Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +26 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Kristovskis atbalsta Pētersoni Latvijas institūta vadītāja amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
De Fekts
D
Nereti pēc šādām apolitiskām izdarībām, man prātā iešaujas doma - ja VISUS LV esošos, bijušos un topošos deputātus deportētu kaut kur patālāk, vai tie citi - kas nāktu viņu vietās, būtu tādi paši maitas..?
Katastrofa
K
Katastrofa!
Dievinu šo tanti
D
Pētersones k-dze man "iepatikās" no tā brīža, kad viņa no 9.saeimas tribīnes taisīja šo : krā! krā! krā! Riktīgi vecas vārnas stilā! Ha-ha-ha!
Fly
F
Par Kristovski biju labākās domās... Sektantisms, tumsonība un latviešu grāmatu dezināšana - vai tāds tagad būs Latvijas tēls??
krā, krā, krā...
k
Vecas vārnas ir gudras, laikus nojauš, kur, kā, kad, krā!
Vija
V
Prieks, ka šī tante nerēgosies acu priekšā bija īss. Ar kādām tiesībām Kristovskis var iecelt līdēju amatos, ja sabiedrība viņai pateikusi stingru - nē?!
Eglītis
E
Galvenais savlaicīgi apturēt darbību neperspektīvā partijā, jeb vārna vārnai....
tīne
t
šausmu stāsti lavijā,cik daudz mēslu ievelēts
Krimināla politiskā Latvija
K
Laikam vēlešanas LLP neizdalija pietikam kārtis. ņemot vērā mūsu neglābjamo korumpēto politisko sistēmi, varam secināt "viena roka mazgā otru". valdi'bas veči kā krimināli, aizstāv viens otru
mazepa
m
nevajag te lūdzu putrot partejisku piederību ar ierēdņa amata izpildi , jums kaut kāda partejiska pieeja šādam jautājumam ...ja santehniķis ir PLL biedrs, tad viņš nedrīkst salabot jūsu ūdens krānu vai iztīrīt jūsu kanalizāciju ? :)...man šķiet , ka tajā brīdī , kad jums ir plūdi vannas istabā , tad jūs nedomājat par santehniķa simpātijām Šleseram , bet cieši kontrolējat kā viņš strādā un vai remonts veikts kvalitatīvi....ja viņš to nevar , tad jūs meklējat citu santehniķi....bet piekrītu jums tajā jautājumā , ka LI varētu arī slēgt , jo tā kā tas "strādāja" O.Kalniņa vadībā - nevienam nav vajadzīgs....
Lelle
L
Katastrofa ne valsts.Pilnīga un galīga muļķu. Tāpēc visa pasaule par mums ņirgājas, priekš kam vēl kaut kāds Latvijas institūts vajadzīgs?!
lotte
l
Kā Kristovskis drīkst virzīt pārliecinātu PLL partijas biedri? Vai vēlētāji nepateica savu gribu, atstājot šo izveicīgo dāmīti ( ex-pretendenti uz prezidenta amatu, Parex bankas darboni, utt ) -Lai Atpūšas! Bet Kristovskis laikam ir atkarīgs no šo spēku labvēlības. Tad jau labāk vajadzēja virzīt Kravcova kungu...Tāpat LI ir parazīts valsts budžetam.19 000 ls labāk novirzīt bērnu slimnīcai.
mazepa
m
a kāds ir Latvija institūta uzdevums ? Es negribu te pievienoties lamām par Pētersoni , bet gribētu izlasīt viņas programmu - ko viņa darīs kā LI vadītāja utt...ja bija konkurss, tad takš Karīna deva savu redzējumu šim darbam ? Lūdzu konkrētu K.Pētersones kundzes programmu šim institūtam !
Juhans
J
Murgu valsts.
kindzulis
k
Vai tik šlesers nepateica priekšā!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas