Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Lai vadītu LTV un LR apvienošanu, uzrunāts Ašeradens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ernests
E
Ašeradens jau vienu valsts uzņēmumu, Dienu, noprivatizēja un nopārdeva zviedriem. Nu šim dod nākamo. Kas vēl padomā, kad radio untv būs atdoti kādam?
kā tad
k
Pēc komentiem viss skaidrs. Zvirbulēns/Lembergs, Tpisti un viņu bernudārzs brēc kā aizkauti, histēriski tiek likta lietā vecā labā terminoloģija "jēlīši", "sorosisti" utml., naids pret "Dienu" un ēlerti - tas tikai nozīmē to, ka Ašeradena kandidatūra nav kārtējais idiots kā Kots vai Vilnītis no KNAB.
linda
l
piekrītu - selektīvisms ir īstais vārds + provinciālisma ražošana ulmaņlaiku devās - tāda ir ēlerts@ašeradena diuena
hiēna
h
ašeradens ir īstais cilvēks - Dienu palīdzēja valstij nocelt (kāds vēl atceras, ka arī šī nožēlojamā avīze savulaik tika radīta pa LV līdzekļiem, kā centrālais rupors), pēc tam to pārdod zviedriem. klusi, klasiski. tagad šis āzis būs dārznieks pie TV un Radio. ha, ha, ha. ēlertes pēdējais izmisums.
K-K
K
Saurs juridisks skatijums realitate !!! ...Atbildi, bet kas un ka tiek PADOME ?! Un ka INTERESES strada PADOME ?!!? KO un KA iecel un IZVELAS PADOME ???!!! UN AR KADU atbildibu, KAM UN KAD ???!!! ... UN VAI TIE ATBILDIGIE KAM PADOME ATSKAITAS , UN KAM SAVUKART JANEM VERA LATVIJAS SATVERSME UN DOTIE ZVERASTI , NAV JAU PIERADIJUSI, KA NESPEJ PARRREDZET, VAI NEGRIB, TO KAS NOTIEK !!!
K-K
K
...Arvien vairak rodas aizdomas par to, ka sistematiski notiek latviesu nakamas paaudzes zombesana, izdevigi maklsilgi radita ekonomiska krizes laika ! To pierada notiekosais pasreiz ar arvien pieaugoso Globalistu kontroli televizija, radio un citos masu medijos. Tagad ,pat ar kada izglitibas fonda ienaksanu lauku skolu un un ar to saistito sabiedribas kulturas, izglitibas un politikas programmu iespejama talaka latviesu kulturas zaudejuma planveidiga izveide ... Tas sakas ar savejo 'gudro' personazu iebidisanu visur kur tas ir iespejams ... un ta tas turpinasies lidz tam bridim, kad bus par velu taitai atjegties, kas ir noticis !!! ... Kamdel atbildigie ministri kluse, un, kamdel attistibu noteic Sorosi un Kleckini - BEZABRENE ???!!!
Jurists
J
Mazāk emociju un vairāk uz faktiem balstītu argumentāciju - lūdzu! Piem., Radio & TV likuma 46.panta 3.daļa skan šādi: "Padome pārvalda valsts kapitāla daļas Latvijas Radio un Latvijas Televīzijā, apstiprina to statūtus, ieceļ ģenerāldirektorus, izveido revīzijas komisijas un apstiprina valžu sastāvu." Tātad, ar kādām tiesībām sabiedrisko mediju nākotnē iejaucas izpildvara, un kas ir šie mediju "eksperti", kas laikam pat likumu nav lasījuši un acīmredzami nav iepazinušies ar tām Eiropas normām un standartiem, kas attiecas uz valdības un sabiedrisko mediju attiecībām.
Klāvs
K
He, he, no komentiem redzams, kā Lembis, Šķēle un Šleserēns baidās no Ēlertes politikā un Ašeradena sabiedriskajos medijos. Pareiza izvēle, Valdi, tā tik turpini! Atbalstu.
Ēriks
Ē
Ašeradenu nevajadzētu novērtēt par zemu.Būtībā taču tikai pateicoties Ašeradenam un Ēlertei nevienam nezināmais Šķēle ieguva dominējošu politisku varu. Vienīgais nezināmais - kuru šķēlveidīgo Ašeradens izvēlēsies pozitivēt valsts radio un TV šoreiz. Un ko tas valstij maksās šoreiz?
Monika
M
Ir pilnīgi skaidrs, kādēļ šai valstij neiet un neies arī turpmāk: visu noriet un padarīt par absurda teātri - tikai to mēs protam un tā tik turpināt..... "Muļķu zeme" reiz teica lielais Vilis, un viņam bija 100% taisnība:(
Lai gan
L
Vai pats premjers V.Dombrovskis maz ZINA, ko TANTES viņa birojā PERINA, a???
kolchoznieks
k
Manējās avis saka, ka tuvojas vēlēšanas. "Godīgajiem" un "neuzpērkamajiem" jēpīšiem vajadzīga spēcīga reklāma un ar plāniņo "Dienu" būšot tā pamaz. Nu ko, tad jau drīz arī pa LR radio un TV plūdīs tikpat žultaini un gaudoši raidījumi par citu partiju korumpētību un neprofesionālismu . Būs tikai vieni tie īstie "glābēji",
alberts
a
Galvenais ir pieaicinat "specialistus" veidot komisiajas,analizierēt,pētīt un visadi citadi apgrozīt to jautājienu ,par to sagrabinot noteiktus 100 000 tukst.Forsi es ari gribu but "specialistisc".Tai vieta lai viekārsi apvienotu šīs divas "kompānijas".
zvirbulēns
z
Sorristu ideoloģija nīdē jebkuru latvieti miljonāru. Lembergu nīdē tādēļ, ka viņš ir latvietis un spēj nodīrāt jebkuru cittautieti ( meroni, stepanovu). Latvieši ir tā apstrādāti, ka viņi pat neapjēdz, k, jo vairāk mums būtu tādu miljonāru kā Lembergs, jo labāk, jo tikai latviešu kapitāls, latviešu lielkapitālisti spēj nosargāt Latvijas patstāvību. Visi, kas bļauj Lembergu cietumā, ir pret Latviju, pret latviešiem. Ja lembergu ieliktu cietumā, visus labumus sagrābtu cittautieši, kuriem nospļauties par Latvijas valsts ideju, latviešiem, ka tik nauda nāk.
market failure
m
Īsti nesaprotu, ar ko piemērots. Gadiem ilgi neveiksmīgi vadījis uzņēmumu. Vai ar to pietiek, lai kļūtu par sabiedrisko mēdiju vadītāju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas