Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Kristovskis izvairās sniegt konkrētu atbildi, vai Sudānas ķīlnieki paši tikuši brīvībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
genealogia
g
kurā brīdī tas t burtiņš uzvārdā ietrāpījies ?
Cita
C
Nu kāpēc viņš nevarēja palikt k'ā tas peršiņu sacerētājs Ģirts Vēlsun aktrises Rūdolfas vīrs? Kāpēc viņam bijā jālien tur, kur galīgi nekas nesanāk? aktrīzēs dēļ? Nu kļuvis par vēl lielāku šķielaci personības dalīšanās dēļ...
Buba
B
Esot versija, ka no helikoptepa izmests Siv'ns, kas krītot saplacinājis visus sagūstītājus uzreiz. Tātad slava PLL!
ivs
i
Vai tad izlūku/spiegu darbība svešās teretorijās paredz atļauju pieprasīšanu?
Bezdievis
B
Sāksim jau ar to, ka Latvijas specvienībām nav tiesības rīkoties un veikt operācijas citu valstu teritorijā. Priekš tā ir vajadzīga attiecīgās valsts atļauja vai vismaz ANO mandāts. Un ANO šai gadījumā paziņoja, ka paši tiks galā. Vienīgais, ko Latvija varēja darīt šajā gadījumā ir prasīt no ANO darba rezultātus, atbildību.
!
!
Visur presē ir skaidri teikts - ANO nekad nemaksā izpirkuma naudu. Tas skaidri parāda, cik ANO ir spējīga. Par Kristovski jau viss skaidrs.
Sniper'sEye
S
Čaļi paši izglābās un pietiktu, ja to nenoliegtu. Diena nav vainīga, ja Kristovskis grib piesegt ANO PP drošibnieku vājumu un bardaku.
:D
:
Aga, un noraut iespēju ministrijai iedalīt Z-svētku prēmijas sav par varonīgo un operatīvo rīcību savu pilsoņu glābšanai Sudānā :D
YL
Y
DIENAi vajadzēja pašiem dabūt kalašnikovus un doties uz Sudanu un tad plātīt žauanas. Vieglāk kakāt uz cilvēkiem.
Sniper'sEye
S
Kristovski ir jāteš par to, ka muld par nedarītiem darbiem. Neitrāli un diplomātiski var paskaidrot, ka nav LR iespējās atbrīvot cilvķus Sudānā, ka piloti un jebkurš cits, kas riskē strādāt ANO programmās savus riskus apzinās un ir gatavi par sevi cīnīties. Smagākais, kas būtu jāatzīst, ka arī ANO struktūrās ir pietiekams bardaks, vāja procesu vadība un loģikas trūkums: leģenda par bulgāru helikopteru par to vedina domāt. Kāpēc publiski nerunā piloti, -- visticamāk vienkārši tādēļ, ka politkorektouma labad Ārlietu ministrijas bāleliņi piespieduši ekipāžas vīrus parakstīt papīrus par mutes turēšanu, -- tieši tāds jautājums jāuzdod pašiem pilotiem: vai ir parakstījuši kaut ko tādu un tas pats jautājums jādublē K-k-k-kristovska ministrijai, -- vai piespieduši parakstīt vai citādi solīt nerunāšanu, kā īsti bija? Manuprāt, tieši tādēļ tiek izmantotas partizānu kara metodes, -- stāsta kāds cits, lai pilotiem neuzbrauktu oficiāli. Viss.
Nu gan!
N
Protams, ka neko nepaskaidro! Un ko gan viņš varētu paskaidrot? Vai to, ka melojis visai valstij? Suns zina, ko ēdis!
haha
h
Nez ko domāja LETA un Diena, sniedzot šādu stulbu savārstījumu - LETA detalizēti citē "kasjauns.lv", bet virsrakstā uzbrauc Kristovskim. Tikpat labi varēja aprobežotajiem ļautiņiem pasūdzeties par ārlietu ministru, jo LETA nav uzzzinājusi, ar ko Kristovskis pārgulēja, kamēr piloti atradās gūstā....
U2
U
..žēl ka ..valstij šāds ārlietu ministrs!!!..
J
Kristovskim par melošanu jāatstāj amats.
Dārznieks
D
Neizprotami, kāpēc klīst kautkādas notikuma versijas no "mistiskiem" žurnālistiem un vārdā nenosaukta ziņu avota. Un šīs baumas vēl tiek komentētas. Kristovskis , domājams, ir izteicies pietiekami diplomātiski un skaidri. P.s.Un ja runa iet par naudām ... tad visi jau nu ir pieraduši, ka tas nav korekts jautājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas