Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Koķe pašvaldības aicina skolas slēgt laikus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krelte
k
mani var visādi apķengāt, par sarkanu, zaļu vai pelēku, bet par oranžu!!!! :Būtu labi, ja Jūs tomēr atrastu sevī spēku un neapmelotu mani, saucot par oranžo.'..
OxO
O
T.Koķe: pagaidām saskaņota astoņu skolu slēgšana ... --- Rēzeknes novadā vien 1. septembrī būs par desmit skolām mazāk (deputāti tikko nobalsoja) ... Bija 33, būs 23 skolas ...
nu
n
Koķe varētu rādīt priekšzīmi, kā iespējams izdzīvot ar 250 ls uz papīra. tā sludināšana izklausās vienkārši briesmīgi. gaidu to dienu, kad visi šie cilvēki atkāpsies ar labu. un laidīs savā vietā citus, ar citādu vērtību sistēmu.
...........
.
...un Koķei beidzot ''satīt makšķeres''!!!
Oskars
O
Vai tur atradīsies KRIEVU DESANTS ??????
Dana1
D
Virsrakstam "nokrituši" pirmie divi vārdi: "Pēc vēlēšanām Koķe...."
cony to krelte
c
Jūsu komentārs ir ļoti tēlains un visumaa pareizs,tikai kā nesaredzeji sevi un citus oranži smaržojušus tajos mēslu ratos.
Nastasja Fiļipovna
N
Virsraksts ir tiešām elegants. Aiz smiekliem nevarēju... Iztēlojos, kā pagastveči klapē ciet skolu durvis, kamēr pašvaldības policisti gaiņā prom bērneļus, lai šie nepagūst iesprukt un neapžilbst no gara gaismas.
un
u
Pašvaldības! Labāk skolas neslēgt.
krelte
k
traki ir tas, ka neviens neko nevar izdarīt! Neviens nekā nesaka! Es te paburkšķu komentāros, vēl kāds, bet tas taču ir tīrais neks, no tā viņiem visiem ne silts, ne auksts. Nu varbūt vienīgi drošībnieki paskatās, vai kāds nepārkāpj kādu no krimināllikuma pantiem par kūdīšanu vai ko tamlīdzīgu. Kāds tautas noskaņojuma uzmanītājs paskatās. Bet karavāna dodas tālāk, nē, tā nav karavāna, tie ir bez kučiera palikuši mēslu rati, kas pilnā ātrumā traucas lejup pa kalnu, palēkdamies ceļa grambās un izkaisīdami pa kādai čupai visapkārt. Vai tad tomēr beidzot nevajadzētu šim farsam pielikt punktu, dārgie tautieši? Varbūt tomēr ir jāsāk pret šo visu protestēt , citādi mums vairs nebūs ne skolu, ne slimnīcu, ne policijas ne kā. Pat VIDa nebūs! Nu tā taču vairs nevar turpmāk ļaut darīties ar mums! Piekrītat?
cony
c
Skolotājiem,kuriem neiznāk daudzmaz atmaksāta slodze, pasvaldībām un ekonomikas ministrijai jādot zaļā gaisma ģimenes/mikrobiznesu izveidošanai ,lai varētu gūt ienākumus vēl labākus kā skolā.Ministre Koķe savus pienākumus pie nozares restrukturizacijas veic ļoti apzinīgi un gudri,ko nevarētu teikt par ministri Rozentāli.Cilvēki/vēelēētāji Koķi ievēlēs arī nākošajā saeimā,es tam ticu.
Lauķis
L
Dzīve ir kā klavieres - ir baltie taustiņi, melnie un ir vāks;( Nabaga pašvaldības...
Mestnij
M
Russkaja obščina v Latviji sakraščaetsa. Školi načaļi nakrivaķ. Eta traģeģija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas