Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Latvijas Fakti: Decembrī samazinājies SC reitings; pieaugusi Vienotības un NA popularitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
UPS
U
NA reitings ir mākslīgi samazināts, bet V un ZZS mākslīgi palielināts. Faktiski rezultāti ir viltoti. Eiropā nevienam nepatīk nacionālisti un tādēļ tiek mēgināts pierādīt, ka tiem ir zems reitings arī Latvijā. NA ir vismaz 10%, V par 2-3 % mazāk nekā liecina Latvijas Fakti.
alberts
a
Ja jau NA ""reitingi"" ir auguši - tas nozīmē ,ka letiņi atjēgušies..
tā jenoti iznīcina Latviju
t
copy-pasta 23.12.2013 12:23 Liels „Paldies”, Valdi! Tev arī priecīgus Ziemassvētkus! Lai arī neesi pelnījis būt par EK prezidentu, taču palikt Latvijā - ne tik, jo, kas zina, savārīsi šeit vēl daudz lielākas ziepes, kā līdz šim! Tāpēc, jo tālāk no Latvijas Tu būsi, Dombrovski, jo labāk būs Latvijas tautai! Pavisam labi būtu, ja Tu aizvāktos tālāk arī no Eiropas, kaut vai uz ASV! Nu, bet ideāls variants būtu – raķetē Tevi iekšā un kosmosā prom! Pie Repšes radiniekiem! Tur Tevi gan īpaši negaida, bet tomēr! -------------------------------------- ------- Būvniecības regulējošos likumus, diemžēl, veidoja un pārraudzīja Vienotības vadīta valdība un saeima. Būvi projektēja un būvēja Latvijas firmas -------------------------------------- --------- Kad pierīgas purvainēs cēla vieglās būves,/ tai skaitā aarijas mājas/ ,tad pircēji jau tad iebilda, ka ar būvniecību nav lagā. Un secinājumu nekadu.Protams,ka lāčuks mazgāsies tīrs un balts,un mierinās Lietuvu un pārēs ES valstis, jo EK krēslā ta ļoooooooooooooooti gribas iesēsties. -------------------------------------- -- Nez kāpēc jāmierina lietuvieši? Es gan domāju ,ka latvieši.Vai arī dombrovskis sajaucis adreses.
opis<
o
Ierosinu Grauduma,<prātulas> neņemt par pilnām,vienkārši uz tām neatbildēt.Beigta balle.
keramzīts
k
Pilnībā piekrītu ka Graudumam kautkur stipri švilpo vējš.
Graudumam
G
Tu vel pamperus nelieto?????????????
vēlētājs parastais
v
No Latvijas politiķa vēlos tikai šo: dot man visādas, kaut vai šķietamas atlaidītes, daudz solīt, smuki sevi slavēt un smuki gānīt citus. Skriešu un balsošu tikai par tādiem. Viss pārējais ir nesvarīgi, variet mani apzagt un ieviest krievu valodu uz vella paraušanu. Ja pazemināsiet cenu uz doktordesu un šņabi, tad ievēlēšu pat sātanu. Pagaidām man dikti patīk SC un ZZS.
humors vulgaris
h
to vajag ielikt ARĪ krievu presē.
  • 1
  • 1
K-K
K
... Starp citu, ka vienmer pieradas velesanas, NA elektorats ir vismaz divas reizes augstaks ka seit aptauja tiek paradits, jo tas nav lielakoties no lielpilsetu bara ... ! ... Pedejas politiskas izdaribas parliecinas letinus, ka vairs nav izejas ... tad leni domajosie parstums NA % pari 15% un tad saksies ... ISTA ...LAVINA ... no tiem 30% gaiduliem + parejo partiju izmisusiem ... !
K-K ...
K
... . Patriotam: ir ... tikai samie nelaidis pie stures ... kamer nebus paveiktaais lidz velesanam .... ! ... Pec autoritates un pieredzes, ka ari pieraditas lojalitates savai valstij un autohtonai tautai, ir Berzins un Zile no NA ... bet no viniem baidas, jo tiem netiek klat ... bus vien mums japagaida ... nav ari labakais bridis strept citu sataisitu putru ... speciali, ja vel visas valsts institucijas darbojas ielikteni un nezinamu virzienu stumeji .... !
Patriots
P
Izlasīju visu šo ņerkstoņu.Vienas vienīgas muļķības.Vai tiešām mums nav neviena gudrāka tautieša
pielieciet klaat manu balsi
p
par vienotiibu. Nav jau variantu. Pagaidaam...
milics
m
Ušakovs ar savu fašistisko,rasistisko cilvēkdalīšanu ir zaudējis arī pat naivo latviešu uzticību,kuri ticēja Ušakova"desmaizei"
Vārds
V
Janka un kad pienāks X brīdis VIŅŠ nemirkkšķinot aci TEVI nosūtīs uz Saiberiju rakt - rakt TAVU senču kapus - tā aiz garlaicības.
  • 0
  • 1
Janka
J
nepiedēvē to kā nav,Ušakovs ir progresīvs un labs Rīgas mērs!
  • 3
  • 9
alberts
a
Tu re! ne jau visi letiņi ir nopērkami par tamvajbrīvbiļetēm!
vilis
v
Pareizi ir .Visa pamatā te ir Zolitūdes notikumi un partiju un to līderu rīcība šajā gadījumā.
Vārds
V
??? - NA, vismaz klusēja! nevāvuļoja kā vienas otrs - jo nezināja KAS ir KAS. Nebūs NA - būs sarkanie SC ar kaujas saucieniem uz lūpām - ar tramvajbrīvbiļetēm ""rižāņiniem"" - uz priekšu! Zolitūdes traģēdiju jau DAUDZI izlikuši par reklāmu nākošajām vēlēšanām Saeimā - cerēsim,ka letiņi tomēr NAV muļķi!
  • 5
  • 4
???
?
Ko tad Zolituudes tragjeedijaa dariija NA, kaut kaa neatceros...
  • 4
  • 1
???
?
Kas pasuutiitaajs, V, vai NA?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas