Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

KNAB veic kratīšanu Mediju namā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Deeks
D
... VARBŪT TUR AIZLIEGTU PORnogrāfiju drukāja ??
vilibalds
v
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) veiktās kratīšanas, kas vērstas pret vairākiem Latvijas masu informācijas līdzekļiem un to reklāmdevējiem, rada nopietnu apdraudējumu preses brīvībai, uzskata Latvijas Žurnālistu savienība (LŽS). "Kratīšanas pie divu Latvijas lielāko laikrakstu reklāmdevējiem ir uzskatāmas par citu Latvijas reklāmdevēju iebiedēšanu un rada draudus gan Latvijas lielāko laikrakstu finanšu patstāvībai, gan arī šo masu informācijas līdzekļu tālākai pastāvēšanai," norādīts savienības paziņojumā. Šādas darbības rada pamatu bažām, ka šādi notiek selektīva vēršanās pret vārda brīvību Latvijā. KNAB darbības rada pamatu aizdomām, ka tiek pārkāpts Satversmes 100.pants, min LŽS. Savienība aicina ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru un Saeimu dot tiesisku novērtējumu iespējamiem Satversmes pārkāpumiem un vārda brīvības apdraudējumam Latvijā. Jau vēstīts, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs ceturtdien veic kratīšanu SIA "Mediju nams" ēkā Cēsu ielā, kā arī a/s "Diena" valdes priekšsēdētāja Viestura Koziola birojā Stabu ielā un kabinetā "Dienā", liecina aģentūras BNS rīcībā esošā informācija.
vilibalds
v
interesanti, kāpēc Diena nesaka, ka arī viņus kratīja??? ja kas - reklāma no brīvostas ir medijos ne vienu vien gadu, tostarp arī citos medijos, ne tikai NRA. tā ka nevajag muldēt. tas izskatās pēc izrēķināšanās ar NRA, jo reklāma ir viens no diviem mediju ienākuma avotiem. ja to nogriež...
prezīc
p
Beidziet dirsties un sakiet kā ir - pie jums jau arī bija. Nevajag Gunti melot, ka a/s "Dienā" nebija. Kā nekā vēl viens Koziola kabinets ir arī a/s "Diena" telpās.
Bralis lacis
B
Kaut kāds stulbums, kas notiek Latvijā. Un Dombrovskis tikmēr raksta savu grāmatiņu. Es arī noteikti rīt - piektdien aiziešu uz Ekonomikas augstskolu – uz to grāmatas prezentāciju. Man būs plakāts un es klusu nestāvēšu. Ziņu, ka būsim tur daudz līdzīgi domājošie. Nav ko par mums ņirgāties.
Lulū
L
Viņi to apstiprināja gan - Puče citur sīki izstāsta, kādiem papīriem pakaļ bija atnākuši.
Viņi droši vien arī neapstiprinās kratīšanu, kā to vakar izdarīja AS Diena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas