Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Lagzdiņš: Tautas partija ir uz sabrukšanas robežas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JL fane
J
Lēni, bet neapturami celsies VL popularitāte, ja jaunieši spēs paši apmaksāt vismaz savus transporta izdevumus :) Kāja ir durvīs, tas mūslaikos daudz... ....... VL piederēs arī mana balss, ja ņems vērā šo Betas paredzējumu..
garāmgājējs
g
Lai dzīvo VL!
Ech
E
8 Redzi, Es nocietināšu tavu vaigu līdzīgu viņu vaigam. Es došu tev cietu pieri, kas būtu līdzīga viņu pierei
Jes
J
4 Jo Es zināju, ka tu esi stūrgalvīgs, pretestīgs, tavs pakausis kā no dzelzs un tava piere kā no vara
Salamans
S
10 Nejēgam neklājas pieredzēt labas dienas, un vēl mazāk vergam pār savu augstāko valdnieku valdīt.
Lāsteka
L
Tuvāko gadu laikā tavas mīļās partijas , tāpat kā TP, aizies pa skuju taku. 30% Latvijas pilsoņu atbalsta valdošās partijas - tas nozīmē, ka 30% atbalsta tautas iznīcināšanu. Dievs atņēmis prātu šiem tumsoņām. Tāpēc grimstam arvien dziļāk.
klusais-2
k
Interesanti būs redzēt kā Šlesers taps par sociāldemokrātu,jo SC taču sevi vārdos daudzina savu kreisumu.Būs interesanti!
Jukums
J
Nuja, ja jau silē vairs nevar iekāpt ar visām četrām, bet gan tikai vairs ar vienu, tad nav ko velti tādu "orgānu" uzturēt. Turklāt, labāk ir pašlikvidēties kamēr vēl kāds nav iedomājies pieprasīt reālu atbildību par attiecīgu ilglaicīgu, iepriekš izplānotu un mērķtiecīgu darbību organizētā grupā.
Bēdu leja
B
Tu aizmirsti vienu būtiski svarīgu lietu - kāpēc šī konsolidācija nepieciešama. Tātad, kas valstī dzīvoja pāri saviem līdzekļiem, kas pūta nekustamo īpašumu burbuļus, kas aicināja cilvēkus bez bažām ņemt kredītus, jo tā dzīvojot visa pasaule, kas rīkoja finanšu orģijas dažādās valdēs, padomēs, aģentūrās utt., kas shēmoja sev un saviem tuvākajiem...? Tā bija Šķēles Tautas partija. Un, protams, Godmanis ar savu "Parex" afēru. Tieši "pateicoties" šiem te darboņiem valsts ir tik zemu kritusi - piens un maize daudziem vairs nav. Bet tu vaino Āboltiņu /kas, protams, nav nekāds ideāls/ un Dombrovski, kurš pametis siltu un mierīgu vietiņu Briselē, atnāca te izstrēbt savārītos sū...
odze
o
parādi savu slaveno žestu tautai un tad gaidi, ka reitings celsies!...Atbirums no oranžās kakas!
Mr. Dust
M
> Šlesers ar saviem domubiedriem, kuri vairāk vai mazāk atbalsta "Saskaņas centra" pozīciju, > tuvinātos šim politiskajam spēkam. Līdz ar to "Saskaņas centrs" tiktu latviskots," sacīja Lagzdiņš > Nu gan uzjautrināja !
:))
:
Ak nu, esam jau atēdušies to Šķēles ķīseli piena upes krastos! :D
arī mana izvēle
a
. Ja man jāizvēlas starp intriganti Āboltiņu un biznesmeni Šķēli,es viennozīmīgi izvēlos ŠKĒLI! Būs piens un maize,pie Āboltiņas un Dombrovska tikai konsolidācija.
beta
b
TP vientuļi iet pa skuju taku, un neredz pat raudošos pakaļpalicējus :) LPP ar prusaku Šleseru, kas vienmēr atrod kādu spraugu vēl cīnās. Šlesers liek "uz visu banku", lai pats izrautos pie varas, par pārējiem viņam nospļauties. Tāpēc prognozēju, ka uz nākošajām vēlēanām LPP būs apvienībā ar SC, un Šlesers vienīgais tiks ievēlēts. Ak, jā, vēl viņa sieva, kas mistiski savā vēlēsanu apgabalā no pēdējās vietas sarakstā pacēlās uz otro. Pārējos latviskos uzvārdus izsvītros. Tikai Šlesers ar to neko neiegūs, ja SC netiks pozīcijā. SC nav latvju maigie bāleliņi, var arī pasūtīt nah... viegli... :) LC ar to pašu būs beidzis agonēt. Miers arī viņa pīšļiem! :) Vienotībai ies grūti, bet vietas dabūs. Cik, rādīs turpmākā politika. Prognozēju popularitātes kritumu. Daļa var atšķelties un pieslieties VL/TB, tad jezga sāksies tur... ZZS tāpat turpinās. Lauku cilvēku lētticība un naivums ir neiznīdējami. Brends "zemnieki" iedarbojas kā 200 grami šnabja tukšā dūšā... :) Lēni, bet neapturami celsies VL popularitāte, ja jaunieši spēs paši apmaksāt vismaz savus transporta izdevumus :) Kāja ir durvīs, tas mūslaikos daudz... TB izjuks un sadalīsies. Viena daļa piesliesies Vienotībai. Gudrākie un manīgākie VL. SC būs tur pat, kur ir, ja pēkšņi krievi masveidā nepāries Latvijas pilsonībā. Patreiz viņi dabūjuši savu maksimumu. Latviskais protesta balsojums aizies VL.
ViktorsP
V
Es domāju ka viņa vel pastāvēs, bet ne ilgi un ne ar to sastāvu, bet, paralēli tam, notiks jaunas partijas veidošana ar jauniem dalībniekiem. Jāskatās ir pēc partiju tālākās darbības, tad arī mēs varēsim spriest un prognozēt viņu domu gājienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas