Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Latvija jau nākamgad vēlētos iestāties OECD

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Latvijas ierēdņi varēs atkal pa pasauli braukāt pa konferencēm, šopingot un gudrus ģīmjus taisīt, tēlojot, ka kaut ko saprot par uzjautrinājumu citiem. Varbūt iztiksim?
Ezis
E
Tikai bišķi nmošāva garām ar Klintoni ,ši taču atbrauca drāzt par ēbreju kaut kādiem mistisku apvienību īpašumiem ,lēta meitene.
  • 0
  • 0
Vārds
V
Jo dziklak rietumeirpa,jo talak no krievijas!
  • 0
  • 0
pakausis
p
Letiņu uzvalkotie tā arī nav sapratuši, ka "brīvais tirgus" ir paņēmiens ar kuru iznīcina valstis. Tas kā tāds tika izdomāts un kā tāds arī tika ieviests, protams paralēli sakarinot visādiem vēstures grāmatas nelasījušiem kretīniem baigos batonus par vienlīdzību.. Savulaik briti tā iznīcināja un uz ceļiem nolikta Īriju.. šobrīd - puse pasaules iet bojā un otra puse nespēj pat sākt attīstīties, kamēr peļņu gūst ducis pasaules elties ģimeņu! Stājas ka laukā no visiem tiem krāmiem, lai var beidzot normāli atbalstīt vietējo ražotāju, vietējo uzņēmēju! Citādi kāda mums jēga no tās vietējās varas, ja viņi nespēj vietējos aizsargāt veidojot tiem labākus darbības nosacījumus? Ā.. bet vai tad kādam, kurš tur pie varas maz ir vajadzīgs te tas vietējais ražotājs? Ne tak.. veči jau sen ir izlēmuši, ka ja Latviju fiksi iztirgos, tad pašiem un viņu bērniem kāds piķis ta paliks, ko labi dzīvot.. par pārējo nospļauties! Piedevām paralēli var pačīkstēt par zemajiem nodokļu ienākumiem, pakaunināt vienu otru nodokļu nemaksātāju un turpināt spiest sulas laukā no katra godīgi strādājoša letiņa!!
Janka
J
malacis,pareizi teikts,redzu,ir vēl Latvijā domājoši cilvēki.
  • 1
  • 0
aa
a
mēs jau sen tur vēlamies iestāties, tikai mūs tur neņem, jo valsts ir nothing special.
pļāgurs
p
izdzīvo kas virzās.
lasītājs
l
"Lai kļūtu vēl pievilcīgāku investīcijām".Kur nu vēl pievilcīgāka,rūpniecību investori-konkurenti ir iznīcinājuši,lauksaimniecību- uzpērkot zemi pašlaik turpina iznīcināt,tas pats sakāms par mežiem.
:D
:
es esmu izteicis kādu vēlēšanos? :D Vienīgā mana vēlēšanās attiecībā uz Latviju ir, lai visi politiskie zagļi, līķi, "oligarhi" sēdētu vieninieku kamerās, lai viņu īpašumi tiktu atņemti un atdoti Latvijas valstij. Nākamie, kuri zagtu, lai tiem tiktu nocirsta attiecīgā roka labā vai kreisā.
:C
:
nu Tu esi jenotu propogandas upuris,nav jau tik traki,vaina ir valdību pilnīgā nespēja izstrādāt valsts attītības plānu,konkrētu ar sīku paveicamo darbu sarakstu,ar konkrētiem datumiem,kāda var būt valsts,ja vilcienu jautājumu,esot pie varas Dombrovskim 4 gadus nevar atrisināt,radīt tās 600 darbavietas,par kādu attīstību šeit var runāt,nu nekādu.
  • 1
  • 0
Zuka
Z
Tad kāpēc Tu kopā ar Zvirbulēnu balsoji par Hūti un pārējiem AA? Domāji, ka viņi pieņems likumus pret valsts nozagšanu un pēc tam brīvprātīgi dosies uz vieninieka kamerām?
  • 1
  • 0
....
.
urrrraaa... atkal atrasts, kur iestaties. Nu var atkal atmest ar roku problemam majas.
hmmm
h
"..padarītu Latviju vēl pievilcīgāku investīcijām" --------------------------------------- Nu, nu... protams, arī es esmu Latvijas patriots. Bet nevajag pārspīlēt un liet ūdeni.
7
7
Latvija kā jau provinciāla un akla valsts mēģina iestāties kaut kur vienmēr tikai iestāšanās pēc, kamēr cilveki bēg no pašas Latvijas.
Ezis
E
Kā var nesaprast ,kāds jauns kantoris atkal taps un būs"valstij"labi apmaksātas darba vietas,kārtējais ,gurķu pumpu pētīšanas iestādījums.Bet cilvēki 20 būs nodrošināti ,braukās pa pasauli ,ceps atskaites utt. Tas ka iedzīvotāji to visu apmaksā tas ir cits stāsts ,tiem lohiem neviens neko neprasa!
  • 0
  • 0
zvirbulēns
z
Latvija vēlas? Kas to teica, kur tas rakstīts? Nu, nekauņas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas