Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Kariņš gatavs sākt sarunas ar partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vāks Latvijai?
V
Ar diegiem nav aršana... Manuprāt, par šādu kandidatūru pamatoti (nevis nesaprašanas, naivuma, nekompetences vai dumjības pēc) var priecāties tikai Latvijas valsts ienaidnieki vai Latvijas valsts nodevēji.
Neslāvs
N
Ja kremļa pindosi kviec kā ar vācu durkli kautas cūkas, izskatās, ka Kariņa k-gs ir pareizais Ministru Prezidents.
edvins
e
No vissliktākajiem variantiem labākais ir šis variants. Nekas nāks laiks un Tauta sapratīs kas te notiek saeimā un Latvijā. Ja mēs pieprasīsim jaunas vēlēšanas, tad ir jābalso tikai par Jauno konservatīvo partiju. Pretējā gadījumā Latvijā nekas nemainīsies. Tautas līdzekļi tiks arī turpmāk izzagti un naudas nepietiks nekam citam , kā tikai ierēdņiem un tamlīdzīgiem! Jo tālāk , jo sliktāk būs. To vecās partijas saprot, tāpēc jau sāk "pahazuhu" ar Rīgas satiksmes zagļu apcietināšanu. Kā sacīt jāsaka ķeras pie Saskaņas sabiedrotajiem , nevis pie saviem sabiedrotajiem. Izvēlas no visiem ļaunumiem sev labvēlīgāko risinājumu kā Tautai vēl mazliet acis mālēt ciet.
Scorseze
S
Nu ko, puisis bijis pie "saimniekiem", kuri mitinās netālu no lidostas un saņēmis apstiprinājumu, ka pārējos "pierunās":):):):):) latvieši, padomājiet, ko jūs atļaujat darīt ar savu valsti, vai tiešām esat vienkārši kalpi, agrāk zviedriem, vāciešiem, krieviem, tagad jeņķiem, vai pašiem par sevi kauns nemaz nav?:)
Nāburgs
N
Ja viņš dos vismaz pusi vietu jaunajiem 16-nieku sarakstiem, lai taisa. Tik vājš un neattapīgs cilvēks nespēs realizēt savu saimnieku uzdevumus valdībā. ja viņš ietiepsies kā Grinbergu lietā, valdību vienmēr var gāzt. Labā ziņa ir tā, ka tad būs TĀ tehniskā valdība, nevis ŠĪ, kas katru dienu pārskaita sev vien zināmiem cilvēkiem apaļas summiņas. Tātad- prioritārs mērķis ir ātrāk atraut no siles ŠO valdību, kamēr silē vēl kaut kas palicis.
  • 0
  • 0
?
?
Nu ko teiksi Kaimiņ? Šādu rezultātu gribēji?
No otras malas>No malas
N
Kariņš labāks par Sorosa stipendiātu,tiltu būvētāju(raksts blakus),bet ne par Gobzemu!
La Comedie Francaise
L
Kariņš gatavs sākt sarunas ar pārējām vienotībām!!
No malas
N
Karinš labāks par 3 iepriekšējajiem,bet nav labākais
ARGO
A
Gatavs vai negatavs, bet JKP tulkosies - "Jaunā KORUMPĒTĀ Partija", ja iesaistīsies. Domājiet auni!
MURGO
M
Ko tad gribēji , okupantu un tautas nodevēju valdību vai ? Latvieši nav tik stulbi, kā jums kremlis stāsta.
  • 2
  • 4
ARGO
A
Sodomītu valdība Ziemassvētkos? Apdomājaties, tārpi!!!
  • 7
  • 2
MURGO
M
Labāk sauc JKP par Jauno Kariņa Partiju ! Krišjānis būs viens no Latvijas visu laiku labākajiem premjeriem.
  • 3
  • 6
Neslāvs
N
Ja kremļa pindosi kviec kā ar vācu durkli kautas cūkas, izskatās, ka Kariņa k-gs ir pareizais Ministru Prezidents.
Viņš ir savējais ieliktenis.
V
Vecajiem rūdītajiem politiķiem - OIK shēmotājiem šajā periodā visticamāk bija sagatavotas vairākas kombinācijas varas saglabāšanai - pirmkārt, mēģināt iebāzt premjera krēslā visrūdītāko blēdi un pārliecināto komuņagu brigmaņlapsu, otrkārt, apmelot un nepieļaut neviena jaunā poliķa nonākšanu valdības vadītāja amatā, treškārt, iet uz kompromisu - iebīdīt tur kādu ''absolūto nulli'', kas vecajiem bandītiem neatņemtu lielo sili - OIK shēmas, administratoru tīklus un taml. barotavas.
Anna Viksne
cien. Karina kungs ,ja jus neklausisiet ZZS un Jaunupa noradijumus un rikojumus jums klasies loti plani ,jo ZZS un jaunups ar savu partiju ir istie oligarhi ,kur Jaunups gadiem sanem krievijas sponsoreto naudu ,un KNAB neliekas ne redzam ne dzirdam drosi Jaunupa koresi.
viņš ir ieliktenis
v
viņš klausīs visai mafijai, jo pats no tiem nācis. melotība mūs iznīcināja, līdz pašus izsvilpa, bet šie briselnieki glumi uztaisīja partiju ar citu nosaukumu,apkrāpa vēlētājus. tagad viņi visi vecie grib apvienoties un iznīcināt mūs uz priekšu.
  • 10
  • 2
Nu, ko...
N
Norējāt Bordānu,norējāt Gobzemu,dabūjāt mīkstmiesi Kariņu.Šķēle sen jau teica,ka amatos jāliek lielākie kretīni un idioti, lai onkuļi varētu viņus vadīt.Dabūjāt un dabūsit vēllielāku briesmoni.
Janoti atkal grib smirdēt.
J
Nelatvieti kariņ, neceri. no tevis premjers, kā no āža sētnieks. Ja jau šitādi pretendē uz premjera krēslu, tad nav, ko brīnīties, ka visi mūk prom no šīs zemes. Viņiem ir vajadzīgs paklausīgs ieliktenis, lai mafija un oligarhi saimniekotu arī turpmāk. Tūlīt būs kopā visa mafija ar Par ieskaitot. NĒ viņiem !!!
Kas balsoja PAR ???
K
PAR vēlētāji ! Vai redziet par ko esiet balsojuši ??? Jaunupa un krievijas aģentiem. Kur jums ir prāts balsot par šiem mūsu zemes nodevējiem. Viņi dara visu, lai apgrūtinātu mūsu dzīvi un izzagtu mūsu zemi ! Paskatieties uz viņu ģīmjiem - Pabriks, Pavļiks, Pūce, Viņķele... vai tur viss nav parādīts ???!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas