Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Latvijas Zaļā partija vēlas atsevišķu Saeimas sēdi tikai par eiro jautājumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaša
k
...pasauciet Emsi, viņš jau gatavo piemērotus epitetus ziņojumam par to kā lati var sadegt zaļās, zilās, sarkanās liesmās.... ja partija to nenosargās! Urrrāāā!
cony
c
Nevajadzētu kādu laiku Zaļo partiju,bet vēl labāk visu ZZS laist pie spriedelēšanas un jaunu lēmumu pieņemšanas kamēr nestu politisko vai materiālo atbildību par tiem gigantiskajiem dārgajiem projektiem,ko realizēja VARAM Vējoņa vadības laikā,jo sabiedrība ir ļoti nobažījusies par vējā izmesto naudu būvējot mega bīstamo atkritumu pārstrādes rūpnīcas,kas jau pēc īsa laika izrādās neefektivitātes kalngals.
jums neticīgais
j
Labāk būtu apstrīdējuši naftas tranzīta plūsmas caur Rīgu vajadzību, kā reiz apkarojāt leišu Būtiņģi...kas tie par zaļajiem,no Krievijas naftas tranzīta finansēti
antikomonists
a
tauta , meerkaķi, jau nobalsoja par eiro iestaajoties Eiropas savieniibaa , a juus grib puuķina jaundibinaatajaa eiraazijaa>???
Saimes sedi nevajag!
S
Zalai partija vienkarsi vajag aizkatot lidz Kabanovam nosnaukt visiem degunu Latvijas karoga un pajautat Kabanovam par eur ieviesanu. Loti iespejams ka Kabanova un Zalas partijas viedoklis bus absoluti vienads.
politiskas prostitutes
p
ir ta zala saskanas savieniba. Es Dombrovska vieta tiem zemnieku un zalo prostitutam nevis vilcienus apsolitu bet paatrinatu tiesas proceu pret Lembergu. Tad ari mazinatos Lemberga pretdariba eur ieviesani. NEVIS VILCIENU KONTRAKTU LEMBERGAM BET CIETUMA RESTES!
Andris
A
Visa sita hu-na sakas no krievu masu unfo lidzekliem Latvija ,to bija izsekojusi zurnaliste Sandra Veinberga.Krieviem Eiro nav izdevigi zyrnalisti rasksta to ,ko liek vinu saimnieks...Latviesiem izpratne par lietam atskiras.
Mēnešreizniece zem ozola
M
Zaļo un Zemnieku Saskaņa nav nekādi maukas, piedodiet.
ha
h
To gan apgalvot nevar. Prāta gan tur tā pamaz, varēja jau paši uzaicināt Vilku nolasīt šajā bērnudārzā vispārizglītojošu lekciju par eiro, nevis publiski visiem demonstrēt savu zemo līmeni, kā viņi paši mīl izteikties, ilgtspējības jautājumos..
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas