Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +20 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Lācis no Saeimas tribīnes sūrojas, ka "Vienotība" negrib viņu savā sarakstā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jauki
j
Jauku, ka šis klauns vairs nebūs deputāts.
!
!
Lācis ir vieds, bet viņa laiks politikai ir pagājis. Turklāt, pat viņa erudīcija tomēr nav ļāvusi attiecīgos brīžos būt pamanāmam, bet viņa viedoklim - spēcīgi reprezentablam. Lācis iestājas par taisnību, bet tā ir absolūta domas kategorija, kas piekāpjas kaut tikai nedaudz veiksmīgāk izmanipulētu argumentu priekšā.
skaa
s
Bojārs dēls jau sen kā vairs nav sociāldemokrātos. aizgāja pie sev piemērotākajiem. ja nemaldos - TP.
Lerijs
L
Neklausīties viņu vārdos,jo runā jau visi skaisti un pareizi! Mēle ir deputātu galvenais darba rīks,bet savus solījumus viņi nevarēs izpildīt-jo lūk nepietiks balsu. Neviena partija nekad nesavāks 51% un tas jau arī ir mērķis lai skaldītu un valdītu. Nu,protams domājot par sevi,savu biznesu un saviem pietuvinātiem,kas arī būs tas elektorāts,kas ievilks arī tp/lpp saemā! Un tā tas turpināsies tik ilgi kamēr netiks mainīta vēlēšanu sistēma ,ka blēdīgos ministrus un deputātus varētu atsaukt,vai pat ielikt aiz restēm. Bet tur priekšā jau stāv mūsu,,taisnīgā un neuzpērkamā" tiesa!
skaa
s
šim vecajam marasmātiķim būtu laiks iet pensijā un dot vienu jaunajiem!
Vai dievī!
V
Es taču nemaz neuzbāzos, paņēma mani, vecu vīru, un ar varītēm ievilka tajā Visu Latvijai.
Nu gan!
N
Tā vien skaties - dabūsim paši savu Ančānu, nebūs jābrīnās par Jūrmalu!
Reigans
R
Jā, tikai Lācim jau sen kā jumts aizbraucis! Motors strādā - šofera nav!
Liva
L
Vissmieklīgākais ir tas, ka visi te tā šūmējās par dažādajiem cilvēkiem Vienotības sarakstā, bet vai Jūs varat vispār nosaukt kādu citu no LPP bez Šlesera, kurš šogad kandidēs? Vai kādu no SC, izņemot Urbanoviču? Un ideālā variantā vēl nosaukt kaut vienu likumprojektu, ko šis kāds būtu ierosinājis vai pastāstīt, kādu viedokli viņš pārstāv.
krievs latviešiem
k
mani tiešām iepriecina, ka Vienotībā ir tik atšķirīgi cilvēki - ir iespēja izvēlēties sev tīkamos no vairākām partijām. ------------------- Es vienu nekā nevaru saprast - kāds plāns ir tiem "atšķirīgiem cilvēkiem"? Ko viņi REĀLI plāno darīt, lai paceltu iedzīvotāju labklājību Latvijā? Vai viņi tikai cer, ka gan jau viss pats nokārtosies? Kāds viņiem ir plāns - kur valsts budžets PELNĪS to naudu???
kurts
k
Cilvēks ir vecs un tik tālu no mājas.
dzeris
d
Lācim sen jāiet pensijā un jāraksta memuāri. Un piekrītu Orvils - dažiem patīk dzīvot smirdīgā korupcijas, valsts nozagšanas atmosfērā un laizīt kājas Andrīšiem, kas tad arī turpmāk te noteiks visu, tie par Vienotību nebalsos.
žoržs
ž
tieši tā - Vienotība vairāk zaudēs, nekā iegūs, ja sapīsies ar VL un TB.
Orvils
O
Bubām, domino un štruntiem labāk patīk dzīvot tāpat kā tualetes reklāmas baktērijām. Labāk pa vecam un vēl sliktāk, ka tikai Vienotībā kur vienīgi pašiem ir labi - varbūt līdzīgāki starp līdzīgajiem, lai tikai nav 16. maijs, bet Latvieša integrācija KRIEVIJAS 9. maijā. Liekulība un pielīšana Dižo Darītāju alga. Ņemiet un apspiežat vergu dvēseles - Jo sliktāk, jo labāk, dpmājat tikai par sevi, cik tumsoņu par jums nobalsos
Populists
P
Gaudas, par iekļūšanu barotavā ! Tur jau 200% vietas aizņemtas no tiem, kas Latviju grib piebeigt pavisam .....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas