Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Latvijas vēstnieks NATO: Pabrika paziņojums par bruņošanas jāskata kontekstā ar kolektīvo aizsardzību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pabira
p
Tā jau ir kara propoganda,vai Pabriks savu ģimeni jau ir aizsūtijis uz Afganistānu
NACIONĀLISTS SS
N
Ko Tu te muldi,kā HITLERS.Atkal sāk PUTINU šantazēt.
Klusais Dons
K
"Šis paziņojums jāskata kontekstā ar NATO aliansi un to, ar kādiem principiem tā darbojas. Runa ir par kolektīvo aizsardzību, ..." Kāda runa par "kolektīvo aizsardzību"??? Uzbrūkot suverēnām valstīm (Irāka, Afganistāna, Lībija), balstoties uz tukšiem apgalvojumiem un meliem, NATO ir pārtapusi par noziedzīgu organizāciju, un ja Latvijas poltiķiem būtu mugurkauls un smadzenes, viņi izemtu izstāties no šīs kriminālas aliances. Bet to cerēt, protams, ir veltīgi, jo bāleliņiem nav ne smadzeņu, ne mugurkaula, ir tikai pāris aklu ideālistu, un ārpus tiem - globālās (un krievu) naudas mafias pakalpiņi, tērpušies politiķu lomās. Ar labunakti.
Duncis
D
Kada ir Riekstina alga menesi? Cik Riekstins sanem naudas lai iretu dzivokli vai maju Belgija, Brisele, kadas ir vina privlegijas? Riekstins labak ej un pieskati savas draugalas kuras esi ietumis vestnieka amatos, un turpini laizities ar TP, varbut a to tu proti, vairak gan neko.
verotajs
v
Nu jau atkal kā pierasts - viens palaiž smaku, otrs stāsta ka patiesībā laba smarža.
tā gan!
t
nu redz`, cik skaisti! Cik bezgala profesionāli ir mūsu politiķi - viens muld, otram jāskaidro cilvēkiem, kā tas bijis jāsaprot...Veči, varbūt var tā: runā, kas zin un savu domu pasaka precīzi, vai arī ... jātur mute!
Edvīns Puķe 4ATA
E
Teicama doma: pastiprināta bruņošanās uz pensionāru rēķina ,budžeta konsolidācijas ietvaros.. Tā tik turpināt ,ja pagūsiet ,līdz nākamai saeimas atlaizšanai.
zvirbulēns
z
Pabriks nolaida muļķību, nabaga Riekstiņš nu mēģīna to muļķību iztaisnot! Kad tas Pabriks tiks patriekts?
pekle
p
Ko tas sis pretigais nelietis Skeles sulainis ir izbazis savu strausa galvu? Laikam jutas aizmirsts. Kapec ssi valdiba no amta neatsauc so Riekstinu, kurs nozaga no Latvijas Abreni un to atdavinaja Krievijai un kalpoja Latvijas valsts izlaupitajiem Skelem un TP? Riekrinu, butu nelga klusejis, jo tiesi tu smerdeli un LC, TP izlaupija Latvijas valsti, iznicinaja Latviajs tautsaimniecibu kas ir par iemeslu tadai nabadzibai un postam kads valsst Latvija. Riekstina alkatibai un varaskarei nav robezu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas