Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Lagzdiņš: Vēlēšanās uzvarējis viens no vislielākajiem oligarhu atbalstītājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
Ne jau nu vēstures mēslainē izmestajam jezuītiskajam Lagzdiņam vēl ko mēģināt diktēt par partiju koalīciju veidošanu un "velt mucas" uz "Saskaņas centru" , par kuru Latvijas vēlētāji atdeva visvairāk balsis. Ar to vēlētājs izrādīja protestu pret tā sauktajām "nacionālajām partijām", kuras visus divdesmit gadus ir bijušas pie varas un valsti novedušas līdz "kliņķim". Bet Lagzdiņš lai iet strādāt godīgu darbu, kaut vai par ģimeņu dārziņu apsargu.
monitors
m
Vai tas nebija Lagzdiņš, kas cilvēkiem trīs pirkstu kombināciju rādīja tā lietussargu mītiņa laikā.?Un tagad viņš stāsta, ka viņš priekš Šķēles varēja sarunāt balsotājus no SC vidus. Un kāpēc varēja sarunāt, to viņš bez šaubām, nesaka? Bet atbilde pavisam vienkārša - SC sēž opozīcijā un tikai uz šādas sarunāšanas pamata var nodrošināt kaut kādus balsojumus savās interesēs. Citādi tas nav iespējams! Lagzdiņa atklātība parāda tikai vienu - SC bija pilnīgi vienalga, kuru tur Šķēlem savajadzējies bīdīt, SC tur nebija savas intereses. Tas tikai parāda vienu. Lielas frakcijas nav ieteicams atstāt opozīcijā, jo valdības frakcijas tās var izmantot kā resursu balsojumiem savtīgu interešu sasniegšanai.
janis skujanis
j
Ta ir ari tava vaina drannkka veco avizzu kolekcionar,ka sarkanie izlidussi no sudu kaudzes,esi aizmirsis veikalos ragus un nagus,izsutitos zidainnus ,kuri mirussi vagonos?nolidi laukos pie bruutes...drannkkis...
Lops
L
Zelta vardi-vienkārši cepuri nost!Bet par to sadarbošanos gan jāaizmirst,jo tad vārdiem nav nozīmes!
Viss
V
pareizi! Būtu krievu oligarhi jāiznīcina pašā sākumā, jo vietēji šķitīs kā nevainīgi bērni pret šīm haizivīm!
Soja
S
Ja, ja Godmana un Skeles kalps, kurs ir kalpojis Latvijas valsts izlaupitajiem Godmanim un LC, Skelem un TP un latviesu tautas iznicinatajiem Lazdins nu ir kluvis skists un nevainigs, visai pretigi un nozelojami.
Kamene
K
Es pilnīgu piekrītu Lagzdiņa kungam!
Buba
B
Tad jau varētu gaidīt, ka Lagzdiņam politiskajā miskastē būs jauns kaimiņš arī no Venstpils. Es gan neesmu tāds optimists, - domāju, ka vēl Lembuskoni liks uz veiksmīgu piepirkumu. Ar Zatleru laikam nesanāks ( tiešām nepiedodami "na haļavu" izlakt vīnu un apsaukāt saimnieku par oligarhu) , atliek Vienotība, jo sarkanajiem ir visstiprākais - Kremļa dūzis, bet vislatviešiem mandātu par maz. Katrā ziņā kaut ko liecina infa par iespējamo NRA un Dienas apvienošanu, ar neierobežotām iespējām dubļu liešanā uz oponentiem.
no vilka bēga, lācim virsū...
n
Ja nav latviešu oligarhi pie varas, tad pie varas būs citu tautību oligarhi...
Skarbais fakts
S
Zagleram ir pilnigi vienalga ar ko gulties gultaa,katik izbidit satversmes grozijumus lai pec 4 gadi atkartoti varetu tikt par prezidentu,tapat ir ar Aboltinu
,.,.
,
Pilnigi piekritu Lagzdina kungam,kremla caurumlaizitaji nav nearko labaaki par TP
:o)
:
""Ja Valdis Zatlers šobrīd saka, ka oligarhu varai ir pienācis gals un paņem "Saskaņas centru" valdībā, tad viņš paņem valdībā politisko spēku, kas visus gadus ir atbalstījis oligarhus un izgāzis viņu prezidenta vēlēšanās," - precīzi!
Vai !
V
Izklausas loti labi , bet rakstitajs diemzel ir liekuliga un moraliski netira persona .
Kārlis Pakalns
K
Lagzdiņa kungam nav kauns vispār vērt muti vaļā?
Tas,
T
ka J.Urbanovičam visvairāk plusu, tas ir kauns, kauns, kauns. Ar šo atklātību J.Lagzdiņš nedaudz novēlojis, bet vienalga paldies par atklātu valodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas