Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kučinskis arī nākamajā valdībā labprāt strādātu ar esošajiem ministriem

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) arī nākamajā valdībā labprāt strādātu ar esošajiem ministriem, viņš pirmdien atzina žurnālistiem.

Uz jautājumu, ja Kučinskim būtu iespēja veidot valdību arī pēc nākamajām Saeimas vēlēšanām, vai viņš vēlētos saglabāt Ministru kabinetu esošajā sastāvā, premjers uzsvēra, ka viņš saglabātu visu koalīciju.

"Šobrīd esmu apmierināts ar Ministru kabineta sastāvu un ar prieku strādāju tālāk," atzina Kučinskis un piebilda, ka viņa vadītās valdības darbu raksturo komandas darbs, kā arī nepārtrauktas sarunas ar ministriem par veicamajiem darbiem.

Jau ziņots, ka Kučinska vadītājam Ministru kabinetam 11.februārī apritēja divi gadi. Saeima Kučinska valdību apstiprināja 2016.gada 11.februārī.

Kučinska vadītajā Ministru kabinetā strādā 13 ministri - ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (Vienotība), aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS), ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (Vienotība), finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS), iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Vienotība), izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (Vienotība), kultūras ministre Dace Melbārde (VL-TB/LNNK), labklājības ministrs Jānis Reirs (Vienotība), satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS), veselības ministre Anda Čakša (ZZS), tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK), vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards (VL-TB/LNNK) un zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS).

Top komentāri

sapņotājam
s
..tad varētu turpināt kā līdz šim. Izsaimniekotā nauda e-veslībai. Kā ar dubulto-p uz austrumiem? Vai visi ministri pieņemami?
Iespējams
I
Nākošo valdību vadīs Bordāns vai Zīle.
Māsa Olga
M
Sliktas ziņas! Ja ministri nemainīsies, nejēdzības turpināsies.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas