Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Koalīcijas partneri piesardzīgi par VL-TB/LNNK ieceri padarīt negrozāmus vairākus Satversmes pantus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... ZRP ar so Bites 'aizdomigo zuzinasanu' atkal pazaude atbalstu tauta un nekad vairs nepacelsies pari 3% atbalsta nakamajas velesanas !!! ... Neatbilstosa griba pakalpot tai krievvalodigai frakcijai, kas jau pierada ar parakstiem, ka ir atskelusies no Latvijas atbildigiem un loyaliem pilsoniem, neatbilst sis partijas pirmsvelesanas lozungiem !!! ... Vismaz ZZS, macas vai ir pietiekosi inteligenti/viedi, lai novertetu realitati !!!! Apsveicu, liekas starp tiem ari vel aug patrioti no sirds dzilumiem ...
Jēkabs.
J
Jau sen to vajadzēja izdarītm un nebūtu te ne kādu paraskstu vākšanu u.c.
siers
s
VL-TB/LNNK labāk domājat kā var labot TV likumu. patreiz kabeļu televīzijas 80% no kanāliem ir krievu valodā, tas diskriminē ne tikai 73% Latvijas valsts pilsoņus, kam krievu valoda nav dzimtā. 60,0% latvieši 27,3% krievi 3,7% baltkrievi 2,4% poļi 6,3% citi
Lops
L
Ko tur vērtēt-tas taču ir normāli-piekam pilnīgi negrozāmi jau viņi nebūs-šie grozījumi paredz,ka grozīt šos attiecīgos punktus var tikai balsojot saimā jaiegūst 70% balsu un šis balsojums jāapstiprina ar tautas nobalsošanu referendumā-kur jāiegūst vismaz puses no balsstiesīgo iedzīvotaju atbalsts-pretēja gadījuma paliek negrozīti satversmes likumi!
Dzintars-īsts vīrs
D
ja visi tie mūsu ļurbaki zatlerisktos un vienotībā būtu ar mugurkaulu, tad Vl priekšlikums sen jau būtu bijis JĀREALIZĒ.
Rezume>Vitauts
R
Izglītībai agri vai vēlu Latvijā par valsts naudu ir jābūt latviešu valodā. Savādāk tas ir pretrunā ar jebkuru loģiku. ES valstīs dažādu tautību cilvēku kopienas drīkst dibināt savas privātās skolas par privātiem līdzekļiem. Tas pamazām jau tika darīts ar skolu reformām un visdrīzāk, ka drīzumā projekts tiks pabeigts līdz galam, kā to redz latvieši. Šo pāreju noteikti paātrinās krievu "izlēcieni", kas pašlaik savu nelojalitāti izpauž visā nesmukumā. Tāpēc, teikt, ka NA kaut ko ir pati uzsākusi un tāpēc nabaga nelojālie tikai veic atbildes soļus ir nekorekti. Nelojālie, nekad nav plānojuši asimilēšanos, tāpēc krievu asimilēšanu plāno latvijas pamatiedzīvotāji, lai sabiedrība nebūtu sašķelta. Par to patiesībā būtu jāpasaka paldies, jo tādejādi tiktu vienoti visi Latvijas iedzīvotāji, ar vienu latviešu valodu, ar vienu latviešu kultūru. Tāpēc tie, kas šķeļ un sanaido iedzīvotājus ir nelojālie nelatvieši un paši vien ir vainīgi, ka paši nav nākuši klajā ar asimilēšanās projektiem!
Rezume
R
Domāju, ka ar šo vilcināšanos V un ZRP zaudē savus vēlētājus, bet VL-TB/LNNK tos iegūst.
Jā nu
J
"...vai tur neslēpjas vēlme vēl vairāk sašķelt sabiedrību. ..pauda ZRP politiķe. Bite..." Nostiprināt valsts pamatus, ZRP valodā noz'mē sāšķelt sabiedrību!
Ivars Graudums
I
Visvisaadu tautiibu skolas shkjelj sabiedriibu Latvijaa. Ne jau NA iecere. Taadeelj jau rietumu tautas no taadaam skolaam izvairaas. Bet ej nu iestaasti to taadam "Vitautam"!
Vitauts
V
Pati VL / TB-LNNK saaka skelt sabiedriibu ar savaam parakstu vaksanaam par izglitibu tikai latvieshu valodaa. Parakstishanaas par krievu valodu ir tikai atbilde uz to, ko iesaaka visu Latvijai ar savaam bezsakarigajaam parakstu vaksanaam saa gada junijaa.
-Out-
-
Vitaut, muļķi,VL cīnās tikai un vienīgi par Latviju,bet krievžīdu buntavnieki šķēļ sabiedrību Izglītību Latvijā vajag valsts valodā.Katrs sveštautiets var ziedot savu individuālo skolu organizēšanai un tajās mācīt savu mātes valodu. Tā dara visā pasaulē, ja tu to vēl nezini. Cilvēks nav ābols, ko var pāršķelt uz pusēm.Ko't mēs dziedam"latviets esmu, latviets būšu, latviets mūžam palikšu...
  • 0
  • 0
zans
z
ir atrasti dokumenti ka ušaks ir krievu aģents un spiegs.
ērce
ē
Abrenes "atdošana" Krievijai, PSRS pēctecei, bija nelikumīga. Tātad tā nav spēkā un Abrene de jure vēl arvien ir okupēta Latvijas teritorija. Diktators Pūķins var mūldēt par ēzeļa ausīm vai ērzeļa pautiem -- tads neko nemaina.
Latvijas Patriots
L
Piekriitu Jums! - Ar LatPadSocRepublikas pashpaarnosaukshanu/pashpaarveidoshanu par Latviju un SAVAS varas NOTEIKSHANU ar 1991.gada konstitucionaalo likumu 1991.gadaa noteiktaa valsts jau ir atzinusi, ka taas okupaacija NAV (!) bijusi. Ja LatPadSocRepublikas pashpaarveidojumam buutu bijusi veleeshanaas 1991.gadaa ATZIIT 1918.gadaa dibinaataas valsts varu, tad tas taa arii buutu ticis formuleets LatPadSocRepublikas pashpaarveidojuma Augstaakaas Padomes 1991.gada konstitucionaalajaa likumaa! Tad 1991.gadaa buutu de-facto atjaunota 1918.gadaa dibinaataas valsts vara un, protams, pret to 1940.gadaa izdariitaas okupaacijas fakts buutu automaatiski/pashizrietoshi logiski un juridiski konstateets ar sho ATZINUMU. - Tachu diemzeel ar 1991.gada konstitucionaalo likumu LatPadSocRepublikas pashpaarveidojuma Augstaakaa Padome NEVIS ATZINA 1918.GADAA DIBINAATAAS VALSTS VARU UN VIENIIGI TAAS PILSONU UN TO PEECNAACEEJU TIESIIBAS UZ VALSTS VARAS IISTENOSHANU, bet gan NOTEICA (!) SAVU VALSTS VARU! Taadeel peec 1991.gada LatPadSocRepublikas pashpaarveidojuma Augstaakaas Padomes konstitucionaalaa likuma pienemsanas Krievija PAMATOTI deklaree (un deklarees!!!), ka LatPadSocRepublikas pashpaarveidojumu, kas 1991.gadaa pats NOTEICA savu neatkariibu, Krievija/PSRS nekad nav okupeejusi, jo LatPadSocRepublika 1940.gadaa pati pievienojaas Padomju Savieniibai un 1991.gadaa noteica pati savu neatkariibu no PSRS! - 1918.gadaa dibinaataas valsts varas atjaunoshanai vajadzeeja pienemt JURIDISKI PAREIZU konstitucionaalo likumu 1991.gadaa! Tad shobriid nebuutu iespeejamas Krievijas interpretaacijas sakaraa ar okupaaciju! Diemzeel 1991.gada konstitucionaalais likums tika pienemts LatPadSocRepublikas pashpaarveidojuma interesees, nevis 1918.gadaa dibinaataas valsts un vieniigi taas pilsonu un to peecnaaceeju interesees! - Tachu 1918.gadaa dibinaataas valsts varu de-facto var tiesiski atjaunot joprojaam! Turklaat loti der padomaat par tiem, kuri to atjaunot nav veeleejushies un neveelas (un kaadeel)!!!
  • 1
  • 0
vēl ir laiks...
v
Vai atkal par to būs referendums? Vai šis referendums būs pozitīvs? Māc šaubas, ka uz to varētu aiziet vairāk par pusi no balsstiesīgajiem, jo daudzu taču atrodas ārzemēs. Panti satversmē patiešām savstarpēji saistīti, to nevar grozīt rīt uz brokastu laiku!
Janis
J
Latvijas valsts pastavesana ir janodrosina satversme. Lai patiesam nesanak ka ar Hitlerisko Vaciju kur demokratija tika izmantota nacistu naksanai pie varas vai ari nesenais musu piemers kad Zatlers nozaga veletaju balsis un sadarbojoties ar kremlistiem gandriz uzstuteja Kremlim paklausigu valdibu. Tas vareja novest pie Latvijas neatkaribas zaudesanas.
paldies NA,ZZS un citam latviesu pa
p
Pedeja laika cilveki ir kluvusi nacionalaki un valstiski domajosi. To var saprast jo pec pedejiem zinam ka SC varetu but sadarbojies ar Krievijas specdienestiem, cilvekiem ir atverusas acis un cilveki sak jautat vai Saskanas centrs patiesam ir saskanas veidotajs starp tautam. Izskatas ka drizak Saskanas centrs aktivi sej nesaskanu starp tautam. Mums ir ne tikai janostiprina latviesu valoda pati valsts pastavesana konstitucija bet es uzskatu ka jadoma ari par fizisku drosibu un jaizvieto NATO valstu kareivji uz Latvijas Krievijas robezas. Katram gadijumam, jo drosiba par daudz neskades.
Ministry of truth>mierīgi
M
Ak, muļķīti!!! Latvijā nav naftas, kā irākā un binladena kā afganistānā, tā kā NATO tev briesmu gadījumā nepalīdzēs.
  • 1
  • 1
mierīgi
m
jutīsos tikai tad, kad Lielvārdē būs NATO lidlauks!
  • 2
  • 0
Ministry of truth
M
"Pedeja laika cilveki ir kluvusi nacionalaki un valstiski domajosi. " Vai esi apzinājis, cik ir tādu cilvēku???????????? Tu, un ikdienā perdošais pašpārliecinātais diena.lv valodnieks..
  • 2
  • 0
Bitenieks
B
PRECĪZI +++ Esam vienādi domājošie. arī Es labi saprotu kā stabulē pūš SC un neatļauju sev aizmālēt acis nekam.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas