Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Komisijas ziņojuma projekts: "Oligarhu sarunās" ir valsts sagrābšanas pazīmes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
večekiste demagoģe un oligarhu pr..
v
sudrabota kremline vaukšķ
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
VAI ''DIENA'' IR ZAUDĒJUSI PAT KAUNA PALIEKAS ? KA BARIKĀŽU DZEJU NEĻAUJ PUBLICĒT PAT BARIKĀŽU DIENĀS ?
Strana Durakow
S
To jau tagad visi saprot, ka 1990 gada valsti sagraba VDK un organizeta noziedziba! To jasaprot katram Latvijas iedzivotajam! Un vienigais ko varetu izdarit, ir mainit siem cilvekiem vertibu sistemu. Jo $$$ uz turieni, kur visi dodamies panemt lidzi nevar! Mums ir savs dzives nogrieznis! Ari bijusiem/esosiem KGBsnikiem!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
VAI ''DIENA'' IR ZAUDĒJUSI PAT KAUNA PALIEKAS ? KA BARIKĀŽU DZEJU NEĻAUJ PUBLICĒT PAT BARIKĀŽU DIENĀS ?
  • 1
  • 0
Zobs Kaulā
Z
Kāpēc par ''valsts sagrābšanu'' netiek minēk minēti vismaz daži no vainīgo vārdiem, pa piem V. Dombrovskis un šeit minētais Balodis? Vai tad pēdējais izjaucot partiju nevēlas, lai izjauktā Latvija turpinātos izjaukta? Bez tuvākiem paskaidrojumiem neredzu, ka šī valsts sagrābšana ir Sudrabas vaina. Nav viņai oligarha status, re Lembis, Šķēle, Šlesers, uc.
Es
E
neko nezinu... :))
Mozu
M
Ziņojuma atslegvards ir tas, ka šāds noziegums likumos nav definēts. Tas nozīmē, ka par šādām darbībām pagātnē nedrīks personas saukt pie atbildības. Judins ar Sudrabu paveica izcilu darbu, lai attaisnotu nozedzniekus.
TTT
T
Ziņojuma melnrakstā arī uzskatītas valsts sagrābšanas darbības, kas VAR TIKT sodītas saskaņā ar Krimināllikuma pantiem. Piemēram, krāpšana, noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšana, ziņu nesniegšana par līdzekļu piederību un patieso labuma guvēju, izvairīšanās no deklarācijas iesniegšanas, ļaunprātīga dienesta stāvokļa izmantošana, kukuļņemšana, starpniecība kukuļdošanā, kukuļdošana, valsts amatpersonai noteikto ierobežojumu pārkāpšana, neatļauta piedalīšanās mantiskos darījumos, tirgošanās ar ietekmi.
  • 3
  • 0
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
VAI ''DIENA'' IR ZAUDĒJUSI PAT KAUNA PALIEKAS ? KA BARIKĀŽU DZEJU NEĻAUJ PUBLICĒT PAT BARIKĀŽU DIENĀS ?
  • 1
  • 1
melnais humors
m
Ja saskaņā ar pašreizējiem spēkā esošiem likumiem oligarhus nevar sodīt, vai, Jūsuprāt, Judinam un Sudrabai bija jāiesaka Saeimai pieņemt likumu ar atpakaļejošu spēku? Protams, var saprast Jūsu vēlēšanos sodīt vainīgos, bet tad būtu jāsoda arī daudzas tā laika perioda augstas un augstākās amatpersonas un, iespējams, Saeimas deputāti un vēl daudzi citi, jo bez viņu klusas piekrišanas un/vai bezdarbības tas nebūtu varējis notikt.
  • 2
  • 1
joe
j
Esmu palaidis garām, kurā brīdī daiļdarbs tikai pierādīts kā autentisks dokuments.
OO
O
Kā publiski kļuvis zināms, kas rakstīts ziņojuma melnrakstā? Komisijai nav iedots papīra smalcinātājs un žurnālisti uzpirkuši apkopēju?
Trollis JT
T
Interesanti, kā uz šo histērisko bļaustīšanos par valsts sagrābšanu reaģēs tie divi pensionāri, kuri jau trešo dienu pēc kārtas nevar dabūt zāles uz e-recepti?
Trollis JT
T
Interesanti, ka citu saukāšana savā vārdā ir rusnacistu troļļu pēdējais arguments. Ja es neesmu spējīgs komentēt tēmu un tikai hiostēriski bļaustos, tad, protams, pierakstu šo netikumu citiem!
  • 0
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas