Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Kardioloģijas centrs: apdraudēta arī akūtu sirds slimnieku ārstēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nezinu gan...
N
Vakar aptiekā kāds vīrietis sapirka kaudzi kompensējamo medikamentu, tad izgājis ārā, sadabūja no kabatas dārgas cigaretes un priecīgs uzsmēķēja... Tātad mēs, nodokļu maksātāji, dodam viņam zāles par velti, ķaut gan tam pašam atrodas nauda cigaretām... :((
Liva
L
Ērglis visu laiku bijis mārketinga guru savai nozarei. Sorry, bet Ērglim ipaši neticu:(( Viņi dabūja daudz naudas...
Orange Monk
O
Ieva, piekrītu, turklāt Auders bija dakteris, kurš gribēja iegāzt savu priekšnieku (dr. Zatleru), lai tiktu viņa vietā, -- par to der iegāzt ne vienu reizi vien.
Ieva
I
Dakteris, kas izspiež no slimniekiem naudu, ir pelnījis, lai viņu pazudinātu.
Kundalini
K
BEZMAKSAS ! Medicīnas Centrs Internetā: Sahadža-Joga, meditācija, čakru attīrīšanas metodikas. Neklātienes apmācība, rezultāts jau pirmajā reizē ! Ja nav bijusi operācija (slimais orgāns nav izgriests) - slimo vietu var atveseļot ! Meklējiet GOOGLE: Sahaja-Yoga LATVIA, arī : sahadza, Сахаджа-Йога Mob. 29594892
muris
m
Palasījos komentos- stulbi un ciniski. Varbūt mums kā tautai tiešām nav vērts dzīvot, ja jau mūsu izpratne par lietām atrodas pirmatnējās kopienas līmenī? Varu tikai apbrīnot šos fanātus mediķus, kuri tērē daudzas savas dzīves stundas un dienas, lai glābtu mūs, vienalga mirstīgos cilvēciņus, kuri,izglābti, nekavējas ne mirkli saviem glābējiem iekost rokā. Vai nepateicība nebija kāds no nāves grēkiem?
Nu - Hava
N
Tavi tuvinieki ir bijuši ļoti korekti cilvēki,kas labdarim nemet ar akmeni , nevis kā tā vecene, kura pazudināja Auderu kā dakteri.
Jānis
J
Var būt atgriezties laikos,kad angioplastijas vispār neveica? Cik dzīvoja,tik dzīvoja...Valstī jau tā ir daudz veca gadagājuma cilvēku,ja nodzīvo lidz 50-60 ,tad jau pietiek.Protams,operācijas ar likumu vajadzētu aizliegt veikt valdības un saeimas pārstāvjiem, ja demokrātija,tad demokrātija..
Hava
H
Par maksāšanu par vietu rindā nebūs tiesa. Man tuviniekam šādu operāciju veica bez kādiem kukuļiem. Rinda pienāca un procedūra tika veikta.
D
D
Laikam Marja ir staigajusi pa tirgu un ieguvusi info. LKC nekas nav (nebija) nevienam jaamaksaa lai sanjemtu paliidziibu
Marja
M
ko nu runā DR. Ērgļa kungs tas viss ir viņu TP biedru uztaisīts kardioloģiskais centrs, kur citām slimnīcām neatļauj strādāt , jo jāglābj ērglis, ir taču Citās slimnīcās šadi aparāti 1. &. slimnīca 2. Liepājas slimnīca, 3. rīgas 1. slimnīca. Cik ērgļa kungs ir jāsamaksā lai tiktu bez rindas, nav taču nevienam noslēpums ka rindas tur ir mākslīgi uztaisītas, gribi bez rindas maksā.
Qwer
Q
Pirmajā komentārā žēlojas, ka sirmam kungam atteikuši sirds operāciju, ko tas veselu gadu gaidījis... Ko tad tas kungs gribēja - dzīvot mūžīgi, vai!? Pirms nāves nesaelposies. Ko dos par vienu dienu/nedēļu/mēnesi/gadu garāk pastiepta miršana? Onka savu ir nodzīvojis un pietiek. Bet nē, nāvei nolemtajam gribas nočiept dievam vēl kādu dieniņu, un viņš grib, lai par to samaksā citi.
ola
o
Poztīvists dr. Ērglis, kas tik ļoti pateicās Kalvīša valdībai pēkšņi atcerējies par morāli un ētiku. Laikam jau velti cerēt, lai šādi pozitīvisti vispirms izvētītu savus sirdsapziņas apcirkņus un padomātu, cik liela ir viņu pašu vaina pie tā, ka šodien esam pie sasistas siles. Cerams, ka dr. Bez savas sirds inventarizācijas nekas mūsu valstī nemainīsies.
dr.F
d
Tā nu viņš ir !
Ieva
I
Nezinu, kāpēc pumpas būtu jāgriež, bet, piemēram, dakteri, kas operē krūts vēzi, arī dara svētīgu darbu, taču tās cenas, tās cenas.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas