Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Krievijas premjera vietnieks Rīgā ticies ar ZZS ministriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu, zemnieki!
n
Tāpēc es domāju, kāpēc valstī viss iet grīstē. Izrādās, viena no vadošajām partijām kalpo ar krievijai!
Te nu mēs redzam latviešu JŪDASUS.
T
Visā savā krāšņumā un postā arīdzan, jo kā Raksti saka, nodevēju līķi ir izmetami atkritumos, un zemi ar tiem nedrīkst apgānīt.
Mēsli mēslus teic.
M
Komentārs
  • 0
  • 0
Kārklu vācietis
K
Beidz tak tos pesteļus atkārtot.Priekš tam ir baznīcas un lūgšanu nami.Vai no turienes kā atkritums esi izsviests?
  • 0
  • 0
Kāpēc apmētā?
K
Noziedznieku līķiem ir asinstīrums. Jau no Kaina laikiem. Tur tad viņus var AIZMĒTĀT. -vārds-
  • 1
  • 0
Kārklu vācietis
K
Tevi apmētā ar nodevēju līķiem?
  • 0
  • 1
все просто
в
Именно крестьяне сформируют новое правительство. Долой воров и идиотов! Остановим геноцид латышей!
Dr.xy
D
Un tadel : Latvijas Valsts nav ratificejusi naves sodu.Valsts nodevejiem naves sodu ! Ir jaizpilda Starptautiskie likumi par okupacijas seku likvidesanu,ieskaitot kompensacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem. Vagoni....vagoni.....vagoni....vagonu ir daudz...daudz vagonu....lopu vagoni uz austrumiem brauc ...uz austrumiem....atpakal nebrauks....nebrauks....nekad....nekad.... Noziegumiem pret cilveci NAV noilguma !
>14:52.
&
Tieši tā! Kam PAVEIKSIES, ko PAKĀRS - vien Dievs zina. Skaidrs, neviens savu likteni NEAPIES, un katrs pēc NOPELNA saņems. Dieva Tiesas TAISNAS ir. Vienmēr un mūžīgi. -vārds-
  • 3
  • 1
Redziet!
R
Augusts allaž ir pārmaiņu laiks. Pučš. Koļegova. For eyes only - Augeja staļļi; Duck low; DRO un citas šausmas.
  • 3
  • 1
Tas ir normali?
T
tisuprat kaitnieki nolaiz pa burbuli Latvijas bankas, Banka Baltija, Parex, Latvijas Krajbanku, neviens pie atbildibas saukts netiek, kaitnieki un sabotieri pazino ka atragaitas dzelzcels uz Berlini nemaz nav vajadzigs, sie kaitnieki pie atbildibas saukti netiek, sabotieri pazino ka sestdienas un svetdienas kad veikaliem ir vislielaka pelna slegs veikalus tadejadi nodarot lielus zaudejumus Latvijas ekoniomikai, neviens pie atbildibas saukts netiek, tagad kaitnieki paslepus pardot par pliku velti ienaidniekam Incukalna gazes kratuvi, protams ka neviens pie atbildibas saukts netiks. VAI TAS IR NORMALI?
Atlausos atkartot vienu no komentar
A
ZALA CUKA VIDU SARKANA.
ZALA gan.
Z
No žēlabām, par velnam notirgoto dvēseli. Es atceros, vismaz PSRS laikos (nezinu kā tagad) dzēriens Tarhūns bija koši zaļš, bet kad to pret gaismu pagrieza, kļuva sarkans. Tāda ir arī ZZS - pēc vārda zaļa, pēc satura - sarkana.
  • 0
  • 0
Te nu mes esam..
T
Latvija tiek godati nevis godigi cilveki bet goda tagad ir launie cilveki salasnas un neliesi kuri gatavi ne tikai dveseli Maskavas velniem pardot bet pat musu lepnumu Incukalna gazes kratuvi Maskavas velniem pardot..
Dr.xy
D
Vai kadam veletajam vel nav skaidrs kas ir " zalie" ? Zala krasa no NATO ienaidnieku salasnam,ES un NATO Valsti Latvija,ir nolobijusies,pilniba atklajot sarkano pamatkrasu.
he he
h
prostitute teica ka par tiksanos neesot atbildiga par tiksanos atbildigs ir kaitnieks un sabotieris, savukart kaitnieks no sevis vainu novel un saka ka tiksanos organizejis vesnakovs.. tiksanas ar ienaidnieka emisaru notika bet vainigo nav..
Duklavs tak nav vainigs!
D
To tiksanos tacu organizeja Vesna! Pie visa vainigs Vesnakovs!
Tas tomer ir slikti.
T
Tris kaitnieki un sabotieri notirgo Kremlim musu Incukalna gazes kratuvi, vai tad tiesam nav taisniba? Vai Latvija par tisu kaitniecibu un sabotierismu nav paredzets kads sods?
Cik talu mes nonaksim?
C
Latvija tagad par ministriem liek nevis patriotus bet nodevejus kuri kaut kur vartrume paslepus cupojas ar ienaidnieka iesutitajiem okskeriem, notirgoja paslepus par sviestmaizi krieviem Latvijas lepnumu Incukalna gazes kratuvi..vo maitas.. degs elles ugunis tas Duklavs Augulis un ta Caka ielas stradniece..
Ups...
U
Maskavas pundura anusa laizitaijs Augulis mums buvesot dzelzcelu uz Berlini? Anusa laizitajs jau pateica ka vispar nekads dzelzcels uz Berlini nemaz nav vajadzigs pietiek ka ir dzelzcels uz Moskoviju. te nu mes esam.. Latvija par ministriem liek atklatus kaitniekus... Drosibas policijai te nekas nav sakams..?
Taka uz krematoriju..
T
Sagerbusies melnas dranas.. ta Maskavas kuce un tie Kremla kraupainie suni zina ko izdarijusi.. zina ari sodu ko par nodevibu sanems..
Munteru tak nosava
M
ARI DUKLVU UN AUGULI NOSAUS UN TO MASKVAS PADAUZU ARI JA PUTINS TAPAT KA STALINS NOLEMS KA VINI VAIRS NAV VAJADZIGI TIKLIDZ KRIEVU TANKI BUS RIGA VINU LIKTENIS BUS IZLEMTS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas