Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kontrabandas un šmaukšanās sērgu no Centrāltirgus iznīdēt neizdodas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pozitīvais
P
Pašiem jāiet uz tirgu un pašiem jāsaprot, kas tur notiek: http://vimeo.com/84567202
bs
b
Man šķiet,ka Centrāltirgu sagandēs nevis kontrabanda,bet vadības alkatība.Vēl pērnā gada sākumā minimālā maksa auto stāvvietā bija 0,5Ls un tur kur tagad slidotava bija pat 0,2Ls,tad gada beigās tā tika pacelta uz 1Ls,bet tagad ir jau 2EUR.Neuzskatu par pieņemamu maksāt 2EUR par iespēju nopirkt maišeli kartupeļu,kas maksā tik pat.Man neinteresē tirgū,ne slidotava,ne kino,man interesē kartupeļi un esmu pārliecināts,ka tirgotājus arī,bet vadība domā savādāk.
Dr.xy
D
To : bs ( 11:43 ). Cetraltirgus vadiba,vai pareizak sakot ipasnieki,ir pretvalstiska apvieniba SC / Venota Launuma Imperija & GKR & Bela Russ.
  • 2
  • 2
Dr.xy
D
Pateicoties Briseles kreisajiem idiotiem ES nesoditi darbojas Kinas un Launuma Imperijas kontrabadistu bandas.Briseles kretini nespej,vai ari negrib sakartot likumus, kuros sada kriminala darbiba tiktu bargi sodita.Brisele kluse par Gazprom kriminalo darbibu,un Kinas viltoto produktu ievesanu ES. KRONIS VISAM ( neticami,bet FAKTS) :2013.gada Kina ir ievedusi Hamburgas osta 600000 TONNAS !!!,viltotus pesticidus,KURI NOPIETNI APDRAUD CILVEKU DZIVIBU.Ari Rigas osta ir ienakusi 30000 TONNAS ! Tas viss bija detalizeti uznemts dokumentala filma .BET BRISELE KLUSE !
Putincevai
P
Latvijas zemenes var vēl sajaukt ar Lietuvā audzētājiem ogām, bet jau Polijā ražo citas šķirnes, nemaz nerunājot par Spānijas vai Ēģiptes zemenēm. Vārdu sakot jābūt pietiekami lielai profānei, lai neredzētu acīmredzētu. Attiecīgi skaidroju: neviens gudrinieks pat nemēģina Dienvideiropā vai Ziemeļāfrikā augušas ogas uzdot par vietējām. Vislielākais kārdinājums uzrakstīt Bauska ir par leišos augušām ogām, kas nogatavojas par 2 nedēļām agrāk.
ignorēju Centrāltirgu
i
Jā, tirgū it kā šis tas ir lētāk, bet....tas ir relatīvi.Visvairāk riebjas, ka apšmauc uz svaru.Pirku 5 kg kartupeļus.Visnotaļ omulīgs runīgs papucis vienā mierā iesvēra(kā noskaidroju vēlāk uz kontrolsvariem) nepilnus 4. Gaļu kādreiz pirku pie pazīstamas pārdevējas, kura diemžēl vairs nestrādā.Pamēģināju pie svešas Pārbaudīju uz kontrolsvariem...hm...svars atbilst, pat pāris desmit gramu vairāk.Mājās tinu laukā ....un izkrīt veikli ielocīts cīpslas gabals... Visa tā rezultātā esmu pilnībā pārgājusi uz iepirkšanos lielveikalos - Rimi, Stokmanī.Labāk pārmaksāju par cenu, bet vismaz mani nepiekāš par pašas naudu. Arī pārdevēju nepārtrauktā sabļaustīšanas(protams krievu valodā) iedzen nepatiku pret Centrāltirgu.Žēl, ka Matīsa tirgus nu jau tikpat kā" nočiepstējis," jo tur vēl kaut cik varēja normāli iepirkties.
nu jau melo
n
ari tirgū tu taču izvelies gabalu ko pērc, apčamdit drīksti, izgrozit no visām pusēm. tieši tāpat kā lielveikalā. turklat tirgū lielāka izvēle, var tirgoties par cenu, kas gan nav pieņemts latvijā, bet tomer iespejams it sevišķi ja pērc lielākus apjomus neviss 200 gramus. ari lielveikalā " kļūdās" gan svarā gan cenā, un kas raksturigi parasti ne jau pircejam par labu. tā ka starpibas nekādas . nē nu ja esi galigs luttausis, tad protams tirgū tavi apšņēks katrs, jo to presa tirgus etiķete, bet videjam pircejam nav starpibas
  • 2
  • 2
Robis
R
Izskatās, ka pati žurnālisti nekad nav iepirkusies tirgū vai arī saņem 'pateicības' no lielveikaliem. Ko, tik tiešām dienā tik mazas algas, ka tiek pieļautas 'pateicības' darbiniekiem no turīgajiem supermārketiem?
Ansis
A
70,000 Ls jeb 100,000 euro par to stulbo garlaicīgo raidījumu? Jāpēt kur patiešam tā nauda aiziet. Kurās kabātās?
Ieva
I
Es gaļu parasti pērku speciālā gaļas veikalā. Nedaudz dārgāk, bet neviens tevi necenšas apšmaukt!
:)
:
ne vairāk kā lielveikalos.
Tirgus tante
T
NEVIENS, NEKAD TO NAV MĒĢINĀJIS DARĪT, viss, kas ir bijis, ir tikai bezjēdzīgas, vētrainas darbības imitācija, tāpat, kā visā valstī MĒSLIEM ir radīti saudzējoši siltumnīcas apstākļi
Juris
J
Tu pa mēsliem vien! Lien ārā, lai saprotams, ko gribi teikt?!
  • 3
  • 1
Ieva
I
Laba sajūta nav, kad tirgū izvēlies liesu malto gaļu, bet mājās atklāj, ka tai pa vidu iemontēts liels tauku pikucis! Saprotu, visi pārdevēji tādi nav, bet ticība tomēr zudusi!
jā!
j
Man arī tā gadījās! Saprotu, jāmaļ uz vietas, bet ne vienmēr tik daudz laika!
  • 6
  • 2
lūriķis
l
Ja gribi labu malto gaļu prasi, lai samaļ ,ja nē,ej pie cita tirgotāja ,vislabāk pie zināma,kuram vari uzticēties-tirgus likums!
  • 11
  • 2
L.
L
Tāpēc, ka NEGRIB! "Tā nav mana problēma" - tas taču pasaka visu!
kā parasti
k
Domei nav "politiskās gribas"!
  • 8
  • 2
Za
Z
Un kas tad ir kontrabanda ? Nenomaksāti nodokļi - precei jau nav nekādas vaina !!!! Valsts zaudē piķi, bet vienkāršais cilvēks ir gudrāks, viņš notirgo tā pat, bez nodokļiem - he, he, he...:))
e.
e
Precīzāk - valstij nenomaksāti. Ja notiek tirdzniecība, tad vienmēr tiek maksāti nodokļi. Tikai no centrāltirgus cigaretēm tie nonāk nevis valsts kasē, bet citur - dažāda ranga bandītiem, kuri visu to padarīšanu uzrauga un nodrošina, lai saimniekam - Rīgas domei - nebūtu nekādu iebildumu.
  • 13
  • 2
Zane
Z
Jā, ta kā nekāds kultūras iestādījums RĪGA 2014 nesanāks....hehe Tirgus paliek tirgus un tas ir dabīgi....
Vārds
V
Mums sanāk ,ka Rīgai ir sava kontrabandas kultūra, kura, saprotams, valsts likumus neatzīst. :)
  • 13
  • 0
Grozies kā gribi, sabiedrībai tā bū
G
Ja piecas reizes esam parādījuši konkrētu tirgotāju, policija viņu piecas reizes aizved uz iecirkni uzrakstīt protokolu un nākamajā dienā viņš atkal ir klāt, tā nav mana problēma," norāda Abramovs. __ _ _ _ _ _ Ja viņš nākamajā dienā nebūs klāt, bet ies uz sociālo dienestu vai sāks apzagt citus, tad tā vienalga būs sabiedrības problēma,"
pircējs
p
Stulbeni, ar nelikumībām nodarbojas pilsonību un uzturēšanās atļaujas pērkošie apdauzītā Dombrovska "investori", kā arī visādi citi mēsli, kam varu sagrābušie par kukuļiem ļauj darīt pilnīgi visu.
  • 2
  • 8
beidz!
b
Nu gan Tev morāle! Vārdu sakot, lai tik zog! Kad pašu apskaita, arī esi tik saprotošs?
  • 13
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas