Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Krievu skolu aizstāvji gatavi dialogam ar valdību un IZM

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasitajs
l
Un padomajiet ar pratu, priekskam mazajai Latvijai visdazadas skolas. Latvijai vajag koncentreties uz nacionalam skolam. Kuri grib krievu skolas, tiem vajadzetu braukt uz gigantisku Krieviju, kurai ir gigantiskas iespejas prieks krievu skolam. Vai tad tas nebutu ari krievu intereses?
lasītāja
l
Mazākuma tautību skolas nevajag attistīt, bet slēgt. Krievu valodu var mācīties valsts valodas skolās, kā vienu izvēli. Krievu skolas var būt privātskolas, kā citur Eiropā, Amerikā, Kanādā. Nezinu par Krieviju, izņemot to, ka tur nav latviešu skolu nemaz. Tagad jau gadiem solīts slēgt un beidzamais laiks tās izbeigt, jo labuma nav nekāda. Ja vecāki grib, lai paši maksā. Valsts skolas ir priekš visiem bērniem vienas, ne specialas priekš "izredzētiem".
Kā jāatīstās?
K
Latviskošanas virzienā! Vektors ir skaidrs, Plīnerkungs?
Sadam
S
Zidiem un krieviem nav nekadas dalas un teiksanas Latvijas valsts Izglitibas sistemas sakartosana pec Latvijas valsts likumiem kuros ir noteikts KA Latvijas valsti valsts valoda ir latviesu valoda un tas nozime ka visas Latvijas valsts, pasvaldibu skolas un macibu iestades, bernudarzos bernu izglitiba un apmaciba ir janodrosina 100% Latvijas valsts valoda-latviesu valoda un ir japartrauc Latvija bernus apmacit okupantu valoda- krievu valoda. Zidu un krievu nacisti kuri versas pret Latvijas valsts iekartu, likumiem ka Pliner, zdanok, rafaelskij, petropovlovskij, goponenko, dirsa, kuzins.......;.ir jasapude cietuma vai Muzak darba nometne.
Jānis
J
Latvijā ir jābūt tikai skolām ar latviešu valodu. Ja pastāvēs krievu skolas, tad latviešu valodu krievi kārtīgi neapgūs. Šeit taču ir Latvijas valsts. Kas negrib - prom uz Krieviju ! Nevienā valstī taču nepastāv latviešu skolas. Dabūsi starp acīm un izraidīs no valsts. Pliners sen jau būtu jāizraida uz Izraēlu.
Virsis
V
Saskaņā ar esošo norm. regulējumu skolu direktorus ieceļ konkrētā pašvaldība. Rīgā, tātad - ušaks. Viss skaidrs. Esošajai koalīcijai jāizmaina likums, lai direktorus ieceļ IZM. Un daudzas problēmas ar 5 kolonnu būs atrisinātas. Punkts un āmen!
:(
:
... kā būtu jāattīstās krievu skolām Latvijā. --- Tātad Plinera kungs un viņa kolēģi ir par sabiedrības šķelšanu, segregāciju, separātismu pēc nacionālās pazīmes, atdalot krievu bērnus savrup no pārējiem. Ja runā nevis par valsts, bet par krievu skolām. Ko saka likums šajā sakarībā, kad īpaši kāds izceļ vienu atsevišķu tautību iepretī citām?
Kādas vairs krievu skolas? Ir pagāj
K
Oficiālā pamatizglītība un vidējā izglītība ir jāapgūst valsts valodā. mazākumtautību skolām ir jābūt fakultatīvām, "svētdienas skolu" līmenī.
  • 2
  • 0
Vidiš
V
driizaak rsizms , taadeejaadi grib izcelt krievu raasi pret vieteejim iedziivotaajiem , kas ta krievi ir paaraaki par citiem , ka nevar iet skolaa kopaa ar latviešu beerniem , pagaajušaa gadsimtaa Ameerikaa dažos štatos melnajiem nebija briiv iet vienaa skolaa ar balktajiem , pliineru pie ratiem un vaklstii par valsts naudu apmaksaatai izgliitiibai tikai valsts valodaa , cik veel gadu desmit vajadzees lai šito netaisniibu izbeigtu , nevienam pat iipaši neinteresee ko tiem krievu beerniem tur maaca , pietiek jau ka maajaas piedzeeries krievs sklo saviem beerniem nelojaalu attieksmi pret valsti , palasiet krievu netu , tad redzeesiet kaadi frukti te dziivo, apsmiekls
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas