Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +29 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 27. maijs
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris

KM iecerējusi būtiski palielināt tās pakļautībā esošo valdes locekļu algas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lulū
l
Vai mūziķi ir privilēģēta suga? Es esmu arhitekts, bet kaut kā nesūdzos, ka mana alga tagad ir 3 x mazāka un man jau gadu ir problēmas nomaksāt par dzīvokli un palaist bērnu uz skolu. Neviena krīze nav bezgalīga, un ir jāizprot situācija, nevis jācenšas dzīvot uz citu cilvēku rēķina.
mūziķis
m
jautājums valdībai: decembrī algas samazina par 13% jūnijā algas samazina par 20% tagad gatavo vēl 20% Vai mēs neesam augsti kvalificēti speciālisti, kurus arī vajag noturēt ne tikai direktorus? Liepājas simfoniskā orķestra mūziķi
O.K.
O
vairs nav aktuāli, jo vilku bars tagad uzklupis Veslības ministrei.... nākamais upuris atrasts. labu apetīti!
marika
m
mīļā tauta : nesen viņiem samazināja algas par 50% un tas ir vairāk nekā pārējiem , kam tikai sola samazināt par 20%!!! jāsaka tā - stulbie žurnālisti, jūs sniedzar kroplīgas ziņas!
zinošā
z
Pieminekļu inspekcijas ķeizariņš Dambis atlaida vairākus rajonu inspektorus, ar pamatojumu līdzekļu taupīšana un uzreiz pieņēma darba uz līguma savas meitas brutgānu uz pieklajīgu atalgojumu. Valda pilnīga patvaļa un nesodamība.
loms
l
Un ko satraukties tāpat paaugstinās. Neviena padome jau tāpat nav likvidēta un nebūs. Ir smuki viss pārstrukturēts un miers, gailis pakaļ nedzied. Un šeit tas pats būs ja šis variants neiies cauri klusiņām citu izdomās un mēs te velti muti dzesējam.
partija
p
Ievērojiet, ka gandrīz visu šo KM paspārnē esošo kapitālsabiedrību vadītāji (valdes) ir Tautas partijai pietuvinātie, un tās darboņiem privāti tuvi draugi. Žagaru par Operas direktoru iecēla Šķēle (toreiz - premjers, kam padomniece bija liela Ž draudzene Demakova), Rubenis kā Demakovas cilvēks tika ielikts Nac.teātrī. Laikā kad Dālderi atlaida no Nac. Simf. orķestra direktora darba, viņa vietā uz brīdi ielika Valmieras teātra direktori, kura paklausīgi nostiprināja līgumu ar bēdīgi slaveno diriģentu Glinku, kurš līdz pat šai vasarai saņēma 3000 latus mēnesī par nekā nedarīšanu.... Un tā tālāk.
no A.Žagara 2008.g.dekl.
n
7. Visi deklarācijas iesniedzēja iepriekšējā gadā gūtie ienākumi, piemēram, darba alga, piemaksas pie darba algas, prēmijas, honorāri, ienākumi no saimnieciskās un komercdarbības, apdrošināšanas izmaksas, kompensācijas, ienākumi no kustamās un nekustamās mantas realizācijas un nomas (īres), laimesti un dividendes, mantojumi, dāvinājumi un citi ienākumi Ienākumu gūšanas vieta (avots) – juridiskās personas nosaukums, reģistrācijas numurs komercreģistrā un juridiskā adrese; fiziskās personas vārds un uzvārds Ienākumu veids Summa Valūta 'LR KULTŪRAS MINISTRIJA', 90000042963, Latvija, Rīga, Krišjāņa Valdemāra 11a autordarbs 3600,00 LVL 'VALSTS KANCELEJA', 90000055313, Latvija, Rīga, Brīvības bulvāris 36 Balva 5000,00 LVL 'LATVIJAS NACIONĀLĀ OPERA', 90000178707, Latvija, Rīga, Aspazijas bulvāris 3 Alga 42703,80 LVL 'LATVIJAS NACIONĀLĀ OPERA', 90000178707, Latvija, Rīga, Aspazijas bulvāris 3 Autoratlīdzība 14398,75 LVL 'LATVIJAS NACIONĀLĀ OPERA', 90000178707, Latvija, Rīga, Aspazijas bulvāris 3 Apdrošināšana 702,80 LVL AALTO THEATER, T0700000094, autordarbs 10000,00 EUR THEATER ERFURT, T0700000095, autordarbs 18000,00 EUR
ABC
A
No malas izskatāsm ka TP dara visu iespējamo, lai savu reitingu samazinātu no esošajiem 2% uz 0,5%. Un labi, ka tā.
aaa
a
idiotu bars
aaa
a
idiotu bars,rīkļu rāvēji,kam tā kultūra,ka paēst nevar atļauties.
nebrīnos
n
Kāpēc šiem atpalikt? Būs padzirdējuši, ka, piemēram,par nodoklu maksātāju naudu glābtajā "Parexā", vēl šī gada martā dažam alga bija 125 000 mēnesī. Atkārtoju - mēnesī !
embē
e
Tā viņi piešmucē un degradē kultūrtelpu, bet jāsarkst būs aktierim, gleznotājam, mūziķim, dzejniekam... ka tādi nesātīgi priekšnieķeļi.
Tāuntā
T
A nevar beidzot kādu ar sūdainu mietu???? (Konkrēti- šo lēmumu parakstījušos- bez atlaišanas kompensācijām, ar aizliegumu turmākos piecus gadus ieņemt pat sētnieka amatu Valsts sektorā? Lai meklē darbu privātajā sektorā, kur nevarēs dalīt abstraktu "Valsts naudu", bet pašiem būs jānopelna... Varētu būt pamācoši).
ekonomika
e
Mūsu opera ir lieliska un smalka. Vai tā izcili neizkopj un nepropagandē izsmalcinātu geju kultūru un nevērš plašumā starptautiskos sakarus? Tas ir ievērojams internacionāls spēks, ar ko jārēķinās un kas palīdz iekarot vietu un cieņu starptautiskajā apritē. Par to vien vadībai žetons. Vajag palielināt algu! Vai Nacionālais teātris ar to varētu sacensties? Nekad! To liedz jau valodas barjera.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas