Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Lejiņš LSDSP nodēvē par politisku sektu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
He
H
Tā nu gan ir "Demokrātiska partija”, ja ar vienu vai otru ”līderi” būs labi, vai nebūs labi. To , ko ierindas biedri domā, tas neskaitas. LSDSP atmaskota - no iekšas. He, he, he....
Lenins
L
Kas par huiņa?!
Mikuss
M
Klau. Līdaka, Tev nav apnicis ošņāt Dineviča purkšķīšus un sajūsmināties par tiem! Tu tiešām nesaproti, ka uz tādiem vientiesīšiem un nabagiem kā Tu šamais dzīvo zaļu dzīvi?!
Līdaka
L
Aizver muti, dezertier! Kad šamo LSDSP biedri atbalstīja un loloja, tad tā nebija sekta. Kad sagribējās pie pilnā Vienotības altāra (galda), lai ar to tiktu Saeimas siltā benķī, tad nodeva savus partijas biedrus un tagad zākā par politiskiem sektantiem. Kurš cūciski rīkojas pret saviem, lai arī bijušiem biedriem, tautā tiek sauts par mēslu....
Jukums
J
Kreisās kustības nerodas aiz garlaicības, kā muļķīgi deklarē Peters, bet gan dzīves nepieciešāmības spiestas lai tiktu reāli aizstāvētas darba ņēmēju intereses. Ja nepieciešams, tad arī ārpus parlamenta - demonstrācijās uz ielām, jebkurā vietā. Loģiski, ka biezajiem kreisās kustības nepatīk. Atzīmēšu gan, ka runāju par kreisajām kustībām pēc ekonomiskās, bet ne pēc nacionālās pazīmes kā mums to viltīgi mēģina uzspiest labējie. Un viens no krīzes cēloņiem ir tieši kreiso interešu aizstāvju trūkums, kas ir bijis par cēloni nesabalansētai ekonomikas attīstībai un netaisnīgai ienākumu sadalei. Un tieši šī nesabalansētība šobrīd atspēlējas pat arī pašiem labējiem - arī viņi ir zaudētāji. Rietumos to jau sen ir sapratuši. Un arī šeit nav nekāda anomālā ekonomiskā zona, kurā nedarbojas ekonomiskie likumi. Piebildīšu, ka pats arī biju to dienu dalībnieks un biju arī tajā organizācijā, kur pārāk lielu daļu no nopelniem mēģini pierakstīt kādam vienam cilvēkam - šoreiz Peteram. Redzēju kā cilvēki toreiz pasākumos ziedoja pat pa 50 rubļiem - lai tikai laiki mainītos. Diemžēl, augšas viņus nodeva - savādāk to nenosauksi.
bollocks
b
Peters&Co reāli paveica praksē 1980-os gados, ----------------------------------------------------- --------- domā baigi paši paveica?
Memory
M
Latvijā reāli var būt vai nu biznesa klani, sektas vai kādi citi grupējumi - pagaidām līdz rietumvalstu partijām Latvijas sabiedrībai vēl augt un augt. Neputrosimies - var jau klanu, sektu vai kādu grupējumu/brālību par partiju nosaukt, taču tas jau nemainīs būtību - tas nemainīs sabiedrības uzticības līmeni, tas būs nemainīgi zemā līmenī.
Memory
M
Izdariet vismaz 10% no tā, ko Peters&Co reāli paveica praksē 1980-os gados, tad varēsiet ''gudrus'' secinājumus izdarīt! Kungi - esiet reāli, atdzīstiet savu mazspēju/intelektu salīdzinājumā ar J.Petera&Co kungiem! - 240 000 tūkstošus spēt LTF iesaistīt, tas ir Latvijas rekordu rekords - to ''gudrajiem'' neizdosies pārspēt!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!
zīgerists bija shinheds........šitais no hipijiem abi ar zagleru........
Dace
D
Paklausījos Dinēviču un pat nezinu kā lai to veidojumu Latvijas variantā nosauc?! Sekta? Pārāk maigi!
Trahtenbergs
T
... vieniigi Joahims Ziigerists bija totaals čekistu un boļševiku niideejs , taadeeļ jau noeeda, itkaa valsts valodu nemaaceeja , bet šodien pilna saeima ar kravcoviem buzaajeviem , iisaak krievvalodiigajiem kuriem valsts valoda zem svaarku ļipas , patiesi veel 30 gadus šitaa mociisimies ....
Jukums
J
Jā, Peters brauc galīgās auzās. Jāsaka, es galīgi nesaprotu LSDSP izvēli - liekas, tie balsotāji tiešam ir nelabojami stagnāti un to redzam jau ne pirmo reizi. Būtu interesanti uzzināt to balsotāju vārdus un viņu iepriekšējo darbību. Jo ir sajūta, ka viņi vienkārši bremzē sociāldemokrātu kustību. Jautājums ir: kāpēc viņi tā rīkojas?
vienalga
v
Oi, sor., Lejiņš, no cita kantora.... : ))
vienalga
v
Latvijā visas partijas no viena - čekas maisa. To biedri ir bijušie čekisti, tāpēc starp tām nav nekādas atškirības, ja nu, vienīgi, kura maku pildīs.
Sociāldemokrāts
S
Atkārtoju par LSDSP vietu politikā komentāru no "IR": Tautas Atmodas līderis dzejnieks Jānis Peters rūpējas, lai tā tauta pārāk neatmostas, nesatrakojas un neatņem "jaunajiem latviešu kungiem" prihvatizēto varu. Petera KUNGS par sociāldemokratiem ciniski saka: “… jo labāk cilvēki dzīvo, jo mazāk dzimst bērnu un cilvēki mazāk piedalās politiskajos procesos. Tagad politologi domā: būtu labi, ja Latvijas politiskajā dzīvē nostiprinātos kreisais spārns, sociāldemokrātija ar kreisajām idejām. Bet kreisā kustība parādīsies, kad mums būs ļoti bagāta valsts un ļoti spēcīgs vidusslānis. Kad dzīve labējo vadībā būs kļuvusi tik garlaicīga, ka cilvēki sāks atbalstīt sociāldemokrātiskās partijas” (Laikraksts “Latvijas vēstnesis plus”, Nr.159, 2006. gada 12. oktobrī. ) Dinēvics ir tikai šo "latvisko dižkungu" pasūtījuma izpildītājs. Kvalificēts un labi atalgots, bet izpildītājs. Un par labu atlīdzību kungiem izpildītāji atradīsies - grūti laiki, gimenes jābaro... Un sevi palutināt, kā reklāmas iesaka, arī gribas... Tāpēc skatāmies cits uz citu - kurš ies un taisīs Latvija socialdemokratiju? Tu? Nē, man bērni jāaudzina. Tu? Nē, es jau par vecu... Tu? Nē, es vel par jaunu. Tu? Nē, man dusmīgs priekšnieks - ja uzzinās, padzīs no darba... Tā nu nekas arī nenotiek. Bet vēl jau var paciesties...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas