Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kriminālprocess par jauno ciparu televīzijas konkursu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Tikai nesāc te nevienam iestāstīt, ka šinī muļķu, zagļu, parazītu, korumpantu un bandītu zemē kāds nodarbosies ar labdarību!!! Te viss notiek pilnīgi otrādi! No labas valsts un tās vadoņiem tauta nemūk projām kā no gadsimta mēra. Te tagad visi laižās projām, kam vien ir kaut mazākā iespēja. Igaunijā internets pieejams tautai par smieklīgu cenu, bet te deviņas ādas mauc nost pilnīgi par visu. tauta ir jau izģērbta plika, bet kretīniem vajag arvien vairāk un vairāk...
Lelle
L
Esmu blonda no galvas līdz kājām, bet Lattelekom līgumu tādā formā, kādā man viņi ir piesūtījuši neparakstīšu gan! Labāk vispār neskatīšos to TV, nekā ļaušos sevi apjāt pēc pilnas programmas.Lai tie neblondie muļķi paraksta veseli...kur ir aitas, tur ir cirpēji
Japp
J
Jebkurai apatūrai var rasties ķibeles, arī man tā bundža uzkārās, bet es izslēdzu no tīkla un iet akal. Laikam esi blondīne..:) Un šī bundža maksā krietni dārgāk, pāri 100 eiriem, ieej googlē un apskaties, nevajag maldināt cilvēkus. Pie mums šie dekodieri ir lēti un tas ir labākais variants, sevišķi ja salīdzina kā cilvēkus čakarē VIASAT.
Lelle
L
Pats esi daunis! Man nekur nav jāiet, jo to uzstādīja Lattelekom un piesūtīja rēķinu, kur nav minēts kāda summa man turpmāk būs jāmaksā par pakalpojumiem!!! Tikai ar maziem būrtiņiem ierakstīta, ja es lauzīšu līgumu, man būs jāmaksā 99,-Ls. Es to lattelekomu tūļiņ izvazāšu pa visiem masu medijiem, jo pirmo reizi dzīvē man liek parakstīt līgumu, kurā nav norādīts, cik man jāmaksā par pakalpojumu!!! Kaut kāds totāls murgs, kur mēs dzīvojam!!! Tauta tiek cirpta kā tadi auni!
Smieklīgi meklē negatīvo
S
Daunene, aizej un apmaini bojāto- kurai starp citu ir 2 gadi garantija!
Apčī!
A
Vai tad tagadējā Diena ir tā pati vecā klaču vecene- ēlertes Diena? Trūkst loģikas citādai šīs klačas publikācijai!
Lelle
L
Iedzīvotāji jau ir apkāsti un neviens to naudu atpakaļ nedos par tām uzstādītajām mēslu bundžām(dekoders), kuras maksā labi ja padsmit EUR. Es arī pārgāju uz Lattelekom pakalpojumu 15.aprīlī, bet viena mēslu bundzā no divām jau atteicās strādāt-vairs nevar izslēgt.
Ēriks
Ē
Blēņas tas viss. Собаки лают, а караван идет. Man visvairāk besī tas, ka tiek salīdzināts iepriekšējs degitalizācijas mēģinajums (kurš bija totāli neveiksmīgs savas necaurspīdības dēļ) un šīs, kuram (zinot iepriekšējo stāstu) visi sēkot līdzi ar divreiz lielāku uzmanību. Bet ta un tā rezultāts vecs - šaja valstī nav iespējams iztikt bez kriminalprocesa, ja ieguldi biznesā vairāk par vienu miljonu.
blats
b
Kad izdevīgi - sadarbojas, kad ne - piever acis. Tā visi dara.
Andis
A
Nekā personīga tagad sadarbojas ar prokuratūru?
guncha
g
vot tas man arii lika aizdomaaties! shtrunts par tv3 un lattelecom, bet tam viasatam gan ir apskauzhami garas rokas, nerunajot nemaz par ingriidu circeni.
Aigars
A
Interesanti, ka process sākts pāris dienas pirms tam, kad iet prom generālprokurors Maizītis. Speciāli gaidījuši šõ brīdi, lai neviens netraucētu izspēlēt šo farsu.
!!!
!
kā jau TV3 - liela brēka, maza vilna... noskatījos un sapratu - tās ir 10 minūtes ,kuras es vairs nedabūšu atpakaļ
Man
M
TV3 joprojām ir apvainojušies uz ciparu TV ieviesējiem par to, ka nav atļāvuši līdz vēlēšanām analogajā apraidē patusēt? Šis kriminālprocess būs liekā laika tērēšana (no juridiskā viedokļa), bet nu priekšvēlēšanu cīņai, kurā tik labprātīgi iesaistās "NEkā personāgā" būs OK. Cerams, ka tas neietekmēs ciparu TV ieviešanas procesu, kurš veiksmīgi noslēgsies jau pēc 3 nedēļām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas