Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Labo "Parex" aktīvu pārnešana uz jaunu banku būs sarežģīta; valstij var draudēt tiesvedība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juksis
J
Jā, ar to Parēksbandu mēs esam pamatīgā ūkstā.
GIGIS
G
Raiffeizen un Erste ir Austrijas, nevis Vācijas bankas.
Jānis
J
Tajā laikā noguldījumu garantiju likums paredzēja, ka naudas izmaksu var veikt par 1 gadu ilgā termiņā. Tas nebūtu bijis glīti, bet tā būtu identiska tam, kā JL izturējās pret pensionāriem. Tagad likums ir grozīts un maksimālais termiņš ir tikai 1 mēnesis.
Benis
B
Janci, tu tikai aizmirsi pateikt, ka parnemsanas bridi Valsts Kase bija tuksa ka kapostu katls kazu 3. diena. Nekadu 30000 latu katram nogulditajam vienkarsi fiziski nebija. Pratnieks tu musu!
Jānis
J
Atstāt vairāk kā 400 miljonu latu nodokļu maksātāju naudas sliktajā bankā - tas tomēr ir par traku, tas ir vairāku gadu Latvijas budžeta deficīts. Nonsens un idiotisms. Lai banka paliek nedalīta un velk savu dzīvību gadiem, bet valsts nauda nav jātērē.
Jānis
J
Vajadzēja ļaut bankai bankrotēt. Tad valstij būtu bijis jāatmaksā tikai valsts garantētā depozītu daļa, kas tajā laika bija vien labi, ja 30.000LVL uz katru noguldītāju. Mazie noguldītāji saņemtu visu naudu, bet lieli - Krasovicki, Krievijas tumšie ļaudies utt. - tie pazaudētu savu naudu, kas būtu tikai taisnīgi.
zinatajs
z
Tagad pasiem idiotiem klust skaidrs, ka banku vajadzeja likvidet jau pasaa sakumaa, nevis reanimet un parreanimet neskaitamas reizes un vienmer valstij par sliktu. Bankas glabeji, lai stajas tiesas prieksaa un samaksaa raditos zaudejumus.
???
?
Vai tāpēc krimināllikumā jau ir/būs mainīts pants, kurš paredzēs, ka apzināta uzņēmuma/iestādes novešana līdz maksātnespējai nav kriminālsodāma? Tad jau skaidrs, kāpēc tādas izmaiņas....
mahinācija
m
Par bargu naudu nopirktais modelis - aktīvus tur, pasīvus citur - neiet cauri. Tā ir visprastākā biznesa mahinācija, lai apčakarētu kreditorus.
heh
h
nu i pareizi -kā var vispār tāda ideja ienākt prātā labo pārdod un slikto norakstīt uz tautas rēķina. Interesanti latvijā tiešām nav neviena profesionāla biznesmeņa, kas uzņēmumu var normāli vadīt /sakārtot 'bez galiem, sakariem... ieberzieniem...?)
ululiņš
u
Ja sākas tiesvedība, lai atbild " Nomura". Par nepareizu konsultāciju. Un viss.
sers
s
tiesvedība no bijušajiem akcionāriem :))) vajag tikai pameklēt iemeslu un KK ietupināt uz pāris mēnešiem.. kargins savulaik teica, ka nedzer kafiju no vienkāršas krūzes jo no tāda materiāla tualetes podus taisot, vajag kundziņam parādīt, ka ir vietas kur poda vietā ir caurums grīdā..un fajans ir neaisniedzams sapnis... klepos viņi te vēl!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas