Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

KNAB atklāj Šlesera iespējamos likumpārkāpumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaparšmits
K
parasti tiesaa noziedzniekus , tas nemaina noziedznieka statusu ,ja advokaats to ( par lielu naudu ) izrauj caur adatas aci, zaglis paliek zaglis , liels vai mazs un zaglim vieta cietumaa ,
Deeks
D
airBaltic un lidostas attīstības iesākšana, kaut vai...
Deeks
D
" Savukārt apmaiņā pret A.Šleserem nepieciešamo atbalstu, balsojumā par A.Amerika iecelšanu Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētāja amatā, Ventspils domes deputāts Aivars Lembergs A.Šleseram pieprasīja prettiesisku finansiālu labumu – līguma noslēgšanu ar komercsabiedrību Mediju nams par Rīgas brīvostas reklāmas izvietošanu uzņēmumam piederošajos preses izdevumos.""---- Nu negribas ticēt, ka tās ir adekvātas summas ... kautkas, šķiet, neštimmē
ha
h
komentētaji,jūs visi esat naturāli stulbi! Saucat visus oligarhus par zagļiem,bandītiem un bļaujiet nelabā balsī,,kur KNAB,kurKNAB.Bet kad KNABs reāli kādu paņem priekšā,tad atkal bļaujat nelabā balsī un aizstāvat tos žuļikus un cenšaties piešūt kKNABam saistību ar vienotību,preža vēlēšanām,piarēšanos.Vai nav stulba un debila tauta tie latvijieši???Tak jūs vienrei apredjeljites..
To labāk
T
Nu pajoliņ,nosauc kaut vienu reāli labu lietu,ko šlesers izdarījis.
KLM
K
''Nu, uzmeta mūs, Ainār (..) Ančāns paņēma (kukuli). Un nobalsoja pret mums. Nē, nu ko....Nu, strādāsim tālāk." ( nezināms, kur tagad strādā bēguļojošais Milušs, bet nebēguļojošais Ainārs Šlesers strādā Saeimā, titāniskas pūles veltīdams vēl labākas Latvijas veidošanā)
KLM
K
''Ainār, izskatās, ka viens ir piekritis (paņemt kukuli), es lidoju uz Jūrmalu. Kā teikt, mēs ejam ''uz visu banku" (nu jau bēguļojošs kriminālnoziedznieks Milušs) ''Nevajag atteikt, davai (..) Nu, tad strādā un zvani" (vēl labākas Latvijas cēlājs Ainārs Šlesers)
K-K
K
... Pietiek jau, gribas vemt, sikaka informacija nav vajadziga lidz tiesai, lai varetu saprast Sleserisma butibu un iespaidu uz visu - ari Skelisma, Feferisma un parejo ka Parexima, Bezabrene!!!!
xnbn
x
Iekrāsošu ar sarkanu kalendārā to dienu, kad Šlesers vai Šķēle ,,sēdēs''.
zaglers
z
Minhauzen,cerams ka drošības naudu lai tiktu ārā no būra kurā Tu nokļūsi jau esi atlicis atsevišķi,no lielā kušķa kuru esi sazadzis.
labāk
l
labāk skatieties, kā grozās tagadējā premjera ģimene un draugi, lieciet mierā Šleseru, kas ir izdarījis ļoti daudz reālas labas lietas
Ivo Leitāns
I
Kāpēc te "Izmeklēšanā konstatēts, ka Saeimas deputāts kopš 2010.gada februāra, iesaistot dažādas uzticības personas, aktīvi plānoja un organizēja finanšu shēmas" nav pieminēti šo dažādu uzticības personu vārdi - piemēram, Viestura Koziola un Turmuda Stēnes Johansena?
Andris_
A
dzenis 17:06 ...Skaisti, ko vēl vajag lai ... ----------------------------- Tikai mazu, mazu nieku!!! Lai tajā visā būtu kaut kripatiņa īstenības un to varētu pierādīt .
dzenis
d
Skaisti, ko vēl vajag lai aizrūtotu skatu uz daudziem gadiem šiem kundziņiem - drēbes pazinējiem ?
Bumsi
B
Njā, domāju, ka Šlesers pazaudēja pēdējās uzticības paliekas. Daudzi vēl ticēja, ka viņš kaut ko darīs valsts labā, kaut arī ir bišķiņ sasmērējies, bet izrādījās, ka darīja to pašu, ko pārējie apsūdzētie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas