Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 27. maijs
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris

Lācis no Saeimas tribīnes sūrojas, ka "Vienotība" negrib viņu savā sarakstā

No Zaļo un zemnieku savienības ievēlētais, bet patlaban neatkarīgais deputāts Visvaldis Lācis šodien no Saeimas tribīnes sūrojās, ka "Vienotība" negrib viņu savā sarakstā.

"Tad, kad šie jaunie puiši [no partijas "Visu Latvijai"], kuriem es nemaz neuzbāzos, tik iestājos par biedru, izvirza Lāci par deputāta kandidātu sarakstā kā nr.2, tad nacionālā vienotība vairs neeksistē. "Vienotība" paziņo [Raivim] Dzintaram - visi var būt, bet Lācis nevar būt. Redziet, kā..." šodien no Saeimas tribīnes teica Lācis.

"Jā, jā, jā. Nedrīkst būt par deputātu! Nu kādēļ nedrīkst? Nu tādēļ, ka trīs gadus no vietas nešķiro draugus un nedraugus un runā kā brīvdomātājs to, ko viņš domā, ko viņš uzskata par pareizu," par sevi teica Lācis.

Savukārt partijas "Visu Latvijai" valde šodien izplatīja paziņojumu, kurā stingri noliedz publiski izskanējušās ziņas par to, ka "Lācis samainīts pret vietām "Vienotībā"".

Partijas "Visu Latvijai" sarunās ar "Pilsonisko savienību" (PS) tiešām tikuši apspriesti iespējamie kandidāti, kas varētu pārstāvēt "Visu Latvijai", ja tiktu noslēgts sadarbības līgums ar apvienību "Vienotība". PS arī paudusi savu redzējumu, kuriem būtu jābūt šiem diviem kandidātiem no "Visu Latvijai" puses. Iestāšanās bijusi "par" konkrētiem kandidātiem, nevis "pret".

"Visu Latvijai" rakstiski izvirzījusi savu piedāvājumu par vēl vienas kandidātu vietas atvēlēšanu, kas tiktu rezervēta Visvaldim Lācim, pamatojot to ar Lāča nozīmīgo lomu "Visu Latvijai" darbībā arī pirms viņa oficiālās iestāšanās partijā. Atbildi uz šo piedāvājumu "Visu Latvijai" neesot saņēmusi.

Visvaldis Lācis ir dzimis 1924.gadā Vestienas pagastā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas