Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kučinskis lepojas ar komandas darbu valdībā un nevēlas likt atzīmes ministriem

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS), vērtējot valdības paveikto gada laikā, lepojas ar komandas darbu, bet nevēlas likt atzīmes ministriem.

"Komandas darbs ir galvenais, ar ko es varētu lepoties līdzšinējā gada griezumā," pēc koalīcijas partiju sanāksmes sacīja valdības vadītājs, lūgts vērtēt ministru darbu.

Viņš akcentēja, ka koncentrējas uz darbiem - to izpildi vai neizpildi. Vienlaikus Kučinskis neuzskata par pareizu likt atzīmes ministriem, jo tas traucētu komandas darbam.

Premjers uzskata, ka gada laika paveikts "pietiekami" un nevienam nav kauns atskatīties uz šo laiku un izdarīto. Viņš gan uzsvēra, ka starp ministru uzvedumiem ir mazāki un patiešām lieli darbi, tāpēc tos nevarot vērtēt "statistiski pēc ķeksīšiem".

Tāpat ir darbi, kuru izpildē prasītos pēc papildu pūlēm vai arī izšķiršanās, vai tos vispār darīt, piebilda Kučinskis. Par šo jautājumu trešdien partneri diskutēšot tā dēvētajā mazajā koalīcijā jeb koalīcijas Saeimas frakciju vadības iknedēļas sanāksmē.

Jau ziņots, ka Kučinskis otrdien informēs par valdības paveikto gada laikā. Saeima Kučinska veidoto valdību apstiprināja 2016.gada 11.februārī. Lai apkopotu ministru paveikto gada laikā, Kučinskis janvāra beigās ar ministriem sācis pārrunāt valdības rīcības plāna izpildi.

Kopš ekonomiskās krīzes sākuma vairākas līdzšinējās valdības vadīja Vienotības politiķi, bet Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) pārstāvji premjera amatu vienīgo reizi līdz šim ir ieņēmuši 2004.gadā, kad šajā postenī vien deviņus mēnešus izdevās noturēties Indulim Emsim.

 

 

Top komentāri

Latvietis
L
Nez kad beidzot Vejonis saks stradat un patrieks tos darboņus????
Visu
V
laiku sliktākā valdība pirms un pēc Otrā pasaules kaŗa...
Tenis Rusins
T
Latvijas valsti jau visus pedejos 25. gadus vada , narcisti, idioti, alkatigi, egoistiski, rijigi, augstpratigi kretini, kuri pasi sevi slave, sev pieskir lielas algas, pensijas un visa veida privlegijas, bet latviesu tauta nikst nabadziba, pusbada, aktivakie muk prom no Latvijas. Ka pie sodienas cenam, kadas ir Latvija pensionars var idzivot ar nabadzibas pensiju 300 eiro menesi, kura iz zem iztikas minimuma- 380 eiro/menesi, kadu ir noteiksi sie pasi si nelietiga rezima kretini/ Ka tas var but, ka ministris sanem 3 500 eiro lielu algu/meneis, bet pensionars par muza darbu ar darba stazu 20, 30, 40, 50...gadi sanem nieka 300 eiro un daudzi sanem vel mazaku pensiju??? Kapec par to neruna ES augstaka vadiba, izlikdamas akla, kapec par to nebrec kretins Nils Muiznieks, kurs it ka aizstav ES cilveku tiesibas???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas