Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Kristovskis iesaka Godmanim palasīt Satversmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Godmanis neko nepiedāvā preti devolvācijai izņemot hipotetisku kādu ekonomikas milžu attistību (uz ko ir vajadzīgi gadi), un ko viņi ir darījuši reālitātē pirms tam? Nauda ir vajadzīga tagad un Godmanis klusē. Īstenībā Godmanis zina, ka viņa nometne ir gatava atlaist milzīgu masa budžetnieku, likvidēt dažādus pabalstus un kāpināt cenas iekšzemes preču tirgū pamatproduktiem. Tas būtībā ir naudas atņemšāna no pensionāriem, izmantojot tirdzniecības tīklus. To arī Godmanis piedāvā. Variantu viņiem nav. Šaja situācija būtu godīga devolvācija pie kuras bankrotētu visi, gan Skandināvijas bankas, gan Godmaņa noguldījumi –viss apnulēsies. Bet tā Godmanis vēlas pārcelt visu problēmu slogu, tikai uz iedzīvotāju daļa - pensionāriem un vienkāršiem strādniekiem. Bet kas nepiekrītis – nospiest ar varas struktūru palidzību..Var būt Godmanis nekļūdas un latvieši izturēt jebkādu nirgašanas pakāpi. Bet pie visas manas negatīvas attieksme pret Godmani Kristovskis, salīdzinot ar viņu ir nekas, ola kas cenšas mācīt vistu! .. Labāk Kristovskis būtu anulējis pārklājas funkcijas Ministrijās un ar viņa braucienu mēs būtu samierinājušies.
skepse
s
Kas tik svarīgs mūsu valstij meklējams Moskovijā? Ko tur grib atrast? Vai atkal sprāguša ēzeļa ausis? Vai tā bija Latvija, kas jauca politiku ar ekonomiku? Ko var vislai cepties par šo vizīti? Kā Puķins gribēs, tā būs.
tendence
t
Godmanim veel neatliekamaak buutu pastudeet ar cilveektiesiibaam saistiitus jautaajumus, jo ne visu valstelei ar skaitlju rindaam izdosies paskaidrot, kad saaksies valsts Hipoteeku bankas klientu procesi, kur maksaatspeejiigaam gjimeneem bez tiesas atsavinaatas maajas ar visu iedziivi, bez tam - valsts nav izmaksaajusi nevienu pabalstu vai kompensaaciju. Kaa Godmanis varees staljinisma iekaartas atdzimshanu Latvijaa izskaidrot ???
Vienotības triumfs
V
Juhans 12:23 Krristovski par prezidentu! ___________________ Pareizi!!!! Tas būtu Vienotības triumfs!!!!!
Juhans
J
Krristovski par prezidentu!
Vienotības triumfs
V
Vēl viens nekā nedarītājs-kemperītts visāgodīmā. 10. janvāris 2011 11:59 Pirmdien dubultojies bez elektrības palikušo mājsaimniecību skaits, svētdien tādu bija ap 5000, savukārt pirmdienas rītā jau aptuveni 10 000 mājsaimniecību. AS "Latvenergo" pārstāvis Andris Siksnis portālam "Delfi" apliecināja, ka naktī uz pirmdienu situācija atkal ir pasliktinājusies. Īpaši smaga situācija ir Latgalē – Rēzeknes, Ludzas un Preiļu novadā.
pamela
p
Nav cien. jābūt kontaktiem ar maskavu,ir tikai jāseko līdzi krievijas plašsaziņas līdzekļiem un pietiktu tikai ar Latvijas krievu presi,jo tas ir Kremļa mēdiju klons.Un tur pietiekoši skaidri tika rakstīts par ĢVK un Sluci.NU nedzeniet jūs muļķi.Arī tas,ka ĢVK nav ne no SC,ne PLL,ne ZZS visu izsaka Kremlim un viņa attieksmei. Tikai nožēlojami,ka ĢVK PATS!! to negrib atzīt itkā tas būtu kas peļams par to Sluci.Ja palasa krievu presi,paskatās TV-5,RBK-1utt.tad tur ne tikai nekad!! negribēsi tos šovinistus ārstēt,bet gribēsi kaut mīkstos vāģos aiztransportēt ,kā mūz kādreiz, uz Sibīriju.Lai redz starpību. Ir taču arī pacietīgajam latvietim nepārkāpjamās pašlepnuma robežas !
CIK?
C
Cik PS birojā ir algotie skribenti? Un cik no viņiem tiek algoti internetā rakstīt savas stulbās aizstāvības runas. Nu vai tad pašcieņas nemaz ar nav? Izklausās tak varen jēli...
J
...Kriestovskis nebrauca, jo Krievija vi'nu negrib'eja redz'et... Kā tu to zini? Vai tev tik cieši kontakti ar maskavu? Un, ja tā arī būtu bijis, kā tu te skricelē, ar to tikai var lepoties.
Ješka
J
Labi rūgts, Ģirtiņ :))
papus
p
jā jā uz titānika vienkāršiem cilvēkiem arī teica ka nekas nenotiek un ieslēdza apakšējos stāvos .
Aija - zemnieks
A
Tajās bildēs jūtama Dienas īpašā attieksme pret Kristovski!
Ruta
R
tagad tik jālūdz dieviņš, lai nepiedzīvotu 3x godmenu, baigi aktīvs palicis, laikam redz, ka pēc 2x latvji vēl spirinās.
vdz - Haris
v
Kas Tu esi, lai pateiktu, ka Ģ.K. netiek galā ar savu darbu? Kas esi, ja tik labi zini kā viņš ticis pie šī amata? Man arī Pabriks likās piemērotāks, bet ļoti riebīgi ir lasīt šīs kritikas, kurās jūtama lielās hūtes ietekme!
Papum
P
Tikai nelieši un liekuļi baida ar neeksistējošām briesmām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas