Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Ko muļķo Šlesers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viss būs labi
v
Pārdosim šleseru par 1.22Ls piem. Norvēģijai, pēc pāris gadiem arī trur būs krīze un parādi. Mums beidzot dzīve ies uz augšu. šķēli vispār varētu kādai, šobrīd vēl bagātai valstij, uzdāvināt par velti, piem Lieldienās.
Momo
M
Mīļā Sanita! Jūs esat jauna, glīta sieviete. Metat pie malas šo "nopietno" pseidoanalīzi, velciet nost to tumšpelēko vīriešu džemperi - abi Jums nepiestāv! Izmazgājiet matus, atrodiet sev labu dzīvesdraugu un sekojiet Šlesera piemēram: Šleseru ģimene gaida jau ceturto pēcnācēju. Ģimenes dzīve, kamēr vēl esat jauna, ticu, gandarīs Jūs vairāk un būs mūsu Tēvzemei noderīgāka nekā šīs nesievišķīgās un tomēr tik sievišķīgi mīļi muļķigās avīžpļāpas.
Elamo
E
Nu, ko cepies! Pilnīgi nopelta Vienotība un saulītē celts Šlesers. Autores rakstā otrādi, vai ne? Nepatīk? Man tavs tizlums arī nepatīk, oligarhu sekotāja. Jo lielāks bļāvējs, jo labākas izredzes tizluma vidē izsisties. Vairāk tā īsti te nav ko redzēt. Pārējais ir tikai un vienīgi kukuļi. Labāk rezultātu šai politikai paskaties, piemēram, tukšajās galerijās visās pēc kārtas.
Gita
G
Nu gan: es rakstu, un labāk :D
M-ja
M
Tehniķis-tehnologs - tā būs vidējā tehniskā! Spīdoši! Taisnību sakot, viņa loģika tam atbilst.
Mjau
M
Klau, ļipiņ, kāpēc tu neraksti? Tad nebūs jāgānās.
Nu gan!
N
Mīlulīt, uzraksti labāku!
to Sanita
t
Ja nav par ko rakstīt, tad nav par ko. kāpēc tu domā ka tavs viedoklis ir tas atjautīgākais, kurš prot lasīt starp rindām un iedegt cilvēkos gaismu. Atslābsti. Esmu uzņēmējs (neesmu saistīts ar Šleseri). Varu pateikt ka te ir iespējas, vienīgā problēma, ka tirgus ir pārāk mazs. Ja man jāsalīdzina Šlesera domāšanu ar pārējo jampampiņu, kuri uz šo brīdi ir pie stūrest, varētu viņam dot 5, bet pārējiem 3 ar treknu mīnusu (nevar tak atstāt uz nākamo gadu).
lasitaja
l
To, ka tie 700 gadi dazhaadu varu kalpiibaa latviesha psiihi daudz neietekmeeja, pieraada latvieshu sekmes un iniciatiive trimdaa. Toties tie 50 gadi padomju okupaacijaa ir mainiijushi latviesha attieksmi pret sevi un tautu. Saadzhas tikumi izpauzhas gan valdiibaa un birokraatijaa, gan sadziivee.
Elizabete
E
Ja Latvijā patiesi ir 1000 miljonāri, tad jau nevajag no malas aicināt un pilsonību tirgot. Tikai tādam gudrītim kā Šlesers, ar diedelēšanas pieredzi (ko apguva jau Norvēģijā), apstaigāt Latvijas miljonārus ar ziedojumu urnu. Jo ja jau mēs visi tagad stutējam RIMI, Maximas un Skandināvu bankas, kuru valdošā klātbūtne šeit ir arī cien.Šlesera nopelns, tad varētu vienreiz kristīgi pazemīgi kaut ko arī tautas labā izdarīt.
Aste
A
Upleja ir īsta latviešu govsmeita,kura nevar izteikt neko. Pat uzrakstīt pasùtijuma rakstu. Tāda vienotības šłupstétāja vien ir!
a13
a
Dunduk, kurš uz Latviju atvilka Linnstow ========================================= Atvilka, jā. Un tagad visa Rimi ķēdes superpeļņa aiziet uz Norvēģiju un tiek kārtīgi atbalstīti Lietuvas un Polijas lauksaimnieki. Paldies, Ainār.
Nu nu
N
Smieties nevienam nav liegts, bet par šādu ārlietu ministru - smiekli caur asarām. Kauns par tādu Latvijas valsts pārstāvi. Pirms tam varēji apsmieties, kad Kristovskis vadīja Aizsardzības ministriju. Plaša profila speciālists, tikai man žēl savus nomaksātos nodokļus. Par to gan man smiekli nenāk.
Andrievs
A
Vai nu viņš ir dumjš vai pārāk bezkaunīgs? .............................................. . ........................................... Viņš ir abi kopā, plus ļoti izglītots... ............................................. ............................................ Izglītība - nepabeigti deju kursi.
Pelēkais Vilks
P
Tāds nu ir tas sesks/špekulants sāka ar džinām un vešiņu, beidz ar pilsonību. No entrepeniera tur nav pat smakas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas