Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Konceptuāli atbalsta ieceri pilsonībā neuzņemt personas, kuras apdraud valsts demokrātiski konstitucionālo iekārtu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bystander
b
...Tāpat ierobežojumi attieksies uz tiem, kuri pēc 1990.gada 4.maija pauduši fašisma, ... Par latviesu waffen SS sajaa kontekstaa ludzu konkretak. Vai atnems pilsonibu? Vai kaa?
vander krēsls.
v
bet vai tas ar briseli ir saskaņots/
Ir :):):) šeit lasīt naidā trīcošu
I
dižie vadoņi :):):)nacionālā naida kurinātāji dzintar-parādnieki un SS večuki mūsu viss LV. Drošvien tāpēc LV ir nabadzīgākā Eiropas valsts no kuras bēg visi kam nav slinkums !
gints
g
Kaut kā nesader kopā termini 'valsts' un 'demokrātiski konstitucionāla iekārta'. Nevienā valstī nepastāv demokrātiski procesi, jo valsts pārvalde - valdība nepārstāv sabiedrības un intereses.
gints
g
Kaut kā nesader kopā termini 'valsts' un 'demokrātiski konstitucionāla iekārta'. Nevienā valstī nepastāv demokrātiski procesi, jo valsts pārvalde - valdība nepārstāv sabiedrības un intereses.
gaga
g
Vēl nepieciešams vienkāršot pilsonības etņemšanu un izraidīšanu no valsts. Kamēr netiks atrisināt pilsonības atņemšanas variants, tikmēr daudzi ka Ušakovs un viņam līdzīgie turpinās radīt politisko nestabilitāte, jo vini to dara pēc attiecīgām norādēm no austrumiem, ne jau pēc sava prāta.
balss
b
Kas būs ar tiem, kas ieguvuši pilsonību un vēlāk pēc iegūšanas uzsāks apdraudēt valsts demokrātiski konstitucionālo iekārtu!?!?!? Vai tiks atņemta pilsonība!? Savādāk būtu negodīgi!
monitors
m
Vēl jau var būt tā, ka, uzņemot pilsonībā, nav bijis zināms, ka naturalizējamā persona ir veikusi attiecīgās darbības, kas ļauj noraidīt iesniegumu, bet vēlāk tas kļūst zināms, pie tam pašai personai nekāds apliecinājums, ka tā iepriekš nav paudusi kādas noziedzīgas idejas, kaut vai dzērumā nav ticis prasīts. Lūk, kā rīkoties tad?
  • 0
  • 1
žargona mednieks
ž
Vārds "konceptuāli" tiek daudz mētāts apkārt pēdējā laikā. Ko tas precīzi nozīmē? "Principāli"?
hip hop
h
Dubultpilsonību tikai ES un NATO valstu pilsoņiem, tāp šajā likumā jāparedz arī kārtība kā iespējams atņemt pilsonību par augstākminētajām darbībām.
monitors
m
Un Šveices, Austrālijas un Jaunzēlandes pilsoņiem dubultpilsonību neatzīt? Nav viņi ne NATO, ne ES. Vai arī domā, ka Grende būtu sodāma par savu komandējumu pie Austrālijas latviešiem?
  • 1
  • 0
monitors
m
Vislabākais šajā likumā ir atpakaļejošais spēks. Ja persona kaut ko noziedzīgu pēc 1990.gada 4.maija ir paudusi, piemēram, dziedājusi Latvijas PSR himnu tolaik nemaz nezinot kādas sekas tai draudēs ar 2013.gada likuma grozījumiem, tad tas nav šķērslis, lai noliegtu tai naturalizāciju. Sak, vajadzēja štukot kā laiki var mainīties. Salīdzinājumam - pirmā perioda Latvijas valstsvīrus PSRS pēc 1940.gada tiesāja pēc Krievijas likumiem par to, ko viņi bija darījuši Latvijas Republikā starpkaru periodā. Vispār es domāju, ka varēja jaunajā likumā noteikt citu laika termiņu, resp. ja no 1940.gada 17.jūnija paudis kaut kādas noziedzīgas idejas, tad tagad šai personai naturalizācija ir liegta. Latvijas Republika taču pastāvēja arī okupācijas periodā, tātad vajadzēja turēt muti ciet.
monitors
m
Papildinot iepriekšējo. Termiņa no 1990.gada 4.maija noteikšana varētu nozīmēt Latvijas Republikas pastāvēšanas nepārtrauktības ignorēšanu un ūdens liešanu uz Maskavas dzirnavām. Tādēļ termiņam ir jābūt vai nu no 1940.gada 17.jūnija, vai arī no likuma izdošanas brīža.
  • 1
  • 1
Nekas
N
LATVIJĀ NEVIENU DIENU NAV BIJIS DEMOKRĀTISKAS K, IEKĀRTAS! Demokrātija nozīmē decentraližetu varu, Vārda brīīnu, Un privātas iniciatīvas atbalstu arī pilsonisku briedumu LATVIJĀ ŠOBRĪD IR DIKTATŪRA AR DEMOKTĀRIJAS FASĀDI!!!!
L.
L
Interesanti gan, kā tad sauc to, ko pauž krievu mēdiji, lindermans, rubiks, ždanoka un co? Tas neatbilst šiem kritērijiem? Kā tad sanāk? Laikam jau atkal tas attieksies tikai uz latviešiem! Uz citiem - nē! tie var atļauties visu!
tpū!
t
Latviešiem vēl ir bailes. Ko teiks gubernators Vešņakovs, vai bargais partorgs Lavrovs?
  • 1
  • 0
bettttt
b
tās taču ir tiesājamas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
politologs
p
Nu, un ko nozīmē "valsts demokrātiski konstitucionālā iekārta"? Vai mums ir arī nedemokrātiski konstitucionālā vai demokrātiski nekonstitucionālā?
Dundukovs
D
Tātad tiem pisoņiem kuri balsoja par krievniekvalodu ar ushakovu , kabanoffu avangardā- pilsoniba jāanulē!
monitors
m
Gramatika nav Tava stiprā puse. Ja rakstīsi iesniegumu par priekšlikumu, neaizmirsti vārdā "pilsoņi" burtu 'l", citādi kompetentās iestādes varētu pieņemt, ka Tu esi domājis kādu citu personu kopu pēc īpašām pazīmēm. Taču priekšlikums atduras pret referenduma aizklātā balsojuma principu, kas neļauj nošķirt āžus no avīm. Pie tam Satversmes tiesa, izbeidzot Saeimas deputātu sūdzības izskatīšanu, ir atzinusi referenduma likumību.
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas