Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Ķīlis: drīzumā būs skaidrs, vai koalīcijas veidošanas process noritēs strauji vai ievilksies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bumers
b
Es uzskatīju, ka Ķīlis nav dumjš un nav slikts cilvēks. Pļāpa gan īpaši liels, kas citreiz aiziet jau uz slimīgu, varbūt pat šizofrēnisku. Bet nu tas tā , katram no mums ir savas negatīvās un pozitīvās īpašības, plusi un mīnusi. Atstāsim to katra ziņā. Bet šajā gadījumā jūs nerīkosieties mūs vēlētājus nododot. Jums par to būs jāatbild. Nedomāju, ka Ķīlim arī ir elastīgs mugurkauls. Dakteris Zatlers to ir izmantojis. Bet tu Ķīli vēl vari paspēt kaut ko vērst uz labu ar savu pļurkstēšanu savas partijas ietvaros. Ja paspēsi, domāju, ka tavas partijas biedri lielākā daļa būs pateicīgi. Tad jums paveiksies. Bet pārējais būs jāpierāda ar darbu.
bumers
b
Par ZRP un Vienotību balsojām apmēram uz pusi mēs ļoti daudz cilvēku , visi radinieki. Lai izveidotos stipra koalīcija starp latviskajām partijām. Lai atstātu ārpus valdības ZZS un SC. Un ko mums tagad cenšas uzdāvināt ZRP. Tā ir lielākā nelietība, kādu jel kāds ir paveicis. Mēs uzticējāmies tik nopietnā, grūtā mūsu valstij un cilvēkiem laikā. Neaizmirsti Zatler mēs tavu partiju ievēlējām un mēs arī noteiksim kādu virzienu jums jāizvēlas. Ja iesi pret mūsu gribu, tavas partijas sākums būs tavas partijas beigu sākums! Ne mirkli neaizmirsti to ! Un mēs atcerēsimies tavas partijas cilvēku vārdus. Arī viņiem politiskā karjera būs drīz beigusies uz visiem laikiem. Mēs visi apkrāptie vēlētāji par to parūpēsimies ! Mēs panāksim vai nu atkārtotas ārkārtas vēlēšanas , vai arī atlaidīsim saeimu. Tā, ka nekas jums neizdosies. Par liela mēroga krāpniecību būs jāsamaksā. Un kā Tautas krāpniekam mēs kaut vai ar referenduma palīdzību panāksim visu Zatlera labumu pēc prezidentālā termiņa atcelšanu. Noziedzniekam, krāpniekam lielos apmēros sods būs jāsaņem. Te nebūs nekāda Banānu republika. Tagad nav tas laiks, kurš bija 10 gadus atpakaļ.
Vita
V
Vispirms SC ir jāsaprot, kas viņi ir un kāda ir viņu attiekme pret Latviju, tās pamatiedzīvotājiem, tad var domāt par atrašanos valdībā. Tas, ko runā un dara daudzi šīs partijas biedri, gan neliecina par vēlmi stiprināt šo valsti., bet gan atgriezt Krievijas pārraudzībā ar visām no tā izrietošajām sekām.Nesaprotu, kādu lomu spēlē Ķīļa kungs, kādus padomus dod, bet, redzot to, kas notiek, man ir kauns un nožēla, ka viņu kādreiz cienīju.
zahars
z
Sabiedrība nogurs no politikānisma un tizluma...
launadaris
l
drīzā drīzumā būs skaidri zināms vai būs skaidrs tas, vai koalīcijas veidošanas process noritēs strauji vai ievilksies vai arī strauji ievilksies
Mārcis
M
Vēl viens kangars, lai sasper viņu zibens ar visu Zatleru, latviešu nācijas nodevēji.
klans
k
Profesora cienīgs "pareģojums".
Vārds
V
Lūdzu pasakiet ka tā nav, ka tas Dr. kārojās tad , ja krānīts mazs..
  • 0
  • 0
Pajaco
P
Tas tips, kurš redzams foto, ir nenoliedzami ar dauņa pazīmēm... .
Vārds
V
Viņš vmz ar to cīnās, tēlojot gudru, bet DOWNUS meklet ir aizraujoši , politikā to ir pa pilnam ! BTW vai kāds ir redzējis īstu oligarhu?
  • 0
  • 0
Dzens
D
Varbūt paskaidrosiet, par kādiem Zatlera meliem tagad ir runa? Pirms vēlēšanām Zatlers pieļāva koalīcijas veidošanu ar SC. Vienīgie, kas teicas, ka neveidos koalīciju ar SC bija NA. ZRP teica, ka nerunās ar ZZS. No šī viedokļa raugoties daudz divkosīgāk izskatās Vienotība, jo arī viņi pieļāva iespēju un noteiktiem nosacījumiem veidot koalīciju ar SC, lai gan tagad ieņem pavisam citu nostāju. Kur tad ir tie Zatlera meli?
ezis
e
Ja solīja cīnīties pret oligarhiem un nopirktām partijām tad kas ir SC???SC ir klaji naidīga latviešu tautai partija,kura orientēta uz Krieviju. Nekur netika pieminēta šī vēlme iet Kremļa pavadā un ignorēt mūsu valsts iedzīvotājus! Tie ir meli un nodevība! Kangar šajā laikā Tavs vārds ir zatlers!
  • 1
  • 0
x
x
Vai juristi nevaretu padomat vai Zatlera lielos 14% balsu nevar anulet? Zatlers tacu nekaunigu melu rezultata dabuja sos 14% balsu! Ja zinatu ka Zatlers ir tads Kangars vinam nebutu pat 2% Un vai nevajadzetu ierosinat izmeklesanu kapec Zatleram tik loti vajag atbalstit Krieviju un Krievijas kabatas partiju Saskanas centru? Kadi ir motivi? Specdienesti specdienesti Zatleram labi smaksaja? Vai varbut pret Zatleru cekas maisos ir kads kompromats un krievi tagad Zatleru santaze?
Zatleram maksa Maskava?
Z
Kapec Zatleram vajag valdiba tiesi SC kas visos saeimas balsojumos balsojis PRET tiesiskumu bet Zatleram neder VLTBLNNK kas visos balsojumos vienmer PAR tiesiskumu?
Zatlera reformu vai Zatlera zaglu p
Z
Ierosinu pardevet par ZATLERA ZAGLU PARTIJU jo vini ir nozagusi veletaju balsis ja krapnieks Zatlers rikujuma 2 butu teicis ka velak sadarbosies ar Maskavas speku SC tad vinam butu 2% un nevis 14 ka tagad, Zatlers solija reformas nevis krievu laisanu valdiba! TAUTAI VAJADZETU IZIET IELAS UN RIKOT PROTESTU PRET SADU NEKAUNIBU!
mja
m
Tu paargudrais Prezidenta strateegji ar domaa ka jaablokjeejas ar SC un visaam to idejaam- dajosh ruskij jazik, dajosh vsem grazhdanstvo, dajosh parvo golosa, dajosh vsem vodku, daloj zapod
puaro
p
No vienas puses, metoties kopā ar SC, teorētiski zatlers ir veicis it kā jaunu pavērsienu pēdējo 20.gadu Latvijas vēsturē. Jo tas tiek pasniegts, kā krievvalodīgo iesaistīšana valsts pārvaldē, līdz ar to-atbildības deleģēšana par to. Bet, ir jāskatās-nu kas tad krievvalodīgajiem līdz šim ir traucējis iesaistīties? Labi, VL un TBLNNK neņemtu savā partijā masviedā krievvalodīgos pilsoņus, kaut arī te ir izņēmumi-V.Makarovs, un vēl daži ir bijuši pat deputāti. Tāpēc, ja krievvalodigo parasto būtu interesējusi Latvijas attīstība, nekas neliedza stāties LC, TP, tajā pašā Vienotībā, kur JL UN SCP ir pietiekami atvērtas arī krieviem. SC pārstāv ne jau to krievvalodigo, kas vēlas Latviju kā eiropas daļu, SC vēlētājs dod uzdevumu atgriezt Latviju krievijas protektorātā, jo šis vēlētājs izjūt nostalģiju pēc padomju Latvijas. Ja ZRP to grib ignorēt, tad tas ir visnotaļ dīvaini, jo šaubos, vai Ķīlis ar savu visnotaļ izglītību baudījuša cilvēka domāšanu, nesaprot šo atšķirību-reāla velēšanās pēc eiropeiskas Latvijas un Latvija kā guberņa, kāda tā bija 19.gs. Tāpēc, pārmest Ķīlim kosmopolītismu ir nevietā, viņam drīzāk velk uz impērisku domāšanu, kā izskatās.
22. g-s
2
Vectēvs zināja stāstīt , ka tur norisinās melnā rasprodaža!
  • 0
  • 0
atbilde
a
vai Ķīlis ar savu visnotaļ izglītību baudījuša cilvēka domāšanu, nesaprot šo atšķirību-reāla velēšanās pēc eiropeiskas Latvijas un Latvija kā guberņa, kāda tā bija 19.gs. NAUDA NAUDA NAUDA NAUDA
  • 4
  • 1
ārprāts
ā
tu slimais anarhist šizofrēniķi Ķīli, ātri uz Tvaika ielu!!!
Vārds
V
Neaiztiec anarhistus!!! Ģīlis tie nav!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas