Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ķīlis uzklausīs augstskolas, bet uzņemto kursu nemainīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
izglītības bende darbojas
i
Ķīlis vazā visus aiz deguma, lai tikai nevajadzētu atdod izglītībai nogrieztos 49% fiansējuma. Studenti kā auni neko neprasa. Docētāji tur muti, ka tikai pašus nepadzen. Nu tad izglītības bendem visas rokas vaļā. Tahad tiksies ar sgtarptautiskiem aizdevējiem, lai atvalsta viņa ekonomēšanas plānu uz Latvijas izglītības rēķina. Vills vilku atbalstīs.
Pārmaiņu vējš
P
Kāds gudrs vīrs ir teicis, ka mainīt izglītības sistēmu ir tas pats, kas pārvietot kapsētu. Ne vien dzīvie, bet visi mirušie sacelsies pret to. Katrs nu var izvēlēties, kurā pusē nostāties....
studentu māte
s
Latvija var normāli pavilkt un pēc iedzīvotāju skaita mums vajag: Unuversitāte/ tepat arī dakterus jāmāca/, tehniskā universitāte, konservatorija un mākslas akadēmija. Vēl Daugavpilī , Liepājā varētu mācīt skolotājus. Viss pārējais ir FUFELIS, kas jābeidz finansēt par mūsu nodokļu naudu. nauda jāiegulda augsta līmeņa profesionālajās skolās!
sk
s
Ez''itim skaidrs,ka šis viltus plaģiātministrs nekam neder
Dalless A.V. (1961)
D
"Pienāks laiks, un mēs metīsim visu, kas mums ir: visu zeltu, visu materiālo jaudu, resursus uz cilveku apstulbošanu un apmuļķošanu! Cilvēku smadzene, apziņa ir spējīga izmainīties. Iesējot tur haosu, mēs nemanāmi nomainīsim viņu vērtības uz viltotām vērtībam un piespiedīsim viņus ticēt šīm viltotajām vērtībām. .................................................................. Izrausim garīgās saknes, banalizēsim, vulgarizēsim un iznīcināsim tautas tikumības pamatus. Tādā veidā mēs izšūposim paaudzi aiz paaudzes. Ņemsimies aiz cilvēkiem no bērnības un jaunības gadiem un galveno likmi liksim UZ JAUNATNI – sāksim demoralizēt, pavedināt, samaitāt, liksim tai tikumiski pagrimt." To der atcerēties arī nekļūdīgiem cilvēkiem, arī ķīlistiem!
Trakulība
T
Trako vesels, ilgi jau netrakosi. Aplauzīsies, god.b.R.Ķīli! Kur liksies? Akmeni esi iemetis AIP dārziņā, bet tad, kad lidos atpakaļ, tad būs interesanti!
Bonis
B
Jā kursu nemainīs, ies ar galvu kā cirvis malkas pagalē!
ekharts
e
Tulkoju Kīļa teikto-jūs varat runāt( pieklajigi izsakoties) cik ilgi un gudri gribat,es vienalga turpināšu savas partijas kursu uz pašvaldību vēlēšanām.
J
tulko taa, izmainjas buus!
  • 1
  • 1
L
L
Pareizi! Es pati esmu izmācījusies socioloģiju...hmmm...ar tagadējo prātu domāju, vai vajadzēja...Un vispār kāpēc ir vajadzīgas katrā augstskolā pa sociologu programmai, ja Latvijā šajā jomā nav nepieciešami tiiiik daudz speciālisti? Tas pats ar ekonomistiem, bez maz vai katrā augstskolā ir pa kādai šādai programmai...Es atbalstu šīs reformas...jo beidzot ir jāsaprot, par ko studenti maksā tos lielos tūkstošus...
V
V
Jūsu pieredze ir Jūsu personīgā neveiksme un nevajag no tās taisīt vispaŗīgus secinajumus! Demokrātiskā valstī katram pašam jāmaksā par savu muļķību!
  • 2
  • 2
Pauls
P
Vai ministrs ar diagnozi šizofrēnija ir tiesigs šo amatu turpināt?
mehaniķis
m
Pēc Ķīļa domām llabākās augstskolas medicīnas māsu un garīdznieku skolas. No budžeta finasējam tās, bet inženieru zinātņu studiju studneti (izņemot automehāniķu skolu Malnavā) lai mācās paši par savu naudu.
tu
t
varbūt esi mehāniķis ar vienas klases izglītību. Visas reliģiskās augstskolas ir privātas, tur budžeta naudas nav ne santīma. Bet ja tu domā , ka RTU programmas ir modernas - tad, sorry. Esmu elektronikas inženieris, redzu, kāds līmenis ir beidzējiem, kas atnāk strādāt. Pat priekšstata nav par to, kas pasaulē pašlaik notiek. Lielajās augstskolās pasniedzēji visi ir savējie - bijušie kursabiedri, radinieki utt. Jaunajiem cilvēkiem , kas studējuši un pastrādājuši ārzemēs, iekļūt universitātes štatā praktiski neiespējami. Sen jau to pīļu dīķi vajadzēja iztraucēt, Ķīlis malacis!
  • 2
  • 2
xy
x
klausies, ģēnij- ja kāds skola gatavo labas med.māsas un labus garīdzniekus, tad tā ir laba skola, bet ja kāda skola gatavo tūdīgus skolotājus, juristus, ekonomistus, tulkus vai mūziķus, tad tās visas ir sliktas skolas. Punkts!
  • 2
  • 1
tomēr
t
Rokas nost no R. Ķīļa! Vecie padomju laika rektori, stagnāti, attopieties, cik ilgi gemdēsim augstāko izglītību, kurā reformas jau sen laiks bija veikt.
eri
e
Novēlu Ķīļa kungam: "Turies vecīt, tu esi uz pareizā ceļa". Manas bites arī, kad gribu tām paņemt nost medu dzeļ kā trakas, lai gan es par viņām rūpējos, ārstēju un baroju.
pret
p
vakardienas koalīcijas partiju uzstāšanās labi parāda zatlera partijas šantāžas taktiku. kauns. tagad parādās ķīļa taktika - sakūdīt augstsoklas vienu pret otru! bravo. vai čekas laiki atgriezušies?
Kurpnieks bez kurpēm
K
RL: Varbūt tu man vari palīdzēt saprast vienu fenomenu. Akadēmiskā vidē starptautiski recenzēto publikāciju skaits ir diezgan izšķirošs kritērijs darbavietas iegūšanā, visādu grantu saņemšanā un tamlīdzīgās lietās. Latvijā tev ar, teiksim godīgi, ne sevišķi lielu publikāciju skaitu ir izdevies kļūt par autoritāti veselā virknē jomu, tu esi atbildīgais par ilgtermiņa stratēģiju, Stratēģiskās komisijas priekšsēdētājs, asociētais profesors cienījamā zviedru-latviešu augstskolā. Kā tu izskaidro to, ka tev Latvijā ar visai minimāliem savas kompetences apliecinājumiem, ar tik vien kā Kembridžas doktora grādu ir izdevies kļūt par autoritāti tik daudzās jomās? Ķīlis: (Ilgi klusē.) Es vienkārši domāju, cik korekti vai nekorekti atbildēt. Viena lieta varētu būt tas, ka "tik vien" varētu būt par skarbu teikts. RL: Recenzētu starptautisku publikāciju tev nebija un nav

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas