Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kopā apkopt veselības nozari

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tikai Zaķi!
T
Arī Zaķis ir ar visiem sastrādājies!
Jā,Jānit!
J
"Vienotība"nav pat spējusi ieviest obligāto veselības apdrošināšanu,kā visās pārējās ES valstīs,Igauniju un Lietuvu ieskaitot!
Pēteris>Jānis
P
Tiešām! 45 latu garantētā iztikas minimuma samzināšana vien jau izpelnījas pat Starptautiskā valūtas fonda ievērību! Par eiro ieviešanu bez referenduma, pretēji 69% iedzīvotāju gribai,nemaz jau nerunājot!
Kā būtu?
K
Artis Kampars arī nav vēl bijis par veselības ministru!
Ilmārs
I
Atkal jau tos "pašus labākos"?
Pareizi
P
Jālemj partijai! Tauta lai stāv pie ratiem!
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Dancis ap Veselības ministru tagad notiek. Esam zaudējuši daudz laika, jo šajos vairākos mēnešos nekas netika darīts, lai gan Premjere uzņēmās Veselības ministrijas vadību. Ja jau ko uzņemeas, tad arī vajadzētu ko redzamu un pozitīvu darīt un veikt. Nez' vai ar darba grupas izveidošanus kas būs daudz veikts. Runāt agrā stadijā par atalgojumu neizklausās zolidi un pat vai neētiski plašāka kontekstā. Gribot negribot ir jāturpina uzsāktās Dr. Ingrīdas Circenes reformas un risinājumi. Nav viss jāsāk no gala !
kāposts
k
vinķel nav tas ļaunākais, sist nevienu nav solījusi, portfelīšus uz palodzām neatstāj, par muļķu zemi nav izrunājusies.
Adatiņa
A
Nu murgs riktīgai,ar tādām pūlēm tikām no Viņķeles vaļā,kad Straujuma viņu no jauna pietuvina valdības sastāvam,nu kur tad vēl tālāk?Vispār sākumā domāju,ka Straujuma gudrāka,Vienotība viņu diezgan ā'tri apvārdoja, muguras kaula vietā sviests! Cik ilgi tas teātris tupināsies?Labi,ka līdz vēlēšanām palikuši divi mēneši! Cerēsim uz cilvēku skaidro saprātu un izmaiņām valstī!!!!
j
stulbings
Zane
Z
izskatās, ka cilvēkiem nav ko darīt !
Rāmis
R
Vecmāmiņa māca mazmeitiņai laistīt dārzu. Nē, laikam otrādi.
zosja
z
Tad nu vienreiz viss ir nostājies savās vietās un redzams! Jau gadus četrus Viņķeles sapnis bija kļūt par veselības ministri un pēc tam par premjeri. Tikai kaut kā nesanāca, kaut arī Apinis un Viņķelis (tas, kurš vīrs) vienu brīdi vai no ādas līda ārā, lai veselības lietas vadītu Ilzīte. Ja prezidents tomēr "atradīs" veselības ministru, tad lai Dieviņš viņam stāv klāt - Viņķeļi un Apinis tā metīsies viņam virsū, ka tas cilvēks nožēlos, ka vispār piedzimis.
viņeles redzejumu visi zin
v
ragutiņās un uz mežu. jau circene izdarija visu lai pēc iespejas mazāk cilvekiem ārstešana butu pieejama, tagad viņeles darba grupa novedis pasākumu lidz loģiskam noslēgumam- ja neesi miljonārs tad mirsti nost. tiesa miljonārs jau tāpat te uz vietas neārstetos, tātaad medicina valstī ir lieka, likvidejam šo izdevumu sadaļu
  • 7
  • 2
VVZ
V
Vienotības spējas nozares "apkopšanā" esam jau redzējuši. Paldies, nevajag! No nejēgām un nespējniekiem neko labu gaidīt nevar!
saprotam
s
Darba grupa varēs pastrādāt 3 menešus. Tomēr sava naudiņa saviem cilvēkiem. Pēc tam, kaut zāle neaug ar visu "liešanu"...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas