Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Kopējā koma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alma palma
a
cilvēks nelaimē ir vienkārši cilvēks. es savā dzīvē vados pēc principa - nevēli pat savam ienaidniekam ļaunu t.i. nelaimi, tad arī tev pašam klāsies labi.
nu bet
n
šī valsts daudzus cilvēkus ir pataisījusi faktiski par bomžiem, kam nav ne pajumtes, ne zāļu, ne jebkādu perspektīvu, kaut vai minimālas sociālās drošības.Un tādi ir ne tikai vecie vai vidējie, bet pat lielākā daļa jaunatnes. Pāri visam vēl nacionālā apspiestība. Rezultātā-kam vājāki nervi vai zemāks intelekts, tas sper laukā pirmo ,kas iekrīt prātā. Es nedomāju, ka cilvēki vēl otram patiesi ļaunu.
Ass
A
Diezvai krutkas dzeraji tuse neta un raksta komentus :D
le
l
turies, Nil!
Ainārs
A
Dieva priekšā visi ir vienādi: gan Rīgas mērs, gan bezpajumtnieks. Šajā situācijā, kad Ušakova dzīvība ir Dieva un ārstu rokās, nav nekādas nozīmes ne ieņemamajam amatam, ne politiskajai pārliecībai, tas viss ir "tur ārā". Tūlīt noteikti sarosīsies kliedzēju bars, bet jāsaka, ka visa šī negatīvisma cēlonis ir viens: liela daļa cilvēku ir aimirsuši vai arī negrib atcerēties Dieva baušļus un netiek galā ar savu EGOcentrismu, kas pavēl apriet visus, kas nedomā tā, kā viņi. Lai kliedētu aizdomas par manu "sarkanumu", teikšu, ka esmu tā sauktais nacionālists, kuram pašreizējā laika posmā simpatizē "Visu Latvijai" idejas un pozīcija. Nēkāda politiskā pārliecība vai reliģiskā piederība neliedz mums būt CILVĒKIEM!
latvietis
l
Turies, Nil!
DV
D
Pilnīgi piekrītu raksta autoram Nil.........
Glens
G
Nils get well soon. And next year stick to 10K! Glen
Prieks un bēdas
P
Protams, ka pretīgi ir zākāšanās par Nilu. Bet, vai cien autors Ivars Āboliņš tieši tik pat asi iestājās pret OsamasBin Ladena nāves apjūsmotājiem? Sāksim dalīt nelaimes par kurām drīkst un par kurām nedrīkst priecāties ?
jeska
j
Turies Nil
abc>> Lija
a
kas ir bumerangs to protams nezini?
Lija
L
Tādam tirliņam kā tu nevis aizbāztu muti, bet gan iemauktu pa muti.
Karlis
K
Usakovs bija Maskavas visgenialakais izgudrojums, safrizets uzpucets, glaimigi runa ar latviesiem bet kalpo Maskavai..
lux
l
Bet viņš taču gribēja apvienot visus, latviešus un krievus! -------------------------------------------------- ----------------------------- Interesanti zināt, kā. Nedomāju, ka okupantu svētku svinētāju atblasts pie Pārdaugavas monstra vieno. Tāpar arī nedomāju, ka vieno tas, ka pirmā vizīte, kur aiztraucās NU bija Maskava. Nedomāju arī, ka vieno pārstāvniecības slēgšana Briselē un atvēršana Maskavā. Ir , paldies Dievam, Latvijā tomēr vēl cilvēki, kuriem svarīgāk sevi identificēt kā eiropiešus nevis Maskavas guberņas iedzīvotājus. Kaut gan nav izslēgts, ka pēc kāda laika ar labu vārdu pieminēsim NU, jo viņa vietā no SC var nākt tādas peronas, ka šis puisis šķitīs enģelis. Bet ja abstrahējamies no politiskām lietām, tad notikums ir tikai vēl viens pierādījums, cik cilvēks ir niecīgs dabas priekšā. Neviens nezinām, kas ar mums rīt var notikt.
Šī pati DIENA
Š
Rīgas mērs Nils Ušakovs ("Saskaņas centrs", SC) svētdien, uzrunājot Uzvaras dienas pasākuma apmeklētājus, atvainojās kara veterāniem par slikto attieksmi, ar ko viņiem nācies saskarties Latvijā pēdējo 20 gadu laikā. Savā uzrunā Ušakovs pateicās veterāniem par Otrajā Pasaules karā izcīnīto uzvaru, bez kuras nebūtu brīvas Latvijas valsts, par mēra teikto vēsta BNS. Viņš uzsvēra, ka Uzvaras dienas pasākuma kuplā apmeklētība liecina par milzīgu vienotību lielā sabiedrības daļā un to, ka šie svētki ir svarīgi daudziem dažādu paaudžu cilvēkiem. N.Ušakovs ir pirmais Rīgas mērs kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas, kurš piedalās 9.maija pasākumos pie pieminekļa Uzvaras parkā. .... ---- Laikam jau daudzi nevēlēja puisim labu , ja tik slikti lietas iegrozījās . Bet viņš taču gribēja apvienot visus, latviešus un krievus! Cerēsim , ka izveseļosies un būs atkal ierindā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas