Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Lato Lapsa rakstīs grāmatu par Šleseru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
par šlese točka ru
p
Eu, Lato! Tev vajadzīgas idejas? Uzraksti par savu draugu Jāni Jurkānu.
Madrileña
M
Nav jau tā, ka man Šlesers briesmīgi patiktu, un tomēr man šķiet, ka ir pienācis pēdējais, bet nu tiešām pēdējais brīdis uzrakstīt grāmatu par Lato Lapsu. šito tak vairs nevar izturēt. Pirmā grāmata vēl bija interesanti, bet pārējās - visas pēc vienas šnites. Lai nestāsta, ka kaut ko briesmīgi grib atmaskot, tikai naudu nopelnīt. Visi Šlesera pušieri ir acīmredzami, te neko nevajag atklāt.
Metsasisu
M
Ja LL tādu grāmatu uzrakstīs, tad tajā būs tukši caurumi vai tie tiks aizpildīti ar fantāziju. Zinamais kantoris savus noslēpumus glabā rūpīgi.
blusa
b
Vai varonis ir Vosa un viņa apkopējas dēls? Līdzīgs jau nu dikti.
!
!
Arī mēslu racēja darbs ir darbs. Darbs katra pēc spējām.
žoržs
ž
Autora izvēle šai gadījumā ļoti saprotama. Jo minētie urbanoviči, plineri, štrami, ameriki - nu - nav tomēr viņiem tā vēriena, lai tūkstoši lašitāju būtu gatavi par viņiem grāmatiņas pirkt. nu jā - varbūt Repše vai Godmanis. Bet ar visu to, ka abi minētie ir pretrunīgas personas, tomēr tik ļoti skandalozas "piegaršas" viņiem laikam nav. Es par citu ietu iedomājos. Ja nu autors to grāmatu izdod tiešām līdz vēlēšanām (pozitīvā nozīmē apskaužu LL ātrumu un darbaspējas) - kā tā ietekmēs vēlēšanu rezultātus? Saprotams, - tā da grāmata neietekmēu daudz, bet nu - ja ietekmētu, tad kurā virzienā? Ņemot vērā iepriekšējo pieredzi ar Šleseru man liekas, ka tā drīzāk strādātu viņa labā. Tai ziņā viānm piemīt kaut kas īpašs (nu, protams, - arī ar Stendzenieka un viņa kantora gādibu, taču nevar noliegt paša AŠ īpašības ar) - tos uzbrukumus pārvērst savā labā - gūstot publicitāti un vairot sava kritizētā darītāja tēlu ( "viens latvietis kurš kaut ko dara un citi cenšās viņu nomelnot") . Tai Rīgas domes vēlēšanu mājsalapas stils tādā ziņā bija ļoti gudrs - tā nebija pāraks stilīga, speciāli taisīta tā, lai izskatītos demokrātiskāk - ar ziepju trauku fotografētām bildēm utt. Un tad tur bija tā karikatūru sadaļa, kur katrs varēja iesūtīt. protams, visādi tika apspēlēti zināmie sauķļi par buldozeri, raķeti un "kurš gan cits". Autori varēja izvērtsies apsmejot Šleseru cik nu spēj. Bet joks jau tajā, ka iekļaujot šādu sadaļu savā lapā, viņš to smiešanu par sevi vēl vairāk publicitātē pārvērta. Un tas viņam izdodas arī citās jomās. Tāpēc ņemot vērā latviešu elktorāta ieradumus un īaptnības, esmu pārliecināts, ka šāda grāmat pirms vēlēšanām, tikai stiprinātu Šlesera panākumus.
bv
b
ļoti labs materiāls LApsam būtu piemēram par Kamparu, par Repši, par Āboltiņu
Slavinās, jo labi maksā
S
Laikam Šleseru slavinās, jo viņam ir ko maksāt no Tautai nozagtās naudas.
blond-a
b
...šobrīd vēl nav ne nosaukuma, “ne kādas Šlesera kunga somiņas no labdarības izsoles”. .. vispār jau Šlesera maciņš būtu daudz interesantāks par somiņu ;) lai veicas Buldozera taranēšanā! bet nedomāju, ka būs liela pretestība no viņa puses, jo viņš būs priecīgs par jebkuru publicitāti, tā viņam Stendzenieks samācījis :)
Lelle
L
Lembergs bagāts vīrs...pasūta ko vēlas. Par sevi Lembergam būtu arī vēlams uzrakstīt...vai Lapsa pats paūlēsies, bez pasūtījuma...
Lelle
L
Bet jāpaspēj to palaist tautās līdz vēlēšanām...
Paija
P
Jā, visādā ziņā iepriekšēja sabiedrības aptauja noderīga tajā ziņā, ka tā varētu atgādināt par kādu interesantu faktu saistībā ar raksta objektu. Piemēram, grāmatā "Va(i)ras virtuve" diemžēl neatradu info par to, kas tad īsti VVF bija Sols Bukingolts, jo viņš ilgu laiku piedalījās dažādākajās sanāksmēs ar valsts pārvaldes, Saeimas u.c. pārstāvjiem. Kādēļ VVF regulāri aicināja uz oficiālām sanāksmēm ārzemnieku Solu Bukingoltu? Oficiāli neatbildēts jautājums. Ir vēl daudzi citi interesanti zemūdens akmeņi politiķu darbībā un attieksmē pret notikumiem, bet par to vēsture klusēs vēl 15-20 gadus. Diemžēl. Jo birokrātijas dzirnas maļ lēni un smagi. Faktus nedos, atbildes nesniegs. Lai uzrakstītu darbu par skandalozu personu un lai nesekotu tiesu darbi pret autoru, diemžēl ir jāveic titānisks darbs, lai dabūtu kā uzticamu faktu - vienu īsu teikumu no valsts iestādes. Domājams, ja interesantam projektam atrod finansējumu, tad nav problēmu atrast tehnisko darbinieku (-us) TIKAI info vākšanai un reģistrēšanai (jo tas ir milzīgi nogurdinošs darbs sarakstīties ar birokrātiju), un tad vairs nav jānopūlas ar līdzautorību :-) Idejas, darba autors tad ir viens - pārējie dokumentu vācēji un dokumentu krājuma sastādītāji .
LL
L
Paldies!
no malas
n
nu jā, atbilde mani pārliecināja vismaz gadījumos kad izvēlētais personāžs ir bijis valsts amatpersona attiecīgajā laikā, par viņu informācija tomēr kautkur ir. Lai pie tādas info tiktu vajag cilvēku ar "lieliem apriezieniem" vai zināt kā runāt - tomēr tāda informācija ir dabūnama. Bet kā ir ar informāciju par privātpersonām? Viņu darbības gan netiek nekur arhivētas un dokumentos neuzrādās kā tas tiešām varētu būt ar VVF, kad visa info tiešām bija legāli dabūnama. Kaut vai advokātu sarunas. Bet nu tas lai paliek tiešām žurnālistikas noslēpums par avotiem. Jo pilnīgi saprotu, ka te Latvijā, ja visu gribēs pierādīt tikai ar 100% pareiziem paņēmieniem, tad mēs neko neuzzinātu, neko nepierādītu un neko vispār nenojaustu pat, jo visi kas tagad "darbojās" un par kuriem Jūs rakstāt pārsvarā, jau paši bija klāt pie šo likumu un sistēmas veidošanas, lai viņiem nekad legāli netiktu klāt. Tā ka tomēr veiksmi rakstot!
par šlese točka ru
p
Neaizmirsti uztaisīt mājaslapu .rokasnostnoslesera.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas