Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Laila Pakalniņa: Nelaimju pilsēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edgars
e
azartspeles vispar butu jaizliedz un tads zals gurkis ka usakovs jau laikam nekad neaizdomasies par veseligas sabiedribas veidosanu
прохожий
п
Если самоубийство совершил избиратель Ушакова, который по словам газеты хочет сделать несчастными своих избирателей, то когда же наконец начнут совершать массовые самоубийства избиратели правящей коалиции, которая уже сделала своих избирателей несчастными?
@
@
SCun LPP atklāti piekopj amorālu tautas samaitāšanas rīcību. Ja latvijas lasvegas viņiem izdosies, šo valsti pametīs visi, kas varēs.
Zabriski
Z
Esmu pārliecināts – konkrētā pašnāvnieka galvenā problēma slēpās nevis spēļu zāles apmeklējumos, bet tajā, ka viņš diemžēl regulāri lasīja Dienu.
Mija
M
Man ir sajūta, ka Rātsnamā dominē doma, ka nauda ir sinonīms vārdiem ''laimīga, pilnvērtīga dzīve''. Savādi, bet par viņiem aicināja balsot baznīcu vadītāji, tas dod vielu pārdomām. Ja spēļu elles pārcels kaut kur patālāk no acīm, tas nekādi nemazinās nodarīto postu. Ja no otra cilvēka atkarības iedzīvojas privātpersona, tad tas ir neglīti un nosodāmi, bet mūsu galvaspilsētai tas būtu varens biznesa plāns, kas nestu labumu un svētību mūsu mīļajai Rīgai. Rātskungiem ir grūtības ar loģiku, toties atjautības vieglas naudas pasmelšanai gana. Vieglā nauda mūs ir novedusi tur, kur mēs šobrīd atrodamies, jāsāk pelnīt godīga nauda, tad arī no bedres izķepurosimies.
vilis
v
Šitādu rakursu nebiju iedomājies.Ļoti patiesas perspektīvas.Kaut notikums izsauc līdzjūtību,tomēr par rakstu sakot-tas ir veiksme.
Fargo
F
Kurmītis acīmredzami jūdzas ne pa mēnešiem, bet dienām. Histērija tāda, ka jābīstas par viņam apkārt esošo veselību, ja ne dzīvību.
KOsovs
K
Nu, bet tā tak ir! Azartspēles nenesīs laimi. Ušakovu neviens nevaino tā Zolitūdes džeka liktenī, bet ja mēs te vērsim durvis tūkstošiem azartatkarīgo, tad toč smadzenes pēc šāvieniem deniņos un sprādzieniem mētāsies i Lucavsalā, i Vecrīgā.
klans
k
Bet vēl nesen tu tiešām biji gudrs.
Rolis
R
Ja Jūs cienītā nebūtu tik aprobežota, tad saprastu, ka azartspēļu koncentrēšana Rīgā vienā vietā, piemēram Lucavsalā, radītu ievērojami mazāk negatīvu seku nekā to pašreizējā atrašanās dzīvojamajos mikrorajonos, piemēram Zolitūdē.
WC
W
Laila uz jūtām spēlē? Ušakova vēlētājiem - jo Latvijai sliktāk jo labāk! Pieķēzīs šeit brauks uz citām jaunām un labākām vietām! Tāda mentalitāte! Zemnieks no klejotāja atšķiras ar to, ka zemniekam nav kur iet un līdz ar to zemnieks ir spiests savā dzīves telpā neķēzīt. Klejotājiem tas vienkāršāk. Ne velti saka ka nepatikšanas šākās ar to brīdi , kad no klejotājiem noškīrās zemnieki un amatneiki, kas pēc Marksa tētīņa bija pirmā darba dalīšana!
Kurmītis
K
Ak Dievs !! Nu un ko tad vēl Dienas pērkamie sarg-suņi un sarg-kuces izdomās !?? Aizrunājušies jau līdz tam, ka Ušakovs esot „vismaz dīvains, ja ne amorāls” tāpēc, ka kāds azartspēlēs naudu pazaudējušais izdarījis pašnāvību !?? Tagad katra pašnāvnieka liktenī, katra narkomāna, alkoholiķa un dzeguž-mātes, katra zagļa, banku laupītāja un slepkavnieka nodarījumos un noziegumos Rīgā būs personīgi atbildīgs Ušakovs un viņa partija !?? Un Dienas bankrotā arī viņš būs vainīgs, ja ? Un šitas te saucas „žurnālistika” !???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas