Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kažoka: Gods kalpot Rīgai! pagaidām nav cerību, lai iekļūtu Rīgas domē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vēsais
V
Ļoti muļķīgs un bezjēdzīgs gājiens. Skaidrs, ka neviens par šo "partiju" nebalsos, izņemot pašu sulaiņus, kuri gaida drupačas no saimnieku galda...
Baiba
B
Klau, mīļie cilvēki, jums ko, darīt nav ko? Apdomājieties taču, Dievu lūdziet un svētījiet, nevis nolādiet, kas jums devis soģu tiesības? Vai tiešām vēlaties dzīvot lāstpilnu dzīvi? Neticu. Ja Jēzus Kristus ir par, tad neatkarīgi no jūsu viedokļa notiks kam jānotiek, ja ne, tad tāpat nekas nesanāks. Es atbalstu un uzskatu, ka tā ir jauna iespēja labākai Rigai, lai Dievs svētī un izdodas vislabākais, kas paredzēts!
VIEDOKLIS.>ARTURAM
V
Jau sakārto Rīgu, pieskrūvējot par 10 000 LV apgaismojumu pie slidotavas. Es to būtu izdarījis lētāk: nopircis cenu klubā lampiņas par 250 Ls un pieskrūvējis pie bortiem par 100Ls.
Arturs
A
Laiks rādīs, kuram taisnība. Bet ja ir līderi, kas uzņemas Rīgu pēc iespējas ātrāk pārvērst par visās jomās sakārtotu pilsētu, padarīt to par īstenu eiropejisku galvaspilsētu un gatavs šajā darbā iesaistīt arī pašus rīdziniekus, tie visādā ziņā ir atbalstami. Gods kalpot Rīgai ir savlaicīgs un ļoti atbalstams aicinājums. Varbūt pa visām reizēm izdosies pārkāpt līdzšinējo primitīva politikānisma slieksni. Tādēļ es esmu par šāda tipa partiju. Lai organizatoriem veicas un pesimisti, lai paliek aizkrāsnē.
Vārds
V
Paldies Arturam par drosmi, kurš ievieš visnotaļ pozitīvu pavērsienu komentāru notikumu gaitā:)
  • 0
  • 0
x
x
Ka var sludinat kristigas vertibas un tai pasa laika sadarboties ar sarkano velnu.. Usakovu kas balsos pret Latviesu valodu.. !?
tik talu esam nobraukusi..
t
Misters otkat 20% kas tauta pazistams ar savu rijibu jo ka runa pieprasa otkatos nevis 10% bet 20! Ameriks tagad sludina kristigas vertibas un ar latviesu valodas nolidzeju bandu Saskanas centru cer uzvaret nakosajas domes velesanas.. tiesam Ameriks ir tik dumjs ka doma ka latviesi balsos par vinu?
Pufaika
P
Kažoka, protams, kurš gan cits. Partija vēl nav dibināta, bet jau vemj par 5iem procentiem. Vienotība netiek pie ņemšanas un tad nu te tagad rej ? Kur ir domē Jūsu pārstāvis ? OLAFS PULKS, sēž brīvostas valdē un nepar ko saņem normālu naudu, neviena normāla priekšlikuma nav viņa puses. Iet un šež hokeja spēlēs brīvostas lozā, kasa olas un raksta twiterī visādu sviestu.
ss
s
http://www.tiny.lv/?VkuBp
Utopija
U
Redz, kā tas mums ar to morāli ir - kad jādibina partijas un jāzvejo velētāji, tad sludina kristīgās vērtības, bet, ja pajautā, kas ir Kristus un ko viņš katram no mums nozīmē, tad lielākā daļa cilvēku nicīgi vīpsnā un saka, ka mums nevajag svešu Dievu un vispār itin labi ir dzīvot bez Dieva. Paši esam gudri, stipri un visu varoši. Un kad solītais jāpilda, tad "kristīgo" partiju bosi ir melni un maziņi. Ko es ar to gribu teikt: 1) vai nu nelietīgi nevalkāt Deva vārdu, jo Kristus ir Dievs, un izdomāt citu nosaukumu un vērtību bāzi, 2) vai arī vispirms sabiedrību audzināt kristīgā garā un tad, zinot, ka cilvēkiem vārdu sakopojums "kristīgās vērtības" nav tukša skaņa, likt šo jūdzienu partijas nosaukumā.
degvīns>dzimtenīte
d
Ko tad Jūs skaidru pateicāt? Tikai to, ka citāds viedoklis Jums kā bullim sarkana lupata. Bet kāpēc? Tikai tāpēc, ka Rīgā Vienotība vēl joprojām nav pie siles. Starp citu, piemēram, es nebalsošu ne par Ameriku, ne Saskaņas centru, bet tāpat nebalsošu arī ne par vienu partiju no valdošās koalīcijas. Rīgas vārda zaimošanas apkarotāji! Smiekli nāk, lai gan patiesībā būtu jāraud.
Amerika (ne)darbi
A
Amerika darbi Līga Lazdiņa. 2008. gada 1. jūnijs Bijušais komjauniešu līderis Andris Ameriks (47) tagad ir tā dēvētās mācītāju partijas biedrs. Taču neba viņš vienīgais ar interesantu politisko mantojumu. Vairāk tiek runāts par ko citu — cik liela ir viņa ietekme Rīgas domē un kāda ir viņa loma pēdējā laika korupcijas skandālos. Viņu sauc par Divdesmitnieku. Aizmuguriski. Var pat teikt, ka Andra Amerika iesauka gan Rīgas domes gaiteņos, gan ārpus tiem ir folklorizējusies. Kāpēc divdesmit? Tāpēc, ka ierasto 10% vietā no projektu summas viņš kukuļos prasot 20%. Tā runā — visbiežāk gan interneta anonīmajos komentāros. Turpat bieži tiek minēts, ka Ameriks varētu būt nākamā amatpersona, pēc kuras atnāks Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki. Zinātāji un ilggadēji žurnālisti atzīst, ka ap Ameriku šāds aizdomu oreols virmo jau ilgāku laiku, jo viņa vārds bijis saistīts ar "vairāk nekā šaubīgiem darījumiem un projektiem".
Kažokas kundzei
K
Par Ameriku un viņa jaunveidojamo partiju pilnīgi piekrītu. Tā domāta vienam mērķim - saglabāt Amerika un viņa savērpto tīklu izpildvarā Rīgas domē pēc iespējas ilgāk. Taču, kas attiecas uz kristīgām vērtībām tās gan nevajadzētu identificēt tikai un vienīgi ar Ameriku. Cita lieta, ka viņš tās cenšas izmantot kā vilks paslēpjoties aiz jēra ādas, kad iet ciemos pie kazlēniņiem. Kristīgās vērtības pasaules, jo īpaši eiropas politikā ir sekmīgi sevi realizējušas. Praktiski visās R un A eiropas valstīs pastāv Kristīgi demokrātiskās partijas un savienības, t.sk. Latvijā. Šo partiju ideoloģija pilnīgi noteikti neaprobežojas ar baznīcā iešanu un draudžu kā savu vēlētāju uzrunāšanu. Kristīgi demokrātiskajām partijā, piem. arī Angela Merkele pārstāv Kristīgos demokrātus ir ļoti spēcīgi izstrādāta ekonomiskā platforma, kura daudzām REiropas valstīm ir atnesusi visas tautas labklājību. Jo Kristīgie demokrāti, iepretim Amerika, starp citu ari Vienotības sludinātajai liberālajai ekonomikai iest;ājas par SOCIĀLI ATBILDĪGU TIRGUS EKONOMIKU, kurā labklājība paredzēta visai tautai nevis tikai bāgātnieku saujiņai, kā tas ir tagad pie mums Latvijā. Arī pašas kristīgās vērtības nav jāsaprot tikai ar baznīcā iešanu, bet tās ir vispārinātas un aptver visp`arcilvēciskās vērtības un baznīca kā tāda nav obligāta. galvenais lai cilvēki būtu godprātīgi un strādātu valsts un sabiedrības labklājībai nevis savai kabatai kā to dara piemēram Amerika kungs, kā arī daudzi citi šodienas varas partiju shēmotāji.
degvīns
d
Vēl pat partija nav nodibināta, bet Sorosa fonda pētniece jau sarosījusies. Ja man jāizvēlas starp Ameriku un Pulku, tad labāk izvēlos Ameriku. Kāda aktivitāte no Vienotības piekritēju puses. Vai bail, ka atkal Rīgā netiksiet pie siles? Atradušies gaišie spēki, kuru darbība visās jomās par gaišumu maz liecina.
Dzimtenīte
D
Izsakaies precīzāk! Noteikti jau esi izvēlējies misteru otkatu sev par bossu un ceri tā turpināt vēl četrus gadus. Politisko skuju taku jums nelietīgie Rīgas goda vārda zaimotāji.
  • 4
  • 0
Vakardiena
V
Kam tad šoreiz baptistu mācītājs Baštiks taisās kalpot,?
Derglis
D
Nekas, Stendzis uztaisīs kampaņu, izskalos tautai smadzenes, pasolīs VĒL 50 tūkstošus darba vietu, šņabi strādniekiem, kaulus penžiem, jaunas siltumtrases bomžiem, uzņēmējiem otkatus samazināt no 20% līdz 15% un dabūs 30% balsu kā likts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas