Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

KM samazinājusi darbinieku skaitu par 40%, vairākus muzejus apvienos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ķirmis
Ķ
Šī "apvienošana" jau nenotiek tāpat vien ne no kā. Tas ir ministru kabineta kārtējais rīkojums, lai nekas nemainītos pašu varas gaiteņu iekšpusē. Savkārt KM tas atkal ir pamats kārtējai DARBA IMITĀCIJAI, kuras guvums ir daudzu cilvēku mūža darba iznīcināšana.
kurpe
k
Tikko sadalīja Rakstniecības, teātra un mūzikas muzeju - it kā smagnējās struktūras dēļ. Tagad taisīs jaunus monstrus - mākslai, vēsturei, Rīgas kino. Pa kuru laiku lai muzeji domā par apemklētājiem, ja visu laiku jāpārkārtojas?
izskatās ka falšās naudiņa
i
folijai sāk spiesties cauri plastilins
cepumu paciņa
c
krājums būs vienots, līdz ar to nevajadzēs tērēt laiku un resursus, lai organizētu izstāžu eksponātu deponēšanu, kā tas notika līdz šim, skaidro KM --------------------------------------------------------- --- Nē, nu, cilvēkam, kuram nekad nav bijis ne vismazākā priekšstata par muzeju darbu, varbūt varētu iestāstīt, ka vislielākā un smagākā laika un resursu problēma muzejos, ir saistīta eksponātu deponēšanu uz citiem muzejiem... Bet ja šādus aforismus pauž KM, tad nākas secināt, ka vai nu KM uzksata šīs ziņas lasītājus par idiotiem, vai arī... Faktiski jau viss ir vienkārši. Partija teica: vajag, Dālderis (Zvidriņa) atbildēja: ir! Vajag samazināt aģentūru skaitu - samazinām. Jēgas nekādas, bet - samazinām. Toties varēsim atvilkt smuku ķeksīti - bija tik, tagad ir tik. Smieklīgi, ja nebūtu nožēlojami. Btw, vai Muzeju valsts pārvaldē arī kādu samazina?
chingacguks
c
Lielas jēgas no dižās rosības nav. Vai Vērpes banda ir ietaupījusi kaut santīmu? Krīzes apstākļos šī barotava bija nekavējoties jāklapē ciet.
AB
A
Kāds sakars mācību iestādei ar muzejiem?
E
E
Man arī šķiet pilnīgs stulbums šādi nodarīt pāri lieliskajam Kinomuzejam. Faktiski tas nozīmē tā iznīcināšanu. Ja vajag apvienot, tad taču var izvēlēties kādu saprātīgāku variantu, kaut vai LNMM, kam ir sajēga par to, ka dzīvojam 21. gs.
gjeograafija
g
jaa, muzeju atrashanaas riigaa ir pilniigi pietiekoshs pamats, lai apvienotu KINO muzeju ar RIIGAS veestures un KUGJNIECIIBAS muzeju! izcils kriizes menedzhmenta piemeers muusu valstii! izcili straadaajoshu muzeju ar arvien pieaugoshu apmekleetaaju skaitu apvienot ar latvijas vispieputeejushaako un shausmiigaako muzeju... KAADS BUUS REZULTAATS???
Société Anonyme
S
> darbinieku skaitu uz 2009.gada 30.jūniju (86 darbinieki) + 7 līdz 93 darbiniekiem patlaban Bet ar 2002. gada 30. jūniju? Ministrijas centrālajā aparātā tad strādāja 82 darbinieki (skat. publisko pārskatu). Nu nedrīkst tā būt, ka iedzīvotāju skaits samazinās, bet pārvaldē nodarbināto - pieaug vai paliek nemainīgs. Tas ir elementāras loģikas un principa jautājums, arī ja runa ir tikai par pāris cilvēkiem. Nelieši, izbeidziet pūderēt cilvēkiem smadzenes - tas nudien varētu kādam beigties ļoti slikti... Un kas ir ar nozarē par budžeta līdzekļiem nodarbinātajiem kopumā, salīdzinājumā ar 2002. gadu? Vai KM un Rīgas dome vēl turpinā dotēt nekrofīlijas tejāteri?
gurs
g
Kāds sakars Kino muzejam ar Rīgas vēstures muzeju, ja neskaita atrašanos Rīgā?
gita
g
Tos muzejus, kuros nekā nav, KM neaiztiek. Samazina tos, kuri strādā labi un kuros apmeklētāju netrūkst.
muzejs
m
Pēc rakstītā rodas sajūta, ka viss samazinājums būs tikai uz muzeju rēķina. Citas aģentūras netiek aiztiktas, tikai iegūst citus nosaukumus. Muzeji kā bārenīši bez saulītes vakarā.
marko polo
m
40 % iespaidīgs cipars!
arhitekts
a
muzeju nakti biju arhitektūras muzeja ( netalu no zviedru vartiem), nu tur no mezeja ari neka nav, tikia bildes, un to kas viņiem ir var mierigi pievienot klat kāda citam muzejam , un eku atdod VNIA apsaimniekosāna

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas