.
Nākotne
N
Ja 'but kada katestrofe un visi deputāti pazustu , tas būtu pirmais solis atjaunot Latviju. Mūsu valdi'bas iekārte ir iemeslis Latvija ir beidzamā vietā (vai pirmā) visos sabiedriskos parametros Eiropā. Un tās lielās zhurkas velās tikai lai paturēt savas pozicijas. Latvijas esošā demokrātija neatškirā no padomju laikmeta kur partija ir nr 1., galvenā
BUGETS
B
Kampar! TAS IR VISS KO JŪS DEPUTĀTI DARA. NEKO KONKRĒTU NESPĒJAT DARĪT, TIKAI SADALAT VALSTS BUĢETU PAR PARTIJĀM IGNORĒJOT ŠĪ VALSTS VAJADZĪBAS. JUS VISI ESAT KRETĪNI NELABOJUMI
Dienas štuks ;)
D
katrā sarežģītā mehānismā vajag iebūvēt pašiznīcināšanās (Самоуничтожение) mehānismu, ja kāda svarīga funkcija nedarbojas. PUFF! Un viss atrisināts.
Dārznieks
D
Nu, redzi. Kādas Latvijas Bankas vadītājs lieliski paveica solīto - izremontēja un nosoltināja LBankas fasādi. Arī Kāmis to paveica. Būtu arī visai Latvijai labāk, ja Kalvīša laikos būtu atļāvuši fraņčiem uzbūvēt minerālvates ražotni Ikšķilē. Taču nē ! Vieglāk ir skaļi bļaut, ka kāds "nesilda" ekonomiku. P.s.Vispār jau Ekonomikas ministrijai būtu jāatrodas kautkur Madonā vai Jēkabpilī.
...
.
Muļļājība, samuļļājība
kāmis
k
kāpēc ne kamparam pārmest? viņš tākš bija tas, kas divus gadus atpakaļ ieskatījās mutē kādam zviedru ministram un latvijas bankas vadītājam, un pārķēra domu par siltināšanu. putām uz lūpām runāja, centās un pārliecināja. čus vien tik sanāca. un tāpēc , ka puisim prātiņa par maz. siltināšanai nepietiek, ja atkārto gudru onkuļu runas, bet nezin kā izdarīt, vai dara caur pakaļu. ja kampars 2 gadus atpakaļ būtu izbīdijis vienu lēmumu - no 2011 maksu par siltumu var iekasēt tikai no individuālo siltuma skaitītāju rādītājiem- viss būtu noticis. bet kāda man jēga siltināt un maksāt kredītu, ja es nevaru kontrolēt savus izdevumus. nekur jau nav teikts, ka maksa par siltumu nepalielināsies. nav jau dzidāts, ka rīt par siltinātu nebūs jamaksā krietni vairāk. p.s. personīgi man jau gadus 10 ir nosiltināts, uzlikti termostati, lai justos labi. tikai man maksa jau nav mazāka.
Kergers
K
Arvien skaidrāk sāk redzēties šīs valdības gals. Vējoņa izteikumi par budžetu, Kampara atklāsmes par darbības stilu , Dombrovska pārgudro tekstu bīdīšana Saeimā. Skaudrā patiesība ir tā ,ka Dombrovskis kā "ugunsdzēsējs" sevi ir izsmēlis. Nekādu funktieru kā attīstītājam viņam nav. Tālāk ir stagnācija ,kura šajos apstākļos vairs nav pieļaujama. Laiks iet prom un dot vietu kādam ,kam ir attīstības vīzija. Kurš tas būtu? Smags jautājums kurš noteikti ir jārisina vistuvākajā laikā.
you
y
nerunājiet nu te visas sabiedrības vārdā!!!!! Sabiedrība grib izsvērtu uz attīstību veidotu budžetu!! ar atbildību veidotu!!! ..ko piedāvājat jūs???..vnk PRASTU APGRAIZĪŠANU (kurš pārāk skaļi nekliedz tam nogriežam!!!..sāk pacelt balsi..labi..labi nogriezīsim citam!!) Prasti Kampara kungs!!! ļoti prasti!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas