Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Krievijas žurnālists leģionāru gājiena dēļ aicina krievus nebraukt uz “Jūrmalu-Šmūrmalu”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bolacis
b
šo gājienu pa Jomas ielu lūdzu
carlito
c
Vai par šo kadru būtu jābrīnās? Esmu pāris reizes centies skatīties to viņa raidījumu NTV, barjera vai tml., kur 2 cilvēki diskutē. Vladiķs tajās reizēs, kā diskusijas it kā vadītājs, vienmēr diskusijas laikā pieņem vienu viedokli un sāk atklāti močīt virsū otram diskusijas dalībniekam. Redzams cilvēkam putra galvā, nav brīnums, ka neko nesaprot. Nevis žurnālists, bet propogandists un āksts.
alberts
a
Svarīgak būtu aicinat tos krievus kas tur apmetusies pamest Jūrmalu.Laikam tam žurnalistam smadzenes līdz tik normalai lietai nenostradaj.
ES gan teiktu
E
ka brauca viņi un brauks!
arturs
a
lieliski. beidzot Jūrmala vairs neizskatīsies pēc kaut kādas Krievijas sādžas. ======================================= nu vispaar jau driiz buus taapat kaa shajaa anekdotee. Dievs radiija pasauli, peec tam cilveekus, melnus, baltus, dzeltenus, vienu noleema izveidot no suudiem. peec kaada laika noleema apskatiities kaa tad cilveeki dziivo. baltie ljoti labi, dzeltenie ari labi, melnajiem arii viss normaali, bet nekaadi nevar atrast to kuru no suudiem izveidoja, pashaas beigaas tomeer atrod sho seezham baltijas juuras krastaa saliekushos un ar apkjertu ar rokaam galvu. Dievs shim jautaa - в чем дело, разве все так плохо? uz ko cilveecinjsh no suudiem atbild - es kriviski nerunaaju. raadaas ka dziives patiesiiba driiz buus pietuvinaajusies anekdotei.
Специально для особо тупых о Курляндском котле и дивизиях, его оборонявших: Kurland-Kessel 1944/1945. портал kurland-kessel.de: 4. Panzer-Division, 11. Freiwilligen-SS-Panzer-Grenadier-Division "Nordland", 11. Infanterie-Division, 12. Panzer-Division, 12. Lw.-Feld-Division, 14. Panzer-Division, 19. lett.-SS-Grenadier-Division -- единственная латышская! 21. Lw.-Feld-Division 23. Freiwilligen-SS-Panzer-Grenadier-Division "Nederland" 24. Infanterie-Division 30. Infanterie-Division 31. Infanterie-Division 32. Infanterie-Division 52. Infanterie-Division 61. Infanterie-Division 81. Infanterie-Division 83. Infanterie-Division 87. Infanterie-Division 93. Infanterie-Division 121. Infanterie-Division 122. Infanterie-Division 126. Infanterie-Division 132. Infanterie-Division 201. Sicherungs-Division 205. Infanterie-Division 207. Sicherungs-Division 215. Infanterie-Division 218. Infanterie-Division 225. Infanterie-Division 227. Infanterie-Division 263. Infanterie-Division 281. Infanterie-Division 290. Infanterie-Division 300. Infanterie-Division z.b.V.,[ в составе четыре эстонских полка] 329. Infanterie-Division 389. Infanterie-Division 563. Volksgrenadier-Division Итого: из почти сорока дивизий -- латышей была только одна дивизия. 15-я дивизия была разгромлена в апреле 1945 года советскими и американскими войсками в Германии. Так, стрелковый батальон дивизии оборонял от наступавших частей Красной Армии в апреле 1945 года правительственный район в Берлине, в то время как остальная часть дивизии сдалась в плен в Шверине американским войскам.
r
Latvija nav jāpiemēro okupantu pēcteču prasībām. Tā nav radīta klaidoņiem.
angry
a
lieliski. beidzot Jūrmala vairs neizskatīsies pēc kaut kādas Krievijas sādžas.
zaglers
z
Beidz muldēt bezjēgā,krievs :) Būtu tak jāsaprot ka mūžam paliksi okupantu atrauga :)
Беспринципные вы сволочи6-)
Так дело же в принципе:-)
"E-vilciens » 13:52 14:03 Nu-u... internets... Internets nav nopietns vēstures izziņas avots." -- Однако у вас и такого источника нет. Вы оперируете только голословными утверждениями. "Un pilnīgu info par kādām kaujām operācijām te nav viegli dabūt, bieži neiespējami." -- Конечно. Зато очень легко воображать и придумывать, разве нет? Этим вы и занимаетесь. Факт в том, что латыши в Курляндском котле составляли лишь несколько процентов. Не согласны? Опровергайте. Только со ссылкой на источники. Но у вас ничего нет. И сами вы, как страна, нищи. Вы не состоялись ни как нация, ни как страна. Поэтому вас и тянет на фашистские удовольствия. "Kas Man prieks par somiem, -- ar NATO kopā viņi trenējas, paši attīsta savu aizsardzību." - Так и Россия вместе с НАТО тренируется и развивает свою оборону. Однако Россия и Финляндия дружат с головой, в отличие от вас, у которых вместо головы стоит CD-плейер лишь с несколькими фразами о плохой России и о величии Великой Латвии. "Zinot Frievijas kā valsts laistos burbuļus par NATO kā sliktajiem, viņi NATO nestājas, ar Talvisota veikumu lepojas un vēl arī krievu plikajiem impēristiem ļauj sev pienest naudu par saviem ražojumiem -- no Nokia muurmulējamajiem aprātiem līdz kuģiem un augu eļļas margarīnam: tas ir vispareizākais veids, kā pazemot un izmantot tādu impēriju -- piespiest nākt ar naudu rokā pašiem, pēc tam, kad naudu saņēmuši pēc ņencu naftas un jakutu dimantu izlaupīšanas" -- Сам-то понял, что сказать хотел? Par 2 valsts valodām somu sakarā Jums nebūtu ko priecāties, -- tā otrā nav un nebūs krievu.
Julka
J
Pats galvenais ir zinat,. ka sis degradats, nacists, Krievijas fasists D.Solavjovs ir zidu tautibas parstavis. Latvijas valsts suverinitati apdraud tiesi zidu tautas parstavji ka Zdanoka, Pliners, Cilevics, Glimovs, Kogans, Zirinovskis, Godmanis, Uharenko, Rafaelskis, Salavjovs. Lavents, Kargins, Krasovickis......jacer, ka Latvijas valsts amatpersonas sos naida, nacisma un fasisma ideju parnemtos melus ierakstis specialaja saraksta.
Lasiitaajs
L
Vinjsh vareeja arii aicinaat visus savus tautasbraaljus kas Latvijaa nelikumiigi apmetushies uz dziivi paarcelties uz savu etnisko dzimteni.
tūrists
t
ceļojot esmu pārliecinājies par būtisku faktu - krievu tautības cilvēkus kā tūristus ļoti bieži uzņem nelabprāt. viņu izturēšanās, uzvedības dēļ. pēc viņiem viesnīcās zviedru galds ir tukšs! līdzi tiek ņemts pat medus un neizlietotās tējas paciņas! jo par to taču ir samaksāts :) piemēru ir daudz..pat lidmašīnās nabaga stjuartēm jāpiespiežas laipni apkalpot minētās tautības pārstāvjus, kas grib parādīt visiem, ka var izdzert un atļauties jau trešo grādīgā pudeli. būtu ar ko lepoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas