Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Konkurentu trūkums ļāva Vienotībai atslābināties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
osvoboditel
o
Ušaka 20% otkati RD saskaņai iegrieza, cilvēki tak nav stulbi?
anna221
a
Kādam ir jāsāk pirmajam, pārceļam leģionāru pieminēšanu uz Lesteni. Varbūt arī dažs labs krievs iestājas pozā, un mēs paši 9. maiju esam padarījuši par 9. maiju kā protestu "fašistiskajam gājienam". Kādreiz tur pulcējās tikai saujiņa, bet krievu propoganda nekautrējas izmantot visu, kas kustas un nekustās saviem mērķiem, mākslīgi veidojot sev lojālu cilvēku grupu, kā pretnostatījumu "ļaunumam". Jau Gebels teica, ka labākā propoganda ir ar daļu patiesības un te mēs paši dodam krieviem mazo pirkstiņu, lai tie nokostu roku. Viņi nekad nestāstīs vēstures detaļas, bet pateiks, ka Wafen SS iet gājienā un ar to pietiks, lai radītu negatīvu priekštatu. Mēs atspērušies pēc tam varam skaidrot, ka īstenībā viņi cīnījās par Latviju, ebrejus nenogalināja utt., bet pirmais, kas nāk ir stereotips un jau izveidojušos priekštatu mainīt ir daudz grūtāk, sevišķi, ja mums ar savu viedokli nav pieejas Krievu propogandas kanāliem
bet bet!
b
pret meliem var cīnīties tikai ar patiesību un bez kompromisa...!
  • 0
  • 0
fffffffff
f
Nu redz, kāds tu muļķis, balso par krāpnieku partiju. Domā, ka tas ir viņa vienīgais feileris? Viņš satiksmes ministrijā bīdija lietas. Domā par labu valstij un tautai? Un tu domā, ka partija to nezin? Muļķis tu esi!
Прецессия
П
Un kā ar pašreizējām Dombrovska aktivitātēm trīsreiz dienā?
O=O
O
Es par Bordānu. Un iesaku arī citiem nevadīties pēc principa: labāk izvēlēšos mazāk draņķīgo no sliktajiem ar augstajiem reitingiem.
towelhead
t
Ak, naivums!~ Nezini, kas ir sudrabene? kremļa stabule, kremļa pielūdzēja. Strādāja Parex, kāpēc tad lielā "taisnības mīlētāja" necēla trauksmi? Ja varu pārņees šādi kremļa stabulētāji, tad latviešiem ceļš uz sibīrīju nodrošināts!. Atjēdzies, taču!
l''ūk,kā
l
Un lai kā "tur" vakar nebūtu noticis, pasniegt savu prātulu tādā līmenī, ka to šodien izdarīja Ušakovs, liecina vien par viņa intelekta līmeni... Kauns skatīties un klausīties šo "neuzvaramo", kā vēr muti vaļā, ta kaut kaut kādi murgi. Būtu racies savā "'dobē" pa kluso, kamēr ļauts! Kalpa zēna uzvedība :-)
psc
p
Rīgas mērs Nils Ušakovs savulaik pats balsojis par Valsts būvinspekcijas likvidēšanu. Rīgas mērs atklāj dārgus bērnudārzu remontus, dārgus Saktas kioskus. Bērnudārzam katru gadu krīt nost apmetums kurš izmaksāja nodokļu maksātājiem ~600 000 Ls, tas pats ar Saktas dārgajiem kioskiem kuriem pēc nodošanas lietošanā pirmajās dienās sāka logi plaisāt un durvis nevērās ciet. Pasakiet man, kā varēja iziet šādi projekti cauri Rīgas būvvaldei, kur ir atbildība kā mēram un ja nav - tad kas tieši pilsētā ir Ušakova kompetencē, par ko šis mērs saņem no mums sev lielo algu? Mēs viņam uz vietas jautāsim, par ko atbild šis pilsētas Rīgas mērs? Vai piebāztās kabatas ir svarīgākas par tām 54 dzīvībām? Visi cēloņi un Maximas nelaimes sekas nāk tikai no Rīgas atbildīgām personām. Tapēc uzskatu ka Nilam ir steidzami jādemisionē! Rīgas mēru ir jāsauc pie atbildības pēc pilnas programmas un kopš viņš parādījās sākās lielākās nebijušas korupcijas shēmas Rīgā, kā arī šis nelaimes gadījums ir cieši saistīts ar šo viņa lielo korupciju, kuru viņš savā pilsētā nodibinājis. Nebūtu šīs viņa lielās korupcijas, nebūtu šo bojāgājušo, viņi visi līdz šim brīdim būtu dzīvi. Visas sekas nāk tikai no nesaimniekiem kuri nemāk un negrib labi saimniekot piebāžot sev makus. Tāpēc, mēs iesim un parādīsim kur viņam ir īstā vieta. Obligāti atbrīvojiet šim pasākumam laiku - ja vēlaties mainīt ko Rīgā! Savāksimies un parādīsim ka šeit Latvijā un Rīgā visu nosaka tauta, nevis Nila piestūķēto kabatu intreses. Jums jābūt ir obligāti, ja Jums rūp šo 54 cilvēku likteņi!!! --->> Otrdien, 3.decembrī, pie Rātsnama pirms Rīgas domes sēdes no plkst. 13 līdz 14 notiks pikets, kurā domubiedri prasīs Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) atkāpšanos no amata.
česnij
č
Riktīgi debils cilvēks
antisanitārs
a
Putins gan atjaunots ar botoksu. Diena pret nakti, kāds briesmīgs bija jaunībā, tagad nedaudz uzlabots!
nerejiet..
n
o Reiru vajadzētu pārbaudīt, kad tik nav SC trojas zirgs. Kapēc Pabriku, nē? Bērziņ, tu aizmirsi ka visu nosaka tauta neviss tu.
disidents
d
Tu esi īpaši slims LĀČPLĒSIS! Ja Tu būtu dzimis Raiņa laikā, tad Lācplēsis Tevi miltos samaltu par viņa vārda zākāšanu! Brauc uz savu krieviju un ved pie reizes arī visus krievus mājās, lai nav pie stulbiem latviešiem savus nervus jābeidz
ribons
r
Artis Pabriks vienīgais reālais kandidāts un kaunu nedarīs Latvijai
FRU
F
Tak minimālajai stundas likmei Latvijā, ir jābūt VISMAZ 5 EUR stundā! Ar nodokļiem neapliekamai! Zem tās cilvēki NEVAR izdzīvot!
Džafars
D
No histēriskās Rībenas (kuras "nacionāli konservatīvā" ideoloģija, saprotams, ir daudz tuvāka Putinam nekā Eiropai) tika vaļā, apsveicu. Kursīte un Buiķis - cienījami cilvēki, bet pareizi, jūsu laiks tomēr ir pagājis, dodiet ceļu jaunākiem. Vēl vajadzētu atbrīvoties no vājākās izglītības ministres LV vēsturē Druvietes (labi, Rivžu neskaitīsim) un no juceklīgā Šadurska, piesaistīt jaunus, rietumnieciski orientētus cilvēkus, un tad jau Vienotību drīz varēs saukt par diezgan eiropeisku partiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas