Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

KNAB priekšnieka sieva gatavo sūdzību tiesai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
yua
y
Tas, ka raidījumā fakti bija sagrozīti un tas ka liela daļa žurnālistu nesaprot atšķirību starp privātpersonas kredītu un juridiskas personas kredītu - tas ir fakts. Jebkuram normālam strādātgribošam uzņēmuma ir gan parādi kredītu veidā, gan saistības ar piegādātājiem. Žurnālistiem pirms karjeras sākšanas vajadzētu iziet finanšu menedžmenta pamatus. ja mani šitā noliktu, es ar tiesātos. man patīk šis raidījums, bet brīžam nepatīk uz tukša pamata saceltas ažiotāžas, jo parasts cilvēks, bez zināma izglītības līmeņa, notic da jebkam - no sērijas - ja rāda un stāsta pa TV, tātad tā ir.
pingvīns
p
Muļķis esi???
pingvīns
p
Fantastika. Klusais pakalpiņš visticamāk ir viens liels maita. Bet ar izglītību gan pašvaki. Laikam diplomus pircis pa naudu vai pielīdis pasniedzējiem. Parāds nav parāds bet saistības. Nu fantastika!!! Vilnīt, kā sauc finansu saistības, kuras nevari nokārtot? Vai tu tās dēvē par brāli?
K
K
Nez vai par parādiem manta jau aprakstīta
Klementīne
K
Skaidrs, ka cilvēks ar nenomaksājamām parādsaistībām ir ārkārtīgi viegli manipulējams. Skaidrs, ka tāds cilvēks NEDRĪKST atrasties šajā amatā. Skaidrs, ka godīgs cilvēks šādā situācijā nekavējoties atkāptos no amata. Skaidrs, ka šīs pārītis to nesaprot. Vai tas nozīmē, ka pārītim ir problēmas ar ētiku? Tas situāciju padara jo bīstamāku :((
huuuu
h
Valsti ir milzīgi parādi, kurus nespēj samaksāt...Ko tas nozīmē, ka visi valsts iedzīvotāji ir korumpanti!!! Loģiski...:))
brrr
b
sieva shēmotāja vīrs pie šprices, bizness notiek
Aivars
A
Dabūsi no sievas pa purnu,par info.noplūdi.
emmm
e
būtu labāk biroju vadījis un savu darbu darījis.... tagad sniegs padomus sievai un gan jau darba laikā pa mūsu nodokļu maksātāju naudu tā vietā, lai ķertu kretīnus un korumpantus.
partija
p
Ka būs tūkstošiem jāmaksā advokātiemtur nauda ir, labāk to naudu, ko veltīgi izšķiedīs advokātiem, nest uz banku un atdodt kredītus. Šai dāmai nav - nekādu izredžu, Eiropas cilvēktiesību tiesa ir spriedusi,ka pret augstām amatpersonām- kritika var būt barga, žurnālisti ir kā - sargsui sabiedrībAS labā. Šai prāvai ir jābūt atklātai, nekādas slēgtas tiesas sēdes, tad sabiedrība uzzinās daudz pikantu lietu par šo ĢIMENĪTI.
DD1
D
Kas ir galvotājs Vilnītes firmām?
Kaimiņiene
K
Jā,Vilnītim vajag meklēt vainīgo... un pie sienas,ko muld par daudz!.Sievai iesaku sķirties no Vilnīša,tad tā ''ēna'' nokritīs un viņš varēs turpināt strādāt un bīdīt ''bijušās'' sievas biznesu.Ja kas Vilnītis varēs pie viņas iet meitās un tas jau nav aizliegts,nakts melnumā neviens neredzēs,un tad varbūt būs ticams,ka vīrs neko nezina par sievas rebēm...satiekoties tikai gultā par biznesu nebūs kad run;āt,un visi ticēs ka Vilnītis neko nezina.
......
.
vai tad saistības nav tie paši parādi? bilancē ir prasības - tas, kas tev ir parādā, un saistības - parādi, ko citiem esi parādā
Egle
E
Kas tas par sviestu. Raidījumā konkrēti pateica - parādi ir Vilnīša sievai piederošiem uzņēmumiem. Pat nosauca tos uzņēmumus. Nevis ka sievai personīgi. Protams, ja ir melots par to parādu summu - ok. Bet pats par sevi fakts - nu come on! "Tie neesot parādi, bet saistības". Mīļo stundiņ, kad Vilnīša kungs pēdējo reizi lasīja Civillikumu? Saistību otrs nosaukums ir "parāds", it īpaši sarunu valodā.
spunde
s
Veldre vai jaužeikars taču teica, ka šajā amatā jāstrādā kristāltīriem cilvēkiem, bet kā jau lielākā daļa mūsu valstī sirgst ar gaunerību - arī nākamais knab šefs nav izņēmums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas